26 / 04 / 2024

Blue Green satılık

Blue Green satılık

Trabzon'da inşaatı devam eden Blue Green adlı proje 70 milyon dolara Suudi Almassoud Yatırım ve İnşaat Şirketi'ne satıldı. 110 dönüm alanda devam eden projede 610 konut bulunuyor.

Küçükçekmece Blue Lake satılık daire!

Küçükçekmece Blue Lake satılık daire fiyatlar 522 bin TL'den başlıyor. Proje Metal Yapı Konut A.Ş. tarafından inşa ediliyor...

Blue Lake Küçükçekmece satılık evler!

Blue Lake Küçükçekmece satılık evlerin fiyatları 179 bin dolardan başlayarak değişiyor. Blue Lake projesinde 788 konut ve 22 dükkan yer alıyor...

Blue Lake Küçükçekmece satılık daire!

Toplam 788 daire, 2 blokta 22 ticari üniteden meydana gelen Blue Lake Küçükçekmece satılık daire fiyatları179 bin dolardan başlıyor.

Blue Lake Küçükçekmece satılık daire fiyatları!

Blue Lake Küçükçekmece projesinde 1+0’dan 4+1 dublekse kadar daire seçeneklerine yer veriliyor. İşte, Blue Lake Küçükçekmece satılık daire fiyatları...

Küçükçekmece Blue Lake Evleri satılık!

Küçükçekmece Blue Lake Evleri satılık dairelerin fiyatları 198 bin dolardan başlıyor. Blue Lake Küçükçekmece projesinde 788 daire ve 22 dükkan yer alıyor...

Küçükçekmece Blue Lake Konutları satılık!

Küçükçekmece Blue Lake Konutları satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 200 dolardan başlıyor. Blue Lake Küçükçekmece projesinin Eylül 2017 yılında tamamlanması planlanıyor...

Çiğli MyWay Wins Blue satılık!

Çiğli MyWay Wins Blue satılık ev fiyatları 139 bin TL'den başlıyor. İnşaat çalışmalarına bu yıl içerisinde başlanacak proje Gözde Grubu imzası ile hayata geçirilecek.

Blue Lake Karmen Yapı satılık!

Toplam 788 adet konutun yer aldığı proje Metal Yapı Konut A.Ş. ve Karmen Yapı ortaklığıyla yükseliyor. Blue Lake Karmen Yapı satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Blue Lake satılık!

Toplam 40 bin metrekarelik arsa alanında yükselen projede 788 adet daire ve 22 adet bağımsız mağaza yer alıyor. Blue Lake satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Küçükçekmece Blue Lake satılık daire!

Metal Yapı Konut A.Ş. ve Karmen Yapı ortaklığıyla yükselen proje 40 bin metrekarelik arsa alanında yükseliyor. Küçükçekmece Blue Lake satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Ankara Green Flats satılık!

Ankara Green Flats satılık konut tipleri 4+1 olarak dizayn edildi. Ruhsat ve proje çalışmaları devam eden proje Doğukan Yapı imzası ile hayata geçirilecek.

Green Village Şile satılık daire!

Green Village Şile satılık daire bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Teslimlerinin 2016 yılının Mayıs ayında yapılması planlanan Green Village projesinde dairelerin alanları 130 ile 140 metrekare arasında değişiyor...

Şile Green Village satılık!

Şile Green Village Konutları Burçkale İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede 18 blok halinde 72 adet konut yer alıyor. Şile Green Village satılık daire fiyatları şöyle:

Blue Green satılık Haberi

Blue Green satılık

Trabzon'da inşaatı devam eden Blue Green adlı proje 70 milyon dolara Suudi Almassoud Yatırım ve İnşaat Şirketi'ne satıldı. 110 dönüm alanda devam eden projede 610 konut bulunuyor. Firmanın yöneticilerinden Kadir Değirmenci, CNR Emlak Fuarı'nda yapılan satış anlaşması ile ilgili olarak "Blue Green Projemizi 70 milyon dolar bütçe ile Suudi Arabistanlı Almassoud Yatırım ve İnşaat Şirketi'ne sattık. Trabzon'da yapım aşamasında olan konutlar, tam Arapların taleplerini karşılayacak şekilde yeşil doğanın içerisinde deniz manzaralı bir alanda inşa ediliyor" dedi. 


Yurt...