23 / 04 / 2024

Black And White Turizm adres

Black And White Turizm adres

Black And White Turizm Ticaret Anonim Şirketi  bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Saleh H.Y. Al Mahdi tarafından kuruldu.

Black And Blue İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black And Blue İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Kılıç tarafından kuruldu.

Black Friday indirimleri başlıyor! Zara, Mango, Bershka ve Pull and Bear'da indirim tarihleri belli oldu!

Türkiye'de "Efsane Cuma", "Muhteşem Cuma" isimleri ile uygulanan, Black Friday için geri sayım başladı. Alışveriş yapmayı seven vatandaşların fırsat olarak gördüğü günler arasında yer alan Black Friday başlıyor. Zara, Mango, Bershka'da ve Pull and Bear'da indirim tarihleri belli oldu!

Sokakları sindiren bir güç arzusu Harley Davidson Fat Bob 15 Ekim 2022 fiyat listesi!

Vivid Black, Gunship Gray, White and Pearl renkleriyle dikkat çeken Harley Davidson Fat Bob fiyatları ne kadar? İşte Harley Davidson Fat Bob 15 Ekim 2022 fiyat listesi...

Black And White Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Black And White Turizm Ticaret Anonim Şirketi  bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Saleh H.Y. Al Mahdi tarafından kuruldu.

Black White İnşaat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Black White İnşaat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Beylikdüzü'de Hediye Oymak tarafından kuruldu. 

AND Pastel ödeme planı!

AND Pastel ödeme planı haberimizde yer alıyor. AND Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen proje Black Friday alışveriş günlerine dahil oldu. 

AND Pastel'de yüzde 40 indirim kampanyası!

AND Gayrimenkul, AND Pastel projesiyle Black Friday alışveriş günlerine dahil oldu. AND Pastel'de yüzde 40 indirim kampanyası sağlanıyor.

AND Pastel’den bitmeyen cuma ile yüzde 40 İndirim!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren firması AND Gayrimenkul, AND Pastel projesiyle Black Friday alışveriş günlerine dahil oldu.

Viaport Houses and Suites Kurtköy'ün havadan en yeni görüntüleri!

Viaport Houses and Suites projesi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Via Port Houses and Suites'te 232 bin liraya 1+1!

Via Port Houses and Suites, Eylül’de teslim ediliyor. Projede teslim tarihi yaklaşırken son kalan 17 ‘1+1’ daireler 232 bin TL’den başlayan fiyatlar ile satışa sunuluyor...

White City Maltepe Evleri'nde fiyatlar 420 bin TL'den başlıyor!

White City Maltepe projesi Fatih İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. White City Maltepe'de daire fiyatları 420 bin TL'den başlıyor...

And Gayrimenkul Restorasyon ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

And Gayrimenkul Restorasyon ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Aslan ve Aydın Şahin tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 5 Haziran'da kuruldu

H and M COS Zorlu Center'da mağaza açacak!

Dünyanın en büyük perakendecileri arasında yer alan H and M 'in COS markası Zorlu Center'da mağaza zincirine yenisini ekleyecek...

Black And White Turizm adres Haberi

Black And White Turizm adres

Black And White Turizm Ticaret Anonim Şirketi  bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Saleh H.Y. Al Mahdi tarafından kuruldu.

Black And White Turizm Ticaret Anonim Şirketi  konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır ; 1) Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2) Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 3) Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 4)Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 5)Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 6)Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek....