19 / 04 / 2024

bodrum Areon Boğaziçi Evleri

bodrum Areon Boğaziçi Evleri

Bodrum’da bugüne kadar 1.800 konuta imza atan Areon Yapı, bölgedeki 16. projesi Areon Boğaziçi Evleri’nde Ramazan Bayramı‘na özel fırsatlar sunuyor.

Bodrum Areon Boğaziçi Evleri'nde peşinatsız ödeme fırsatı!

Bodrum’da hayata geçecek proje, ara ödemesiz, faizsiz ve peşinatsız ayda 950 liradan başlayan fiyatlarla lüks konut sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat sunuyor.

Areon Boğaziçi Evleri'nde peşinatsız villa fırsatı!

308 evin bulunduğu Boğaziçi Evleri, Milas havaalanına 17 km, Bodruma ise sadece 23,5 km uzaklıkta. Projenin gerçekleştirildiği Boğaziçi bölgesinin özellikleriyse saymakla bitmez.

Areon Boğaziçi Evleri ödeme şekli!

Areon Boğaziçi Konutları Muğla Bodrum'da Areon Yapı imzasıyla yükseliyor. Projede farklı ödeme seçenekleri sunuluyor...

Areon Boğaziçi 2017 konut fiyatları!

Areon Yapı imzası taşıyan Areon Boğaziçi Evleri projesi Muğla Bodrum'da hayata geçirildi. Projede konut fiyatları 165 bin TL'den başlıyor...

Areon Boğaziçi Evleri'nde fiyatlar 165 bin TL'den başlıyor!

Areon Yapı imzasıyla Bodrum'da hayata geçirilen Areon Boğaziçi Evleri'nde dairelerin fiyatları 165 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Areon Boğaziçi Evleri’nde yılbaşına özel kampanya!

Bodrum’da bugüne kadar 1.800 konuta imza atan Areon Yapı, bölgedeki 16. projesi Areon Boğaziçi Evleri için hazırladığı bol alternatifli kampanyasıyla yeni yıla Bodrum’da yazlık sahibi olarak girmek isteyenlere büyük bir fırsat sunuyor.

Areon Boğaziçi Evleri’nin yüzde 26'sı satıldı!

Areon Yapı’nın Bodrum’daki 16. projesi olan ve Eylül ayında inşaatına başlanan Areon Boğaziçi Evleri’nin yüzde 26’sı satıldı.

Areon Boğaziçi Evleri'nde yedi seçenekli kampanya!

Yedi farklı ödeme seçeneğinden oluşan yeni kampanya kapsamında, Areon Boğaziçi Evleri'nde peşin alımlara özel fiyatların yanı sıra, 120 ay ve 30 ay vade için sunulan üç farklı ödeme seçeneği yatırımcıların ve yazlık sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürüyor.

Areon Boğaziçi Evleri’nde peşinatsız 120 ay taksit imkanı!

Bugüne kadar 1.800 konutla Bodrum’a imzasını atan Areon Yapı, bölgedeki 16. projesi Areon Boğaziçi Evleri’ndeki avantajlı fiyat ve ödeme kampanyasını Kurban Bayramı’nda da devam ettiriyor.

Areon Boğaziçi Evleri’nde Kurban Bayramı kampanyası!

Bugüne kadar 1.800 konutla Bodrum’a imzasını atan Areon Yapı, bölgedeki 16. projesi Areon Boğaziçi Evleri’ndeki avantajlı fiyat ve ödeme kampanyasını Kurban Bayramı’nda da devam ettiriyor.

Areon Boğaziçi Evleri’nin inşaatı Eylül'de başlıyor!

Bodrum’da bugüne kadar 1.800 konuta imza atan Areon Yapı, bölgedeki 16. projesi olan Areon Boğaziçi Evleri’nin inşaatına Eylül ayında başlıyor.

Bodrum Boğaziçi Evleri ödeme planı!

Bodrum Boğaziçi Evleri projesinde fiyatlar 160 bin TL'den başlıyor. Areon Boğaziçi Evleri projesinde aylık taksitler 950 TL'den başlıyor...

Areon Boğaziçi Evleri Bodrum fiyatları!

Areon Boğaziçi Evleri Bodrum fiyatları 160 bin liradan başlayarak değişiyor. Areon Boğaziçi Evleri Bodrum'da teslimler 2018 yılı sonunda gerçekleştiriliyor...

Areon Boğaziçi Evleri'nde 950 TL taksiyle yazlık!

294 dairelik Areon Boğaziçi Evleri’nde peşinat ve ara ödeme yok. 120 ay vade imkanı bulunan projeden 950 TL taksitle 1+1 daire ve 1.800 TL taksitle 2+1 dubleks sahibi olmak mümkün.

Areon Boğaziçi Evleri’nde Ramazan Bayramı‘na özel fırsat!

Bodrum’da bugüne kadar 1.800 konuta imza atan Areon Yapı, bölgedeki 16. projesi Areon Boğaziçi Evleri’nde Ramazan Bayramı‘na özel fırsatlar sunuyor.

bodrum Areon Boğaziçi Evleri Haberi

bodrum Areon Boğaziçi Evleri

Bodrum’da bugüne kadar 1.800 konuta imza atan Areon Yapı, bölgedeki 16. projesi Areon Boğaziçi Evleri’nde Ramazan Bayramı‘na özel fırsatlar sunuyor. Bodrum-Milas yolu üzerindeki Boğaziçi Mahallesi’nde konumlanan Areon Boğaziçi Evleri’nde peşinatsız, ara ödemesiz ve 120 ay taksit imkanı ile 950 TL’den başlayan taksitlerle konut sahibi olmak mümkün. Üstelik bu fırsattan yararlanmak için bayramı beklemeye gerek yok.


Adını balıkçılarıyla ünlü Boğaziçi Mahallesi’nden alan Areon Boğaziçi Evleri, sessiz ve huzurlu bir ortamda sakinlik arayan ve aynı zamanda merkeze yakın olmanın lüksünü yaşamak isteyenler için ideal bir mevkiide konumlanıyor. 57 bin metrekarelik alanın 38 bin metrekaresinin yeşil alan ve sosyal tesis olarak ayrıldığı bu butik projede, 3 katlı 38 blok ve 2 katlı 35 blokta toplam 294 konut bulunuyor. Ramazan Bayramı‘na özel olarak peşinat...