28 / 03 / 2024

Bizim Evler 6 fiyat

Bizim Evler 6 fiyat

Cadde boyu alışveriş dükkânları konseptini Bizim Evler 6 projesinde de devam ettiren İhlas Yapı, bölge halkının ihtiyaçlarına cevap vermek üzere planladığı projesinde ayrıca 160 cadde mağazası yer alıyor.

İhlas Yapı Bizim Evler 6'da 30 ay vade farksız ödeme kolaylığı!

İnşaatları devam eden; Kuzey Marmara Otoyolu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü Bağlantı yolları, yeni metro ve banliyö tren hatları, 3. Havaalanı gibi projelerin kesişim noktasında yer alması, Bizim Evler’i cazibe merkezi haline getiriyor.

Ispartakule Bizim Evler 6'da 60 aydan 120 aya kadar ödeme avantajı!

Ispartakule’de inşa ettiği 5.500 konutla bölgenin lideri konumunda olan İhlas Yapı erken teslimi bir klasik haline getirdi. Bizim Evler 6 söz verilen süreden 6 ay öne çekilerek Mayıs 2016’da teslim edecek.

Bizim Evler 6'da 30 ay vade farksız ödeme kolaylığı!

Cadde boyu alışveriş dükkânları konseptini Bizim Evler 6 projesinde de devam ettiren İhlas Yapı, bölge halkının ihtiyaçlarına cevap vermek üzere planladığı projesinde ayrıca 160 cadde mağazası yer alıyor.

Bizim Evler 6'da teslimler Mayıs'ta!

Ispartakule’de inşa ettiği 5.500 konutla bölgenin lideri konumunda olan İhlas Yapı erken teslimi bir klasik haline getirdi. Firma, bölgedeki altıncı projesi Bizim Evler 6’yı söz verilen süreden 6 ay öne çekerek Mayıs 2016’da teslim edecek.

Bizim Evler 6'dan şimdi al, Mayıs'ta taşın!

Devlet yatırımları ile mega projelerin kesiştiği bir noktada yer alan ve Ispartakule’yi Bizim Evler’ le donatan İhlas Yapı, yatırım adresi konumundaki bölgede güvenli liman arayanların ilk tercihi olmaya devam ediyor.

Bizim Evler 6'da avantajlı satın alma modeli!

Ispartakule'nin en büyük yatırımcılarından İhlas Yapı'nın 7 ay sonra teslim edeceği Bizim Evler 6'da avantajlı satın alma modeli başladı.

Bizim Evler 6’da avantajlı satın alma kampanyası!

Ispartakule’nin en büyük yatırımcılarından İhlas Yapı’nın 7 ay sonra teslim edeceği Bizim Evler 6’da avantajlı satın alma modeli başladı.

Ispartakule Bizim Evler 6'da fiyatlar ne kadar?

İstanbul'un yeni yerleşim alanlarından Ispartakule'nin en büyük yatırımcısı İhlas Yapı, 7 ay sonra teslim edeceği Bizim Evler 6 projesi için kampanya başlattı. İşte kampanyanın ayrıntıları...

Ispartakule Bizim Evler 6 Rezidans iletişim!

Ispartakule Bizim Evler 6 Rezidans iletişim için 0212 405 10 00 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Teslim tarihi Haziran 2016 olarak belirlenen projede 1.661 daire ve 160 cadde mağazası bulunuyor.

Avcılar Bizim Evler 6 ödeme planı!

İhlas Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 1.661 adet daire yer alıyor. Avcılar Bizim Evler 6 ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

Ispartakule Bizim Evler 6 lokasyon!

Toplam 1.661 adet dairenin yer aldığı projede daire alanları 116 metrekareden başlıyor. Ispartakule Bizim Evler 6 lokasyon bilgisi kapsamında İstanbul Avcılara'a bağlı Ispartakule'de bulunuyor.

Avcılar Bizim Evler 6 ne zaman teslim?

Toplam 120 dönüm arsa üzerine inşa edilen proje yüzde 80'i yeşil alandan oluşuyor. Projede toplam 1.661 adet daire bulunuyor. Peki Avcılar Bizim Evler 6 ne zaman teslim?

Bizim Evler 6 Ispartakule lokasyon!

Toplam 1.661 adet dairenin yer aldığı projenin yüzde 80'i yeşil alandan oluşuyor. Bizim Evler 6 Ispartakule lokasyon bilgisi kapsamında İstanbul Avcılara'a bağlı Ispartakule'de inşa ediliyor.

Bizim Evler 6 Avcılar fiyat!

Toplam 120 dönüm arsa üzerine inşa edilen projede daire alanları 116 metrekareden başlangıç gösteriyor. Bizim Evler 6 Avcılar fiyat listesine göre daireler 366 bin TL'den başlıyor.

İhlas Yapı Bizim Evler 6 nerede?

Toplamda 1.200 adet daire ve 60 adet dükkanın yer aldığı Bizim Evler 6 Konutları'nda satışlar devam ediyor. Peki İhlas Yapı Bizim Evler 6 nerede?

Bizim Evler 6 ne zaman teslim edilecek?

