26 / 04 / 2024

bizmişen toki kura sonuçları listesi

bizmişen toki kura sonuçları listesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Elazığ Bizmişen 2019 projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak. 

TOKİ arsa kura sonuçlarında son dakika! İl İl TOKİ kura sonuç takvimi resmen açıklandı!

TOKİ arsa kura sonuçları milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde kura çekiliş heyecanı hız kesemden devam ediyor. Peki TOKİ arsa sonuçları açıklandı mı? Ne zaman açıklanacak? TOKİ yeni arsa kura tarihleri 2023!

TOKİ sıra numarası öğrenme! TOKİ kura çekiliş no nasıl öğrenilir?

Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük sosyal konut projesinde kura çekiliş heyecanı sürüyor. TOKİ kura çekilişlerini takip edenler, kura çekimi sırasında okunan sıra numaralarını araştırmaya başladı. Peki, TOKİ kura çekiliş numaramı nereden öğrenebilirim? İşte, TOKİ kura sıra no sorgulama sayfası!

TOKİ 2023 5.etap kura çekiliş tarihleri gün gün belli oldu! İşte il il peş peşe çekilecek 2023 Ocak TOKİ kura takvimi

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyak konut projesi 'İlk Evim İlk İş Yerim' kapsamında il il kura çekimleri devam ediyor. Dairelerin hak sahiplerinin açıklandığı TOKİ kura çekimi beşinci kura takvimi yayınlandı. İşte il il peş peşe çekilecek 2023 Ocak TOKİ kura takvimi...

İl il TOKİ kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak? Kuralar peş peşe gün gün çekilecek! 2-13 Ocak TOKİ kura takvimi..

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde heyecan devam ediyor. İl il TOKİ kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak? Kuralar peş peşe gün gün çekilecek! 2-13 Ocak TOKİ kura takvimi...

TOKİ İlk Evim 2022 Çankırı kuraları çekildi! Çankırı TOKİ kura sonucu 8 Aralık!

Toplamda 8 milyon başvurunun geldiği ve Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak 81 ilde inşa edilecek olan  "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında Çankırı'da inşa edilecek konutların kuraları çekildi. İşte Çankırı TOKİ kura sonucu 8 Aralık...

TOKİ Bartın İlk Evim kuraları çekildi! Bartın TOKİ kura sonucu 6 Aralık 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak belirtilen TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Bartın'da inşa edilecek olan toplam 850 konutun hak sahiplerini belirlemek için kura çekilişi gerçekleştirildi.

TOKİ kura çekimi! TOKİ Sosyal konut üçüncü etap kuralarının ne zaman çekileceği belli oldu

TOKİ sosyal konut projesinde kura çekimi heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin kuraları il il açıklandı ve  TOKİ sosyal konut kura çekiminde ikinci etap bugün tamamlandı. TOKİ üçüncü etap kuraları için de tarih belli oldu.

TOKİ Malatya İlk Evim kuraları çekiliyor! İşte Malatya TOKİ kura sonuçları 26 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak lanse edilen TOKİ 2022 projeleri kapsamında TOKİ Malatya İlk Evim kuraları çekiliyor... İşte Malatya TOKİ kura sonuçları 26 Kasım 2022...

TOKİ konut kuraları ne zaman çekiliyor? TOKİ kura sonuçları açıklandı mı?

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde kura çekim süreci devam ediyor. Kura çekilen illerde TOKİ konutlarının hak sahipleri belli oldu. Peki diğer illerde TOKİ sosyal konut kuraları ne zaman çekilecek? İşte bütün detaylar…

TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir? TOKİ kura çekimi tarihleri ne zaman? İşte il il TOKİ kura tarihleri…

Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesine başvuranlar için TOKİ kura çekimi devam ediyor. Türkiye genelinde yapılacak 250 bin konut için başvuru sürecinin tamamlanmasıyla birlikte kura tarihleri de yavaş yavaş netleşmeye başladı. İşte TOKİ konut kura takvimi..

TOKİ Tunceli İlk Evim kuraları çekildi! Tunceli TOKİ kura sonucu 22 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak hayata geçirilecek olan "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında Tunceli'de de yükselecek olan konutlar için kura çekilişleri gerçekleştirildi.

TOKİ kura tarihlerini peş peşe açıkladı! TOKİ kura sonuçları ne zaman belli olacak? 2022 TOKİ il il kura çekiliş takvimi

Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesi olan TOKİ Sosyal Konutlar için kura çekimi tüm hızıyla devam ediyor. TOKİ kura çekimi için yeni takvim belli oldu. TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte 2022 TOKİ kura çekiliş takvimi ve tüm detayları...

Muş İlk Evim TOKİ kuraları çekildi! Muş TOKİ kura sonucu 17.11.2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak lanse edilen "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Muş'ta hayata geçirilecek olan konutların kuraları çekildi. Muş TOKİ kura sonucu 17.11.2022...

bizmişen toki kura sonuçları listesi Haberi

bizmişen toki kura sonuçları listesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Elazığ Bizmişen 2019 projesi için kura heyecanı başladı. Projede toplam 725 adet konut bulunuyor.

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerinin bulunduğu TOKİ Elazığ projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

Bizmişen TOKİ projesinde 566 adet 2+1, 99 adet 3+1 konut bulunuyor. Projeden yüzde 10, yüzde 12 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

Bizmişen TOKİ 2019 projesindeki 2+1 konutların fiyatları 190 bin TL'den, 3+1 konutların fiyatları 292 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

En düşük peşinat bedelinin 22 bin 334 TL, en yüksek peşinat bedelinin 57 bin 548 TL olarak belirlendiği TOKİ Elazığ kura sonuçları bugün belli olacak.

Projede yer alan konutlar için ödenecek taksit tutarları 634 TL ile 2 bin 196 TL arasında değişiyor.