19 / 04 / 2024

BJK Plaza nerede

BJK Plaza nerede

VODAFONE Arena bitince Beşiktaş’ın Akaretler’deki BJK Plaza’da bulunan yönetim ofisleri stada taşınacak. Beşiktaş, 14 katlı kulüp binasını kiraya verip kasasını dolduracak.

BJK Plaza'dan 5 milyon dolarlık kira geliri!

Beşiktaş'tan 5 milyon dolarlık hamle BJK Plaza'da dün son Yönetim Kurulu toplantısını yapan Beşiktaş yönetimi, Akaretler Yokuşu'na veda ediyor.

Gümüş Plaza Optimus yaktığın kadar öde sistemiyle avantaj sağlıyor!

Gümüş İnşaat'ın, İzmir'in yeni merkezi Bayraklı'da inşa ettiği, Gümüş Plaza Optimus, "daima kazandıracak" bir yatırım olarak sunuluyor. Peki Gümüş Plaza Optimus nerede hayata geçiriliyor?

Akaretler’deki BJK Plaza kiraya verilecek!

VODAFONE Arena bitince Beşiktaş’ın Akaretler’deki BJK Plaza’da bulunan yönetim ofisleri stada taşınacak. Beşiktaş, 14 katlı kulüp binasını kiraya verip kasasını dolduracak.

BJK Plaza otel olarak kiraya verilecek!

Fikret Orman ve ekibi, kulübü Vodafone Arena'ya taşıyıp, BJK Plaza'yı otel olarak kiraya verecek. Birçok şirket ile görüşmeler yapan Beşiktaş yönetimi, BJK Plaza'dan yıllık 10 milyon dolar kazanmayı amaçlıyor.

Basın Ekspres Plaza 34 nerede?

Toplam 17 bin metrekare kapalı alanı bulunan projede toplam 52 adet business ofis ve 11 adet mağaza - showroom bulunuyor. Peki Basın Ekspres Plaza 34 nerede?

Plaza 34 nerede?

Toplam 17 bin metrekarelik kapalı alanı bulunan Plaza 34'te detaylar henüz netleşmedi. Proje Eşbah Yapı ve Akyapı imzası taşıyor. Peki Plaza 34 nerede inşa edilecek?

Plaza 34 İkitelli nerede?

Zemin üstü 14 katlı olarak dizayn edilen Plaza 34 Akyapı ve Eşbah Yapı imzası ile hayata geçirilecek. Projede teslimlerin 14 ay sonra gerçekleşmesi öngörülüyor. Peki Plaza 34 İkitelli nerede?

İkitelli Plaza 34 nerede?

Zemin üstü 14 kat olarak tasarlanan proje Eşbah Yapı Yatırım A.Ş. ve Akyapı imzasıyla yükseliyor. Projede 52 business ofis bulunuyor. Peki İkitelli Plaza 34 nerede?

Ümraniye Oryapark İstanbul nerede?

Ofis, rezidans, otel ve alışveriş alanlarından oluşan Oryapark İstanbul'un ofis alanı Crown Plaza için ayrıldı. Projenin Aralık 2016 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. Peki Ümraniye Oryapark İstanbul nerede?

Aktem Plaza Bağcılar nerede?

Toplamda 29 bin 175 metrekare inşaat alanından oluşan Bağcılar Aktem Plaza ofis projesi Akdemir Makina imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Aktem Plaza Bağcılar nerede?

Balance Gayrimenkul Balance Güneşli nerede?

118 adet plaza ve cadde ofis, 140 adet ev ve loft ofis ve 43 adet mağazadan oluşan Balance Gayrimenkul Balance Güneşli nerede sorusuna İstanbul Avrupa yakası Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli bölgesinde cevabı veriliyor...

Ran Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ran Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Mesut Alkan Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Ağustos'ta Beşiktaş, Vişnezade Mahallesi, Süleyman Seba Caddesi, BJK Plaza'da kuruldu.

Esenpark Plaza nerede?

Esenpark Plaza nerede? sorusunun yanıtını haberimizin içinden bulabilirsiniz. Esenpark Plaza İstanbul Avrupa yakası Esenyurt' ta yükseliyor. Esenpark Plaza projesinde 48 ofis ve 20 dükkan bulunuyor...

BJK Plaza nerede Haberi

BJK Plaza nerede

VODAFONE Arena bitince Beşiktaş’ın Akaretler’deki BJK Plaza’da bulunan yönetim ofisleri stada taşınacak. Siyah-beyazlı yönetim, ardından bu binayı komple kiraya verecek. BJK Plaza zemin katla birlikte 13 katlı. Binanın her bir katı 700 metrekare. Yani toplamda 9 bin 800 metrekare alana sahip. 

2 KATI KULLANIYOR

BEŞİKTAŞ bu binanın sadece zemin katını ve 13. katını kullanıyor. Diğer 12 katta başka şirketler var. Binanın büyük bölümünü de dünyaca ünlü bir denetim şirketi kullanıyor. 

SİYAH-BEYAZLILAR buradan çıkınca 14 katı kiraya verecek. Yönetim, binanın metrekaresini 29 dolardan kiralayacak. Bu durumda aylık kira 284 bin 200 dolar, yıllık kira 3 milyon 410 bin 50 dolar oluyor. Fakat Beşiktaş, BJK Plaza’yı 5 yıllığına, ücreti peşin alarak kiralamayı düşünüyor. 5 yıllık kira da 17 milyon 52 bin dolara tekabül ediyor....