29 / 03 / 2024

Bizim Menkul Değerler Alım Satım Bildirimini yayınladı

Bizim Menkul Değerler Alım Satım Bildirimini yayınladı

Bizim Menkul Değerler A.Ş Kamu Aydınlatma Platformu'na SLVRP Piyasa Yapıcılığı Kapsamında Gerçekleştirilen Alım Satım Bildirimini yayınladı. Alım ve Satım işleme konu paylarının nominal tutarları açıklanmıştır.

Ülkü Feyyaz Taktak kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ülkü Feyyaz Taktak Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliği yapmaktadır. Peki Ülkü Feyyaz Taktak Kaç yaşında? Ülkü Feyyaz Taktak  daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ülkü Feyyaz Taktak'ın eğitim hayatı nasıldı?

Ersan Akpınar kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Ersan Akpınar kimdir? Kaç yaşında? Ersan Akpınar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ersan Akpınar'ın eğitim hayatı nasıldı?

SPK, 4 şirketin halka arzını onayladı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Sermaye Piyasası Kurulu, "A1 Capital Yatırım Menkul Değerler AŞ", "Forte Bilgi İletişim Teknolojileri ve Savunma Sanayi AŞ", "Pasifik Eurasia Lojistik Dış Ticaret AŞ" ve "Katılımevim Tasarruf Finansman AŞ"nin halka arzı için onay verdi.

Osmanlı Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olan Ömer Zühtü Topbaş Kimdir?

Ömer Zühtü Topbaş kimdir Ömer Zühtü Topbaş’ın mesleği nedir? Ömer Zühtü Topbaş eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Uzman isimden çok çarpıcı iddia! Borsada ralli bitti!

Tacirler Yatırım Menkul Değerler AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Aşçıoğlu, borsada son günlerde yaşananlarla ilgili kesin konuştu. “Borsada ralli bitti!” diyen Aşçıoğlu, borsanın neden son günlerde düşüşte olduğu ve önümüzdeki dönemde yaşanacak olanlar hakkındaki öngörülerini de paylaştı.

'Seçimlerden sonra yabancı yatırımcı çılgınca borsaya girecek'

Dinamik Yatırım Menkul Değerler Yönetim kurulu başkanı Ayşin Erdem, seçimlerin bir belirsizlik yarattığını ancak bu belirsizliğin ortadan kalkmasıyla yabancı yatırımcının çılgınca borsaya gireceğini söyledi

İnternational Madeni Değerler İnşaat Reklam Nakliye Ve Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

İnternational Madeni Değerler İnşaat Reklam Nakliye Ve Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. İnternational Madeni Değerler İnşaat Reklam Nakliye Ve Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkezi Güngören'de yapıldı.

SPK 10 borçlanma aracı ihracı başvurusuna onay verdi

Sermaye Piyasası Kurulu, İş Yatırım Menkul Değerler de dahil 10 borçlanma aracı ihracı başvurusunu onayladı.

Arsan Taşınmaz Değerler Anonim Şirketi Kuruldu!

Arsan Taşınmaz Değerler Anonim Şirketi Ümraniye’de Kamil Berat Öztimur, Serhat Palancıoğlu ve Mahmut Kılıç ortaklığında kuruldu.

Arsan Taşınmaz Değerler Anonim Şirketi kuruldu!

Arsan Taşınmaz Değerler Anonim Şirketi Ümraniye'de Kamil Berat Öztimur, Serhat Palancıoğlu ve Mahmur Kılıç ortaklığında kuruldu.

Vakıf GYO, Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile aracılık sözleşmesi imzaladı!

Vakıf GYO'nun bedelli sermaye artırımı işlemleriyle ilgili olarak aracılık hizmeti alınması amacıyla Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile sözleşme imzalandı.

Vakıf Varlık Kiralama 250 milyon TL'lik kira sertifikası ödedi!

Vakıf Varlık Kiralama'nın fon kullanıcısı olarak yer aldığı ve Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılığıyla gerçekleştirilen 250 milyon TL nominal değerdeki, 98 gün vadeli kira sertifikalarının itfa ve getiri ödeme işlemleri tamamlandı. 

İş Finansal Kiralama'dan 200 milyon TL'lik finansman bonosu ihracı!

İş Finansal Kiralama'nın İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılığıyla satışa sunduğu 200 milyon TL nominal değerli, 120 gün vadeli finansman bonosu ihracı tamamlandı.

Bizim Menkul Değerler Alım Satım Bildirimini yayınladı Haberi

Bizim Menkul Değerler Alım Satım Bildirimini yayınladı

Bizim Menkul Değerler Açıklama;


Piyasa yapıcısı olduğumuz Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş. B Tipi SilverPlus Gümüş BYF ile ilgili piyasa yapıcılığı kapsamında yapılan işlemlerin özeti aşağıdaki tabloda verilmektedir.

   

İşlem Tarihi İşlem Niteliği İşleme Konu Payların Nominal Tutarı (TL) İşlem Tutarı (TL)

25.06.2015 Alım 250,00 332,50

25.06.2015 Satım 0