19 / 03 / 2024

Swissotel Residences Bodrum Hill satılık!

Swissotel Residences Bodrum Hill satılık!

Swissotel Residences Bodrum Hill satılık daire fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. İşte Swissotel Residences Bodrum Hill Hotel satılık fiyat bilgisi ve proje detayları...



Çağdaş Holding tarafından Bodrum'da inşa edilen Swissotel Residences Bodrum Hill Hotel projesinde satışlar devam ediyor. 

Toplam 100 milyon TL yatırım bedeline sahip Swissotel Residences Bodrum Hill projesinin içerisinde 108 oda ve 35 rezidans bulunuyor. 

Swissotel Residences Bodrum Hill satılık!

Otel ve rezidans konseptine uygun olarak yapımına başlanan Swissotel Residences Bodrum Hill projesinde konutlar 130 metrekare ve 1062 metrekare arasında büyüklüğü arasında değişiyor.

Swissotel Residences Bodrum Hill'in sosyal donatı alanları arasında açık-kapalı yüzme havuzları, restoran-bar, spa, fitness center, masaj odaları, Türk hamamı ve toplantı odaları gibi sosyal alanlar bulunuyor.

Swissotel Residences Bodrum Hill satılık!

Swissotel Residences Bodrum Hill satılık
Swissotel Residences Bodrum Hill satılık rezidans fiyatları 900 bin Euro'dan başlıyor ve 7.5 milyon Euro'ya kadar yükseliyor. 

Swissotel Residences Bodrum Hill lokasyon!
Swissotel Residences Bodrum Hill lokasyon olarak Yokuşbaşı'nda yer alıyor. Havalimanı ile proje arasında 20 dakika mesafe uzaklıkta konumlanıyor. 

Web: http://www.swissotel.com.tr/residences/


 


Geri Dön