26 / 04 / 2024

Bodrum sahte arazi satışı

Bodrum sahte arazi satışı

Sülün Osman’ın benzerleri bu kez Bodrum’da ortaya çıktı. Bodrum’da 990 dönüm 2B arazisi olduğunu söyleyen Hasan S.  iş adamı Kadri B.’ye (49) 15 dönümlük araziyi bedelsiz vereceğini söyledi.

Bodrum'daki arazi 242 milyon TL'ye satıldı!

Özelleştirme Dairesi Başkanlığı tarafından Muğla Bodrum'daki Bitez’de bulunan 29 bin metrekare büyüklükteki hazine arazisi satışa sunuldu. Arazi, 242 milyon Türk Lirası karşılığında Rekuba İnşaat ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi tarafından satın alındı.

Fahriye Evcen-Burak Özçivit Bodrum'da arazi arıyor!

Bir süredir Bodrum'da bulunan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in villa inşaatı için arazi baktığı iddia edildi.

Bodrum'da 73 dönüm arazi yapılaşmaya mı açıldı?

Bodrum'da bulunan 73 dönüm arazi yapılaşmaya açıldı. Arazi için yapılan yeni imar planlarına yönelik itirazlar da reddedildi.

İzmir'de 3 milyon 540 bin TL'lik arazi vurgunu!

İzmir'de sahte banka evrakıyla iş ortağı ve arazi alımı için görüştüğü bir kişiyi dolandırdığı öne sürülen iki kişi yakalandı.

Bodrum'da sahte tapu vurgunu!

Bodrum'da bedeli toplamda 75 milyon Türk Lirası olan üç villa sahte tapu kullanılarak satılmaya çalışıldı. İşlemi yapmaya çalışan 9 şüphelinin 5'i gözaltında...

Bodrum Çevre Platformu'ndan Bodrum'daki arazi satışına tepki!

Bodrum’da 2. ve 3. derece sit alanında yer alan zeytinlik araziler satışa sunuldu. Satışa sunulan parseller ormanlık alanın içinde ve koy manzaralı. Çevreci avukat Remzi Kazmaz, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bodrum'da Pedasa Antik Kenti'ndeki 170 dönümlük arazi 35 milyona satılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Pedasa Antik Kenti'nin bir bölümünü de içine alan 170 dönümlük arazinin hissedarları tarafından 35 milyona satışa çıkarıldı.

Sahte kimlikle başkasının arsasını satmaya çalıştı!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Libya uyruklu A.G., sahte kimlikle başkasına ait gayrimenkulü satmaya çalışırken yakalandı.

Muğla'da arazi kavgası: 7 yaralı!

Muğla'nın Bodrum Mumcular Gölbaşı Mahallesi'nde iki grup arasında çıkan arazi kavgasında 7 kişi yaralandı.

Muğla'da arazi kavgası: 7 yaralı!

Muğla Bodrum Mumcular Gölbaşı Mahallesi'nde, iki grup arasında çıkan arazi kavgasında 7 kişi yaralandı.

Bodrum'da kentsel dönüşümün ranta dönüştürülmesi engellendi!

Bodrum’da bulunan 24 blok ve 204 konuttan oluşan bir sitede kentsel dönüşümün sahte raporlarla ranta dönüştürülmesi son anda engellendi. Valilik ve Çevre Bakanlığı mahkemede sahte raporu savundu...

Bodrum'da sahte tapu oyunu!

Bodrum'da 990 dönüm 2B arazisinin sahibi olduklarını söyleyen şebeke, sanayici Kadri Büber’i dolandırdı.

Adana'da 55 milyon liralık sahte arazi satışı!

Adana'da başkasına ait olan 55 milyon liralık araziyi sahte vekaletname düzenleyerek 25 milyon liraya satmaya çalışan 6 kişi serbest bırakıldı.

Bodrum sahte arazi satışı Haberi

Bodrum sahte arazi satışı

Hürriyet'ten Dinçer GÖKÇE'nin haberine göre; Hasan S.,  iş adamı Kadri B.’ye (49)  Bodrum'da 990 dönüm 2B arazisi olduğunu ve bedelsiz vereceğini söyledi. 


Hasan S.  arazinin devir işlemleri için masraf çıktığını ileri sürerek Kadri B.’den birçok kez para aldı. Kadri B., söz konusu arazilerin devir işlemleri için yüze yakın evrak imzaladı. 

Verilen tapuların sahte olduğu ortaya çıktı.Kadri B. esas şoku ise 2 ay önce yaşadı. İmzaladığı evraklardan alınan imzası, hiç tanımadığı bir kişi tarafından sahte senette kullanılarak icra takibi başlatıldı. Kadri B. savcılığa suç duyurusunda bulunurken, senedi işleme koyan Orhan D.’nin 17 ayrı ceza dosyasının olduğu belirlendi.