26 / 04 / 2024

Bodrum'da Pedasa Antik Kenti'ndeki 170 dönümlük arazi 35 milyona satılıyor!

Bodrum'da Pedasa Antik Kenti'ndeki 170 dönümlük arazi 35 milyona satılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Pedasa Antik Kenti'nin bir bölümünü de içine alan 170 dönümlük arazinin hissedarları tarafından 35 milyona satışa çıkarıldı.



Muğla'nın Bodrum ilçesinde Pedasa Antik Kenti'nin bir bölümünü de içine alan 170 dönümlük arazinin hissedarları tarafından 35 milyona satışa çıkarıldığı bildirildi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Leleg Medeniyeti'nin 3 bin yıllık yerleşim yeri olan, içeresinde en önemli arkeolojik kalıntıların yer aldığı antik kentteki arazi, bir emlak portalında birkaç gün önce satışa çıkarıldı.

Bodrum da Pedasa Antik Kenti ndeki 170 dönümlük arazi 35 milyona satılıyor!

Arazi ilanı ile ilgili tanıtımında, "Bodrum Konacık Pedasa'da 170 dönüm içinde kargir ev var. İçi temiz, oturmaya uygun, evin güneş enerjisi var. Zeytinli tarla olarak geçiyor. 1. Derece sit alanı." ifadesi yer aldı.

Bodrum da Pedasa Antik Kenti ndeki 170 dönümlük arazi 35 milyona satılıyor!

Athena Tapınağı başta olmak üzere karakol binası, sur duvarları, nekropol ve yerleşim yerlerine ait tarihi yapı kalıntılarının yer aldığı bölgede Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Arkeoloji Bölüm Başkanı ve Pedasa Antik Kenti Kazı Başkanı Prof. Dr. Adnan Diler öncülüğünde aralıklarla kazı çalışmaları da yapılıyor. Bölge zaman zaman kaçak kazılarla da gündeme geliyor.

Bodrum'da 18.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Bodrum'da konut ve arsa fiyatları arttı!


Geri Dön