26 / 04 / 2024

Bk Marka Gayrimenkul İnşaat adres 

Bk Marka Gayrimenkul İnşaat adres 

Bk Marka Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Reklam Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Kızılkaya tarafından kuruldu.

Lüks markalar ABD'de gayrimenkul yatırımlarını genişletiyor: Wall Street Journal marka marka açıkladı! 

Gucci, Chanel ve diğer lüks markalar ABD'de gayrimenkul yatırımlarını artırmaya başladı. Pandeminin ardından yeniden mağazalardan alışveriş yapma devri başlayınca, markalarda şubelerini hem büyütmeye hem de daha eğlenceli hale getirmeye odaklandı. İşte detaylar...

Inımarka Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Inımarka Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Hassan Harırıan tarafından kuruldu.

Bk Operasyonel Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Restoran İşletmeleri Ticaret Limited kuruldu!

Bk Operasyonel Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Restoran İşletmeleri Ticaret Limited bugün Şişli'de Burak Katırcı tarafından kuruldu.

GAPAS Serbest Kürsü 'Gayrimenkulde Marka Ol E Mi' etkinliği 27 Ocak'ta!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS) tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün yeni etkinliği 'Gayrimenkulde Marka Ol E Mi!' 27 Ocak tarihinde yapılacak.

Bk Marka Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Reklam Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Bk Marka Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Reklam Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Kızılkaya tarafından kuruldu.

Mekan Gayrimenkul bayiliklerle büyüyor!

Mekan Gayrimenkul Emlak Bayilik alan girişimcilerimiz sektörde marka bilinirliği yüksek olan bir marka ile işbirliği yaparak itibarlı bir iş sahibi olma imkanı yakalayabiliyorlar. Mekan Gayrimenkul bayilik vererek büyümesini sürdürüyor.

Toros Cumhur, ERA Real Estate Türkiye'nin marka direktörü oldu!

Gayrimenkul sektörünün etkili isimlerinden Toros Cumhur, ERA Real Estate Türkiye'nin marka direktörü oldu...

Gayrimenkul hizmetleri MASSE ile tek elde toplandı!

Seyhun Acar, ticaret hayatına çocukluk yıllarında su satarak başladı.  Sigorta ve kuyumcuk gibi farklı sektörlerdeki başarılarından sonra, gayrimenkul alım satımında A’dan Z’ye her hizmeti birleştirdiği özgün bir marka oluşturdu. 

Horizons BK Gayrimenkul İnşaat İthalat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Horizons BK Gayrimenkul İnşaat İthalat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Albukaai ve Randa Alrez ortaklığında kuruldu.

Türkiye'nin en değerli gayrimenkul markası Nef oldu!

Nef, 121 milyon dolarlık marka değeriyle Brand Finance araştırmasında "Türkiye'nin en değerli gayrimenkul markası" oldu.

Bk Kılıçay İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Bk Kılıçay İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi bugün Çekmeköy'de 101 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Beyoğlu Marka Projeler ile MIPIM 2018’de!

Beyoğlu’nun marka projelerini uluslararası yatırımcılara tanıtmak için Gayrimenkul Fuarı MIPIM 2018’deki yerini alıyor.

Marka projelerde kampanya yarışı!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Direktörü Soner Keleş, Emlakkulisi.com okurları için "marka projelerin girdiği kampanya yarışı" konulu yazı kaleme aldı. İşte yazının detayları...

Bk Marka Gayrimenkul İnşaat adres  Haberi

Bk Marka Gayrimenkul İnşaat adres 

Bk Marka Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Reklam Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Kızılkaya tarafından kuruldu.

Bk Marka Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Reklam Hizmetleri Limited Şirketi konusu:
Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek.Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak.Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak.Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler,...