18 / 04 / 2024

Bodrum satılık arsa ihalesi

Bodrum satılık arsa ihalesi

Muğla Büyükşehir Belediyesi 4 ilçedeki 10 arsayı ihale ile satıyor. İhale 10 Nisan 2018 tarihinde yapılacak..

Bodrum'da 11 milyon 500 bin TL'ye satılık arsa!

Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla'nın Bodrum İlçesi Konacık Köyü'nde arsayı satıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Bodrum'da 122.6 milyon TL'ye sayılık 5 gayrimenkul!

Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü tarafından, 5 gayrimenkul ihale usulü ile satışa sunuluyor. İhaleler sırasıyla 20-21-27 Temmuz ve 3 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek..

Bodrum'da 3.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü, Ortakent Mahallesi, Köyiçi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. İhalesi 18 Kasım 2016 tarihinde gerçekleştirilecek arsanın satış bedeli 3 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! O iki il için tarih verildi!

Niğde Ulukışla ve Kütahya Emet'te 34 adet arsa 9 bin 812 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

En çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom'un açıkladığı verilere göre, En çok satılık konut ve arsa aranan iller belli oldu. Peki en çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Bodrum Bitez'de 13.1 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Muğla Bodrum'da Bitez Köyü'nde yer alan arsayı 13 milyon 156 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Mesa Bodrum Demirbükü satılık!

Bodrum Gökburun'da yükselen Mesa Bodrum Demirbükü'nde 196 rezidans ve 48 villa bulunuyor. İşte Mesa Bodrum Demirbükü satılık daire fiyatları...

Swissotel Residences Bodrum Hill satılık!

Swissotel Residences Bodrum Hill satılık daire fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. İşte Swissotel Residences Bodrum Hill Hotel satılık fiyat bilgisi ve proje detayları...

Bodrum'da 19.7 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla Bodrum Göl Köyü'nde yer alan alan gayrimenkulü 19 milyon 712 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Armada Praxis Bodrum satılık!

Armada Praxis'in Bodrum'daki projesinde satışlar başladı. Peki Armada Praxis Bodrum satılık daire fiyatları ne kadar? Armada Praxis Bodrum ne zaman teslim edilecek? İşte tüm merak edilenler...

İcradan ucuza satılık arsa ve daireler fiyatıyla şaşırtıyor!

Basın İlan Kurumu tarafından güncel olarak icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza ev almak isteyen on binlerce kişi icradan satılık ilanları yakından inceliyor.

Bodrum'da 11.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Bodrum 1. İcra Dairesi, Bodrum Türkbükü'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 11 milyon 338 bin 650 TL olarak belirlendi.

İFM'de 121.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul Anadolu 20. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul îli, Ümraniye İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi, 3328 Ada, 7 Parselde yer alan 6 bin 741 metrekare  yüzölçümlü arsa vasıflı taşınmazı 121 milyon 250 bin TL'ye icradan satıyor...

Tekirdağ Ergene'de 6.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa ve fabrika binası!

Çorlu 4. İcra Dairesi Müdürlüğü, Tekirdağ İli, Ergene İlçesi, Marmaracık Mahallesi, Çorlu Suyu Kumluca mevkii, 892 ada, 1 parselde kayıtlı 4 bin 32 metrekarelik arsa ve fabrika binasını 6 milyon 623 bin 877 TL'ye icradan satılıyor...

Ordu Büyükşehir'den 10.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu İlçesi Şahincili (Karşıyaka) Mahallesi'nde yer alan arsa ihale ile satılıyor. İhale 25 Temmuz'da gerçekleşecek..

Bodrum satılık arsa ihalesi Haberi

Bodrum satılık arsa ihalesi

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Bodrum, Köyceğiz, Menteşe ve Milas ilçelerinde yer alan 10 arsa ihale ile satışa sunuluyor. Toplam muhammen bedeli 17 milyon 920 bin 100 TL olarak belirlenen arsaların ihalesi 10 Nisan 2018 tarihinde saat 14:00’de yapılacak.

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığından:

1 - Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın mülkiyetinde bulunan ve aşağıda tapu bilgileri, nitelikleri, tahmin edilen bedelleri ile geçici teminat tutarları belirtilen 10 adet taşınmaz, 10/04/2018 tarihinde saat 14:00’de, Şeyh Mahallesi Kurşunlu Caddesi No: 1 Kat: 2 Menteşe/Muğla adresindeki “Büyükşehir Belediye Meclis Salonu”nda İhale Komisyonu (Encümen) huzurunda, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a maddesine göre “Kapalı Teklif Usulü” ve ilandaki sırası ile satılacaktır.

2 - İhale dokümanı (Şartname, Teklif Mektubu, Yer Görme ve Borcu Yoktur Belgeleri) Şeyh Mahallesi...