Bizim Evleri 6 projesinde yer alan daireler 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salonan kadar farklı alternatiflerden oluşuyor. Peki Bizim Evler 6 ne zaman teslim edilecek?

Bizim Evler 6 satış ofisi iletişim!

Ispartakule'de yükselen Bizim Evler 6 Konutları 'nda daire teslimlerinin 2016 yılı Haziran ayı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor. Bizim Evler 6 satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Bizim Evler 6'da minimum 325 bin liraya!

Bizim Evler 6 projesinde satışlara devam ediyor. 116 metrekarelik daireleri 323 bin liradan başlayan fiyatlarla satılan proje, çalışmaları devam eden Mecidiyeköy-Bahçeşehir Metro hattının çıkış noktasında yer alıyor

Ispartakule Bizim Evler 6'da 5 bin konut inşa ediliyor!

İhlas Yapı, Ispartakule bölgesindeki yeni projesi Bizim Evler 6 ile bölgedeki konut portföyünü 5 binin üzerine taşıyacak. Proje Mecidiyeköy-Bahçeşehir Metro hattının çıkış noktasında yer alıyor.

Bizim Evler 6'da fiyatlar 450 bin liradan başlıyor!

Ispartakule bölgesinde şimdiye kadar 3500 daire teslim eden İhlas Yapı bölgedeki yeni projesi Bizim Evler 6 projesinde satışlara devam ediyor. Bizim Evler 6'da fiyatlar 450 bin liradan başlıyor.

Metro'nun yeni durağı yepyeni bir şehir Ispartakule: Bizim Evler 6!

Toplam 1.200 konut ve 60 dükkandan oluşan Bizim Evler 6 projesi 2019 yılında tamamlanması planlanan Beşiktaş - Mecidiyeköy- Gaziosmanpaşa - Bahçeşehir metro hattının Ispartakule durağına yürüme mesafesinde konumlanacak...

İhlas Yapı Bizim Evler 6'da fiyatlar 316 bin TL'den başlıyor!

Ispartakule'de 3 bin 500 daire teslim eden İhlas Yapı, Bizim Evler 6 ile bölgede konut sayısını 5 bine çıkaracak. Projeye yerli ve yabancı yatırımcılardan büyük ilgi var

Ispartakule Bizim Evler 6 Gökkuşağı Konutları!

Ispartakule Bizim Evler 6 Gökkuşağı Konutları İstanbul Avrupa Yakası Ispartakule'de hayata geçiriliyor. İhlas Yapı imzası taşıyan Bizim Evler 6 projesinin yüzde 80'ini yeşil alanlar oluşturuyor.

Ispartakule Bizim Evler 6'da yüzde 5 indirim imkanı!

Ispartakule Bizim Evler 6'da yüzde 5 indirim imkanı sunuluyor. İhlas Holding İnşaat Grubu tarafından hayata geçirilen projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde daireler mevcut.

Ispartakule Bizim Evler 6 'da 15 ay vade avantajı!

İhlas Holding İnşaat Grubu tarafından satışa sunulan projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 olarak daire tipleri tasarlandı. İstanbul Avrupa Yakası'nda Ispartakule'de hayata geçiriliyor. Ispartakule Bizim Evler 6 'da 15 ay vade avantajı sunuyor.

Ispartakule Bizim Evler 6'da yüzde 5 peşinatla ödeme kolaylığı!

Ispartakule Bizim Evler 6 projesi İstanbul Avrupa yakası Ispartakule'de hayata geçiriliyor. 2016 yılının Haziran ayında tamamlanması planlanan Ispartakule Bizim Evler 6'da yüzde 5 peşinatla ödeme kolaylığı sağlanıyor.

Ispartakule Bizim Evler 6'da peşin ödemelerde yüzde 5 indirim!

İhlas Yapı imzalı Bizim Evler 6 projesi Ispartakule' de 1.661 konut ve 160 mağaza kazandıracak. Ispartakule Bizim Evler 6, peşin ödemelerde yüzde 5 indirimle ev sahibi yapıyor.

Bizim Evler 6 fiyat Haberi

Bizim Evler 6 fiyat

Bizim Evler 6 hakkında detaylı bilgi için tıklayın


0212 405 10 00


Ispartakule’de inşa ettiği markalı konut projeleriyle yatırımcısına güven veren İhlas Yapı, Bizim Evler 6’yı söz verilen süreden altı ay öne çekerek yatırımcıya yeni bir fırsat sunuyor. ‘Şimdi al, Mayıs’ta taşın’ avantajı ile sunulan proje, konut alıcıları tarafından büyük ilgi görüyor.


Devlet yatırımları ile mega projelerin kesiştiği bir noktada yer alan ve Ispartakule’yi Bizim Evler’ le donatan İhlas Yapı, yatırım adresi konumundaki bölgede güvenli liman arayanların ilk tercihi olmaya devam ediyor.


Ispartakule’de inşa ettiği 5.500 konutla bölgenin lideri konumunda olan İhlas Yapı erken teslimi bir klasik haline getirdi.  Firma, bölgedeki altıncı projesi Bizim Evler 6’yı söz verilen süreden 6 ay öne çekerek 

Mayıs 2016’da teslim edecek. Gökkuşağı renklerinin kullanıldığı dış cephesi, teraslı...