19 / 04 / 2024

Bodrum Loft villa fiyatları 2020

Bodrum Loft villa fiyatları 2020

Hamdi Akın'ın Bodrum'daki 'modern köy' projesi Bodrum Loft'ta bulunan villaların aylık kiraları 8 ile 12 bin Euro aralığında değişiyor. Cazip fiyatlarıyla dikkat çeken proje, ünlülerin akınına uğruyor...

Akfen GYO Bodrum Loft, Söğütlüçeşme Projesi ve Yalıkavak projelerinin değeri 5.3 milyar TL!

Akfen GYO Bodrum Loft, Söğütlüçeşme Projesi ve Yalıkavak projelerinin 2023 yıl sonu pazar değerleri açıklandı. Peki hangi projenin değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Birleşik Gayrimenkul, Bodrum'daki yeni oteline 8 villa ekliyor!

Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat şirketi Muğla'da Turizm Konaklama Tesisi Kapasite Artışı için ÇED'e başvurdu. Bu kapsamda Birleşik Gayrimenkul, Bodrum'daki yeni oteline 8 villa eklemeyi planlıyor.

Bodrum'da villa ve konut talebi katlandı: Kiralık villa fiyatları 7 milyon TL'ye kadar yükseldi! 

Bodrum'da villaların kiraları 7 milyon TL'ye kadar yükseldi. Peki yükselişin sebepleri neler? 

Akfen GYO, Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının değerini açıkladı!

Akfen GYO tarafından Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının 2022 yılına ilişkin değerleri açıklandı. İşte o rakamlar...

Akfen GYO'dan Bodrum'a yeni proje! Yalıkavak'ta villa yapılacak! 

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bodrum Yalıkavak'ta tüm ruhsat ve izinleri hazır olarak satın alınacak olan 22.197,30 metrekarelik arsada villa projesi geliştirecek. İşte ayrıntılar...

Cengiz İnşaat'tan Bodrum'a yeni proje! 100 villa ve 1 otel geliyor! 

Bodrum'un en değerli bölgesinde bulunan 678 bin metrekarelik araziyi Özelleştirme İdaresi'nden satın alan Cengiz İnşaat, villa ve otel inşaatı için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

Akfen GYO Bodrum Loft projesinin değeri belli oldu! İşte o rakam! 

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından, Bodrum Loft projesinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Bodrum Loft projesinin değeri kaç lira oldu? 

Akfen GYO'nun kira geliri yüzde 267 arttı!

Akfen GYO’nun 2021'le beraber aldığı tedbirler ve portföyüne kattığı Bodrum Loft Tatil Köyü, Isparta ile Kütahya öğrenci yurtlarıyla; şirketin Temmuz'daki toplam kira geliri, geçtiğimiz senenin aynı ayına göre yüzde 267 oranında arttı ve 20 milyon Türk Lirası'na ulaştı. 

Bodrum'daki villalara talep artıyor!

Sosyetenin ünlü isimleri henüz bu yaz bitmeden önümüzdeki yaz için villaları radarına almaya başladı. Bodrum Loft'ta yer alan 36 villa cemiyetin ünlü isimleri tarafından kapışıldı. 

Fahriye Evcen-Burak Özçivit Bodrum'dan villa aldı!

Bodrum Gümüşlük'te çıkan yangınlar nedeniyle çok etkilenen Fahriye Evcen'e kayıtsız kalamayan Burak Özçivit eşi için Bodrum Gündoğan'da yeni villa aldı. Özçivit villa için 15 milyon TL ödedi.

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsalouss Bodrum'da villa kiraladı! 

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı ve sevgilisi Mısırlı Mohammed Alsaloussi tatil için gittikleri Bodrum'da villa kiraladı. 

Ebru Polat Bodrum'da villa kiraladı!

Şarkıcı Ebru Polat yaz tatili için Bodrum'da yazlık kiraladı. Polat yazlık için 100 bin TL kira ödüyor. 

Mesa Bodrum Demirbükü'nün villa etabında yaşam başladı!

Ulaşılabilir lüksü doğayla bir araya getiren mimarisiyle gayrimenkul sektörünün en seçkin ve özel projelerinden olan Mesa Bodrum Demirbükü, bu yaz villa etabının teslimini yaptı.

Bodrum Loft villa fiyatları 2020 Haberi

Bodrum Loft villa fiyatları 2020

Hamdi Akın'ın Bodrum'daki 'modern köy' projesi Bodrum Loft, ünlülerin akınına uğruyor. Koronavirüs nedeniyle taleplerin arttığı yazlık ve müstakil villaların fiyatlarının zamlanmasına rağmen Hamdi Akın, açılış yılına özel 'dost işi' cazip fiyatlar belirlemiş. 

Sabah Gazetesi köşe yazarı Bülent Cankurt, bugünkü köşesinde vatandaşların koronavirüs sebebiyle tatil tercihlerinde villalara yöneldiğini ve Hamdi Akın'ın Bodrum'daki 'modern köy' projesi Bodrum Loft'u kaleme aldı. 

İşte Bülent Cankurt'un 'Sosyete köye akın ediyor' başlıklı yazısı...

Hamdi Akın ile Sahir Erozan'ın küsmesine neden olan Bodrum'daki 'modern köy' projesi Bodrum Loft, 1 Temmuz'da hizmete giriyor. 36 villadan oluşan modern köyün ilk kiracıları arasında; Özcan-Aylin Tahincioğlu, Volkan Ekinci, Elif Dürüst gibi pek çok ünlü ismin olduğunu öğrendim. Köye bu kadar ilgi olunca nedenini merak edip sorup soruşturdum. Meğer, koronavirüs nedeniyle yazlık ve müstakil...