29 / 03 / 2024

bizim mahalle 4. etap fiyat listesi

bizim mahalle 4. etap fiyat listesi

Emlak Konut Bizim Mahalle 4. Etap detayları haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut Bizim Mahalle 4. Etap detayları...

Bizim Mahalle 2. Etap resmen başlıyor! Özak GYO'dan Küçükçekmece'ye 1.387 konutluk yeni proje! 

Bizim Mahalle projesinin 2. etabı resmen başlıyor. Yaklaşık olarak 4 milyar TL'ye mal olacak projede toplam 1.387 konut yer alacak.

Bizim Mahalle 2. Etap geliyor! Özak GYO'dan Emlak Konut GYO arazisine 1.387 konutluk yeni proje! 

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bizim Mahalle projesinin 2. etabı için düğmeye bastı. Yaklaşık olarak 4 milyar TL'ye mal olacak ve Emlak Konut GYO arazisinde yükselecek projede 1.387 konut yer alacak.

Bizim Mahalle 1. Etap 3. kısım fiyat!

Bizim Mahalle 1. Etap 3. kısım fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede  1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut tipleri mevcut.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 3. kısım satışta!

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 3. kısım satışa çıktı. Projede  1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut tipleri bulunuyor. 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle yeni etap satışa çıktı!

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle projesinin yeni etabı satışa sunuldu. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut tipleri bulunuyor. 

Bizim Mahalle 4. Etap satılık daire!

Bizim Mahalle 4. Etap satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Bizim Mahalle 4. Etap satılık daire fiyatları ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Emlak Konut Bizim Mahalle 4. Etap detayları!

Emlak Konut Bizim Mahalle 4. Etap detayları haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut Bizim Mahalle 4. Etap detayları...

Bizim Mahalle 4. Etap nerede inşa ediliyor? Lokasyon bilgisi!

Bizim Mahalle 4. Etap nerede inşa ediliyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşteBizim Mahalle 4. Etap nerede inşa ediliyor sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar..

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 4. Etap nerede?

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 4. Etap nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 4. Etap nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Bizim Mahalle 4. Etap fiyatları 2021!

Bizim Mahalle 4. Etap fiyatları 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Bizim Mahalle 4. Etap fiyatları 2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 4. Etap fiyat!

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 4. Etap fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 4. Etap fiyat bilgisi ve proje detayları...

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri'nin sözleşmesi Sur Yapı ile imzalandı. 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 4. Kısım ihalesine 7 firmadan teklif!

Emlak Konut GYO, Küçükçekmece Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi için ihaleye çıktı. İhalede 7 firmadan teklif geldi. 

bizim mahalle 4. etap fiyat listesi Haberi

bizim mahalle 4. etap fiyat listesi

Yeni konut yatırımları için start veren Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı  Bizim Mahalle 4. Etap projesi için ön talep sürecini başlattı.

Emlak Konut Bizim Mahalle 4. Etap detayları!
Emlak Konut Bizim Mahalle 4. Etap detayları haberimizde yer alıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerine yer veriliyor.

Bizim Mahalle 4. Etap projesinde toplam 500 adet konut bulunuyor. Projede yer alan konutların alanları 100 metrekareden başlıyor, 225 metrekareye kadar yükseliyor.

İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de inşa edilen Emlak Konut Bizim Mahalle 4. Etap projesinde zengin sosyal donatı alanları da bulunuyor.

Emlak Konut Bizim Mahalle 4. Etap detayları kapsamında projede kapalı yüzme havuzu, sauna, kent müzesi, kütüphane eğitim tesisleri, festival alanları,  tematik çocuk oyun alanları, hamam, sosyal ve kültürel tesis alanlarının yer aldığını...