28 / 03 / 2024

BKK 2210 IN Beko dem çay makinesi fiyatı ne kadar

BKK 2210 IN Beko dem çay makinesi fiyatı ne kadar

Beko'dan BKK 2210 IN Beko dem çay makinesine 200 TL indirim yapıldı! Peki, KK 2210 IN Beko dem çay makinesi fiyatları ne kadar oldu? İşte 7 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Beko'dan BKK 2210 IN Beko dem çay makinesine 200 TL indirim! İşte 7 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Beko'dan BKK 2210 IN Beko dem çay makinesine 200 TL indirim yapıldı! Peki, KK 2210 IN Beko dem çay makinesi fiyatları ne kadar oldu? İşte 7 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Bursa'da Sarı Kadı Abdullah Cami yeniden inşa edilecek!

Atatürk Meydanı'ndaki Sarı Kadı Abdullah Camii için harekete geçen BKK'ın çalışmaları meyvelerini verdi. 550 yıllık caminin yeniden inşa edilmesi için imar planlarında değişildik yapılacak.

Bursa Bey Sarayı kalıntıları çevresinde başlayan bir inşaat tespit edildi!

Bursa Kent Konseyi (BKK) Tarihi Kültürel Miras Çalışma Grubu üyeleri. Tarihi Bey Sarayı kalıntıları çevresinde başlayan bir inşaat tespit etti. BBK üyeleri, "Bu bölge çok önemli bir dünya mirasını barındırıyor." dedi.

BKK, Bey Sarayı çevresinde başlayan bir inşaat tespit etti!

Bursa'nın Osmanlı Devletine 130 yıl payitahtlık yaptığını söyleyen BKK Tarihi Kültürel Miras Çalışma Grubu üyeleri, Osmanlı'nın ilk 6 padişahının devleti yönettiği yer olan Bey Sarayının Tophane bölgesinde bulunduğunu belirtti...

Bursa'daki Bey Sarayı çevresinde inşaata rastlanıldı!

Bursa Kent Konseyi (BKK) Tarihi Kültürel Miras Çalışma Grubu üyeleri, Osmanlı'ya 130 yıl başkentlik yapan Bursa'da, Tarihi Bey Sarayı'nın çevresinde başlayan bir inşaat tespit etti...

Kırşehir'de kat karşılığı inşaat ihalesi

Kırşehir Belediye Başkanlığı Aşıkpaşa Mahallesi'nde bulunan taşınmazın üzerine kat karşılığı inşaat yaptırmak üzere ihale açtı.

DASK İçin azami tutar 120 bin YTL

Zorunlu Deprem Sigortası kapsamında, bir mesken için verilebilecek azami teminat tutarı, yapı tarzı ayrımı yapılmaksızın 120 bin YTL olarak belirlendi. Azami teminat tutarı daha önce 110 bin YTL idi..

Yabancı `bekle gör' tavrına giriyor, inşaatta sıkıntı var

Global likidite problemlerinin etkisi sürerken, iç siyasette yaşanan gerginlikler, iş dünyasını tedirgin etti. Bankacılar, işadamları, büyümesi ciddi biçimde hız kesen inşaat sektörü temsilcileri, Türkiye'nin sıkıntıları uzlaşarak aşması halinde, yatırımc

Gül, Cargill'in önünü açan yasayı onayladı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Anayasa Mahkemesi'nin 19 Şubat 2007'de yürürlülüğünü durdurduğu, tarım arazileri üzerine yasadışı tesis kurduğu için faaliyetlerine son verilen şirketlere getirilen affın süresini uzatan kanunu onayladı. Böylece yıllardır bu ka

Konut ve inşaat alarm veriyor

Finans Enstitüsü Direktörü İktisatçı Cemil Ertem, küresel daralmanın sonuçlarını Türkiye'nin 2008'in son çeyreğinde çok keskin olarak göreceğini söyledi.

Dünyanın en uzun gökdeleni 10 milyar dolara inşa ediliyor

Dünyanın en zengin 16'ncı kişisi olan Suudi Arabistan Prensi el Velid Bin Talal, dünyanın en uzun gökdelenenini inşa ettiriyor.

Tasarım ödüllü Brener'in projesi uluslararası arenada

Brener Concept adıyla 1998 yılından itibaren iç mimari ve proje uygulama hizmetleri vererek sektöre adım atan Brener Yapı& Mimarlık,inşaat sektöründeki tasarımlarıyla adından söz ettiriyor.

Bosch'tan pratik ve hassas çalışmalar için yeni planya: PHO 3100

Bosch Elektrikli El Aletleri amatör kullanıcıları için yeni bir planya geliştirdi. PHO 3100, ufak tamirat işlerini kendisi yapmayı tercih eden kullanıcılar için yeni bir seçenek sunuyor.

BKK 2210 IN Beko dem çay makinesi fiyatı ne kadar Haberi

BKK 2210 IN Beko dem çay makinesi fiyatı ne kadar

BKK 2210 IN Beko dem çay makinesi Beko'da 200 TL indirimli fiyatıyla satışta. Uzun geçen bir günün ardından içilen çay, verdiği rahatlatıcı his ile pek çok kişinin düşkün olduğu bir keyif, eğer siz de öyleyseniz BKK 2210 IN Beko dem çay makinesi tam size göre. Beko, mühendisleri tarafından geliştirilen cihaz sahip olduğu özelliklerle çay yapmayı çok daha hızlı ve pratik hâle getiriyor. Bu sayede harcayacağınız zaman, sevdiklerinizle geçirmek üzere size kalıyor. Üstelik dilerseniz gövde kısmını yalnızca su ısıtıcı olarak da kullanabiliyorsunuz. Ürünün güçlü sistemi, hızlı bir şekilde su ısıtmayı mümkün kılıyor ve mutfakta size hız kazandırıyor. BKK 2210 IN Beko dem çay makinesi tasarımı ile de dikkat çekiyor. Böylelikle çay makinenizin tezgahın üzerinde durması da hiçbir problem yaratmıyor.