25 / 04 / 2024

bmw 5

bmw 5

BMW 5 serisi, son zaman teknolojisi ile ön plana çıkan araçlar arasında yerini ilk sıralarda alıyor. Peki BMW 5 Serisi eylül ayı fiyatları kaç lira oldu? Zam geldi mi? İşte BMW 5 Serisi 23 Eylül 2022 fiyat listesi...

Yeni BMW 520d Türkiye yollarında! İşte dudak uçuklatan fiyatı

8. nesil yeni BMW 5 Serisi görücüye çıktı. Yeni 5 Serisi’nin 2.0 litre dizel motorlu ve tamamen elektrikli versiyonu Türkiye’ye giriş yaptı. Yeni BMW 520d xDrive Sedan motor seçenekleri arasına mild hibriti de (hafif hibrit) dahil etti.

BMW resmen duyurdu! Bu modellere zam beklenirken bakın ne oldu!

Dünyanın en prestijli otomobil üreticilerinden BMW, 5, 6, 7 ve 8 serilerine yapacağı zammı iptal ettiğini açıkladı. BMW’nin bu modellerde eski fiyatla satışlara devam edeceği öğrenildi.

BMW, bu dört modeline yapacağı zammı iptal etti! Yeni zam gelecek mi?

BMW’den eylül ayı kapsamında 5, 6, 7 ve 8 serilerine yapacağı zammı iptal ederek ağustos ayı fiyatlarıyla yola devam etme kararı aldı. Bu kapsamda, bu serilerine ilişkin bir fiyat güncellemesi yapılmadı.

BMW’den 3 Serisi’ne hem zam hem indirim geldi! 320İ’ye 56 bin 800 TL zam gelirken, 330İ’ye 5 bin 900 TL indirim geldi!

BMW’den 3 Serisi’ne sahip olmak isteyenlere hem zam hem de indirim haberi geldi. BMW, 320İ’ye 56 bin 800 TL zam yaparken, 330İ’ye ise 5 bin 900 TL indirim yaptı.

BMW dört modeline birden zam yaptı! Fiyatları görenlerin gözleri yerinden fırlayacak!

Dünyanın en prestijli otomobil üreticilerinden BMW; 5 Serisi’ne zam yapmazken 6,7 ve 8 serilerine birden zam yaptı. Ağustos ayı çerçevesinde geldiği öğrenilen zamların ardından bu serilerin fiyatları ise merak konusu oldu.

BMW’nin bu serilerine çok konuşulacak zam geldi! Zammı görenler adeta neye uğradığını şaşırdı!

BMW; 3, 4 ve 5 serilerine zam yaptığını açıkladı. BMW’den yapılan açıklamaya göre, zammın temmuz ayını kapsadığı ve yapılan zamda dolar kurunda yaşanan artışın etkili olduğu öğrenildi.

Sonunda belli oldu! BMW 5 Serisi’nin yeni fiyatı açıklandı!

Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden BMW, merakla beklenen 5 Serisi’nin yeni fiyatını açıkladı. BMW, 5 Serisi’nin güncel fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladığını duyurdu.

Yeni yüzü meydana çıktı! Makyajlı BMW 5 serisi herkesi hayran bıraktı

BMW'nin amiral gemilerinden biri olan 5 Serisi en yeni tasarımı ile hayranlarına sunuldu. G60 kasa kodlu yeni nesil 5 Serisi şimdiden tartışmalara sebep olurken birçok vatandaş ise aracın yeni görünümüne alışmakta güçlük çekiyor.

Prestij ve marka değeri yükek BMW 5 serileri bayilerde sizi bekliyor!

BMW 5 Serisi, performans odaklı bir otomobil serisidir. İyi denge sağlayan şasi yapısı, güçlü motor seçenekleri ve keskin direksiyon sistemiyle sürüş keyfi sunar. BMW'nin M5 gibi yüksek performanslı versiyonları da mevcuttur. 12 Mayıs 2023 fiyat listesi

Lüks ve performansı hedefleyen BMW 5'e zam geldi mi? İşte Nisan ayı fiyat listesi

BMW 5 Serisi, birçok önemli özelliğiyle tanınır, ancak en büyük özelliği performansı ve sürüş dinamikleridir. BMW, 5 Serisi'nde sürüş deneyimini öncelikli hale getirerek aracın yol tutuşunu, yönetim kabiliyetini, optimize etti. Bu nedenle, 5 Serisi, sürüş keyfi için tasarlanmış bir otomobildir.

BMW 5.30i Mart zammı oldu mu? 18 Mart 2023 fiyat listesi

530i, 2.0 litrelik turbo şarjlı dört silindirli bir motora sahiptir ve 248 beygir gücü ile 258 lb-ft tork üretir. Bu özellikleri sayesinde, araç hızlı ve dinamik bir sürüş sağlar. Ayrıca, BMW 530i, sürücüleri ve yolcuları için geniş bir iç mekan sunar. İşte 18 Mart 2023 fiyat listesi.

BMW 520İ Mart ayı zammı nedir?  İşte BMW 520İ 17 Mart fiyat listesi

BMW 5.20i Sedan, BMW'nin 5 Serisi ailesinin bir üyesidir ve lüks bir orta sınıf sedan araçtır. BMW 5 Serisi, genellikle sürüş dinamikleri, konfor ve teknoloji açısından yüksek bir standartta tanınmaktadır. İşte BMW 520İ 17 Mart fiyat listesi

BMW'den ne bekliyorsanız 5 serisinde onu bulacaksınız! Mart zammı oldu mu? İşte 07 Mart 2023 fiyat listesi

BMW 5 Serisi, sürücülerin ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmış lüks bir sedan araçtır ve performans, konfor ve teknoloji sunar.Geniş bir iç mekana sahip araç lüks bir tasarıma sahiptir. Araç, üstün teknolojik özellikler sunar, İşte  07 Mart 2023 fiyat listesi.

bmw 5 Haberi

bmw 5

BMW 5 Serisi, Sedan, Sedan M ve Touring olacak biçimde üç farklı versiyon ile satışa sunuluyor. Farklı modelleri, yüksek teknolojileri ve şık tasarımları ile dikkatleri toplayan araç, şık ve atletik tasarımı ile de araba alacakları cezbediyor.

BMW 5 Serisi, pürüzsüz yüzeyleri, keskin konturları ve son zaman teknoloji ile ön plana çıkıyor. Aracın eylül ayı fiyatları merak ile araştırılıyor. 

BMW 5 Serisi aşıklarına ise güzel bir haber var. Ağustos ayında bu yana seriye herhangi bir zam gelmedi.

Peki BMW 5 Serisi Eylül fiyatları kaç lira? İşte BMW 5 Serisi 23 Eylül 2022 fiyat listesi...

BMW 5 SERİSİ 100 KİLOMETREDE NE KADAR YAKIYOR? YAKIT TÜKETİMİ DÜŞÜK MÜ?

BMW 5 Serisi Sedan yakıt tüketimi: 7.1 lt

BMW M5 CS, benzinli, ortalama yakıt tüketimi: 11,3-11,1 lt

Yeni BMW 5 Serisi Touring, benzinli...