28 / 03 / 2024

Blue Lake Küçükçekmece satılık daire!

Blue Lake Küçükçekmece satılık daire!

Firma: Metal Yapı Konut

Proje: Blue Lake

Toplam 788 daire, 2 blokta 22 ticari üniteden meydana gelen Blue Lake Küçükçekmece satılık daire fiyatları179 bin dolardan başlıyor.




Toplam 788 daire, 2 blokta 22 ticari üniteden oluşan  Blue Lake  Küçükçekmece projesi 8 blok şeklinde yükseliyor. Projenin 2017 Ekim ayında teslim edilmesi planlanıyor. 


Blue Lake Küçükçekmece satılık daire seçenekleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçeneklerde dizayn ediliyor. Projede dairelerin alanları  60 metrekare ile 400 metrekare arasında değişiyor. 


Blue Lake Küçükçekmece satılık daire fiyatları; 179 bin dolardan başlayarak değişiyor. Projede dolar kuru sabitlendi ve ödemeler TL üzerinden yapılıyor.


Blue Lake Küçükçekmece projesinde  yüzde 25 peşinat ödendiğinde kalan bedel için 60 ay vade ve 0 faizli ödemeler yapılabiliyor. 


Metal Yapı Konut A.Ş. bünyesindeki Karmen Yapı tarafından  İstanbul Avrupa Yakası’nda Küçükçekmece’de hayata geçirilen Blue Lake projesinde daire sahiplerine yürüyüş parkurları, hobi alanları, çok amaçlı spor salonları, oyun alanları ve dinlenme alanları gibi sosyal olanaklar sağlanıyor. 


Blue Lake Küçükçekmece EvleriBasın-Ekspres Yolu, TEM ve E5 gibi ana ulaşım arterlerine çok yakın mesafede yer alıyor. 


Blue Lake adres: 27 Mayıs Caddesi, 23 Küçükçekmece - İstanbul


Blue Lake iletişim

Tel: 444 8 128

Web: http://www.bluelake.com.tr/

Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com 



projeye sor



Geri Dön