19 / 04 / 2024

Blue Key Emlak Yatırım İnşaat adres 

Blue Key Emlak Yatırım İnşaat adres 

Blue Key Emlak Yatırım İnşaat Danışmanlık Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Yıldırım tarafından kuruldu.

Blue Global Yatırım Emlak Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Blue Global Yatırım Emlak Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Tüfekçi tarafından kuruldu.

My Key Turkey Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

My Key Turkey Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aslan ve Ömer Faruk Vani ortaklığında kuruldu.

Blue Dıamond Emlak Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Dıamond Emlak Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Saad Ramadan Yazan Ahmad R Albdour tarafından kuruldu.

Blue Emlak Mermer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Blue Emlak Mermer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Rüstem Çetinkaya  tarafından kuruldu.

Blue Key Emlak Yatırım İnşaat Danışmanlık Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Key Emlak Yatırım İnşaat Danışmanlık Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Yıldırım tarafından kuruldu.

Blue One İnşaat Emlak Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue One İnşaat Emlak Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulsemet Kızılağaç ve Mohamed B. Mohamuud ortaklığında kuruldu.

Diamond Key Turizm Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Diamond Key Turizm Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 12 bin TL sermaye bedeli ile Barış Ulusoy tarafından kuruldu.

The First Key Emlak İnşaat Gıda Rent A Car Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The First Key Emlak İnşaat Gıda Rent A Car Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün Esenyurt'ta 100 bin TL'ye yapıldı.

Suudi'ler Trabzon'daki Blue Green'i satın aldı!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının dev projelerinin yer aldığı CNR Emlak Fuarı bugün sona ererken fuarda Kasır Yapı Blue Green Projesi'ni Suudi Arabistanlı Almassoud Yatırım ve İnşaat Şirketi'ne sattı.

Blue Green projesi CNR Emlak Fuarı’nda görücüye çıktı!

CNR Emlak Fuarı’nda yabancılara proje satışı tüm hızıyla devam ediyor. Dünyanın dört bir yanından gelen yabancı yatırımcıları ağırlayan CNR Emlak 2015 Fuarı bir çok projenin yabancıya satışına ev sahipliği yapıyor.

Kasır Yapı, Blue Green'i CNR Emlak Fuarı'nda tanıttı!

CNR Emlak Fuarı'nda yabancılara proje satışı tüm hızıyla devam ediyor. Dünyanın dört bir yanından gelen yabancı yatırımcıları ağırlayan CNR Emlak 2015 Fuarı bir çok projenin yabancıya satışına ev sahipliği yapıyor.

2006 yılında KEY parası için Nasco arsası satılacak!

2006 yılında 1.8 milyar liralık KEY ödemesi yapacak Emlak Konut GYO, Nasreddin Nasco Holding'den icra yoluyla aldığı arsa olmak üzere üç farklı arsayı satışa çıkaracakmış.

Kartal Sky Blue'da satışlar devam ediyor!

Emlak sektörüne taze kan getiren, 2013 yılında kurulan ama geçmişleri inşaat, sanayi ve ticaret olan üç girişimcinin kurucusu olduğu Royal Group’un özellikleriyle dikkat çeken projesi SKY BLUE’da satışlar devam ediyor.

Blue Key Emlak Yatırım İnşaat adres  Haberi

Blue Key Emlak Yatırım İnşaat adres 

Blue Key Emlak Yatırım İnşaat Danışmanlık Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Yıldırım tarafından kuruldu.

Blue Key Emlak Yatırım İnşaat Danışmanlık Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi konusu:
a) Her türlü emlak ve gayrimenkul ile ilgili yatırımlar, geliştirilmesi, satışı, satın alınması, kiralanması, kiraya verilmesi a) Arsalar üzerinde bina inşa edilmesi de dahil emlak ve gayrimenkul ile ilgili her türlü ticari işlem yapılması ve Türkiyede emlak projelerinin geliştirilmesi ve uygulanması b) Gayrimenkul ve emlak sektöründe faaliyetler ve yatırımlar geliştirmek, koordine etmek ve yönetmek c) Emlak projelerinin inşası, geliştirilmesi ve yönetimi için gereken her türlü ekipman ve malzemeyi satın almak, satmak, üretmek, ithal ve ihraç etmek. e) Her türlü; fizibilite, projelendirme, inşaat, yıkım,...