19 / 04 / 2024

Blue Green projesi

Blue Green projesi

Trabzon'da inşaatı devam eden Blue Green adlı proje 70 milyon dolara Suudi Almassoud Yatırım ve İnşaat Şirketi'ne satıldı. 110 dönüm alanda devam eden projede 610 konut bulunuyor.

Blue Green projesi CNR Emlak Fuarı’nda görücüye çıktı!

CNR Emlak Fuarı’nda yabancılara proje satışı tüm hızıyla devam ediyor. Dünyanın dört bir yanından gelen yabancı yatırımcıları ağırlayan CNR Emlak 2015 Fuarı bir çok projenin yabancıya satışına ev sahipliği yapıyor.

Orient Blue Tuzla'da lansmana özel fırsatlar! 800 konutluk yeni proje!

Orient Blue Tuzla projesinde lansmana özel fırsatlar sunuluyor. İşte 800 konutun yer aldığı Orient Blue Tuzla projesi ile ilgili detaylar...

Green Blue Geri Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Blue Geri Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Öter tarafından kuruldu.

Apı Group’tan Royal Blue Montegero projesi!

Yurt dışında birçok proje üreten Apı Group, son projesi Royal Blue Montegero'u basına tanıttı. Karadağ’da yükselen projede ev fiyatları 46 bin 500 Euro’dan başlıyor.

Metal Yapı, Küçükçekmece’deki Blue Lake projesi için Daikin dedi!

İstanbul’un eşsiz lokasyonlarından biri olan Florya Küçükçekmece sahil hattında yer alan Blue Lake projesinde yaşam başladı.

Blue Lake nerede?

Blue Lake projesi Metal Yapı Konut  A.Ş. tarafından Küçükçekmece Gölü'ne 85 metrelik mesafede inşa ediliyor. Peki Blue Lake nerede?

Enyap Blue Residence projesinde daireler hemen teslim ediliyor!

Enyap İnşaat'ın Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Blue Residence projesi metrobüse 5 dakikalık uzaklıkta yükseliyor. Enyap İnşaat Blue Residence projesinde daireler hemen teslim ediliyor.

Metal Yapı Blue Lake iletişim!

Metal Yapı Konut A.Ş. tarafından hayata geçirilen Blue Lake projesi 788 daire ve 22 ticari birimden meydana geliyor. Metal Yapı Blue Lake iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Blue Lake Küçükçekmece son fiyatları!

Bu yıl Ekim ayında teslimleri yapılacak olan Blue Lake projesi Metal Yapı Konut A.Ş. tarafından inşa ediliyor. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar konut tipleri sunuluyor...

Blue Lake Evleri güncel fiyatları ne kadar?

Metal Yapı Konut A.Ş. imzasıyla İstanbul Küçükçekmece'de yükselen Blue Lake projesi 38 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. Peki Blue Lake Evleri güncel fiyatları ne kadar?

Blue Lake fiyat listesi 2017!

Blue Lake projesi sekiz blok olarak planlanıyor. Metal Yapı Konut A.Ş. imzası taşıyan projede yüzde 5 peşinat sonrasında 0,45 faiz oranı ile 120 ay taksitlendirme yapılabiliyor...

Blue Lake Projesi Günsan’ın Modüler Inox serisi ile aydınlanacak!

Metal Yapı Konut’un Küçükçekmece gölüne komşu Blue Lake projesi, Günsan’ın metal şıklığı ön plana çıkaran Modüler Inox serisi ile aydınlanacak.

Blue Lake Metal Yapı ev fiyatları 2017!

Blue Lake projesi İstanbul Küçükçekmece'de Metal Yapı Konut A.Ş. imzasıyla yükseliyor. Proje 38 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor...

Blue Lake Küçükçekmece ev fiyatları!

Blue Lake Küçükçekmece ev fiyatları 475 bin TL'den başlıyor. Blue Lake projesi sekiz blokta 788 daire ve 22 ticari birimden meydana geliyor.

Blue Green projesi Haberi

Blue Green projesi

Trabzon'da inşaatı devam eden Blue Green adlı proje 70 milyon dolara Suudi Almassoud Yatırım ve İnşaat Şirketi'ne satıldı. 110 dönüm alanda devam eden projede 610 konut bulunuyor. Firmanın yöneticilerinden Kadir Değirmenci, CNR Emlak Fuarı'nda yapılan satış anlaşması ile ilgili olarak "Blue Green Projemizi 70 milyon dolar bütçe ile Suudi Arabistanlı Almassoud Yatırım ve İnşaat Şirketi'ne sattık. Trabzon'da yapım aşamasında olan konutlar, tam Arapların taleplerini karşılayacak şekilde yeşil doğanın içerisinde deniz manzaralı bir alanda inşa ediliyor" dedi. 


Yurt...