19 / 04 / 2024

bodrum turist kafilesi

bodrum turist kafilesi

Bodrum’a sezonun ilk turist kafilesi Malta Bayraklı 'Thomson Spirit' isimli yolcu gemisi ile geldi. Yaz sezonunun yaklaşması ile birlikte gelen yolcu gemisi ilçeye hareketlilik getirdi...

Binlerce lira ödemişlerdi Bodrum’da yüzlerce turist sokakta kaldı

Bodrum’da 4 yıldızlı Middle Town ve Palmet Bodrum otellerine ÇED raporu olmadığı gerekçesiyle, mühür vuruldu. 300 turist 43 derece sıcağın altında bavullarıyla saatlerce otellerin önünde bekledi. Türk, Rus, Ukrayna ve Danimarkalı turistlerin olduğu grup ile otel yöneticileri arasında sert tartışmala

Bahama bayraklı dev kruvaziyer Bodrum limanına yanaştı! İşte içinde bulunan turist sayısı

Lüks yat turizminin gözde destinasyonlarından Bodrum dev gemileri içineki turistlerle birlikte ağırlamaya devam ediyor. Bodrum'un bu seferki konuğu, 'Seabourn Encore' isimli kruvaziyer oldu. Dev gemi 268 yolcuyla limana demir attı.

Dev kruvaziyer Bodrum'u yabancı turistle doldurdu

BM Dünya Turizm Örgütü'nün 2021 verilerine göre, dünyanın en çok turist alan ülkeleri sıralamasında Türkiye 4'üncülüğe yükseldi. Türkiye "fine dining" amacıyla seyahat edenlerin tercihi olma yolunda hızla ilerliyor. Son olarak Bodrum'a dev kruvaziyer yanaştı.

Jumeirah Bodrum Palace, Bodrum’a turist çekecek!

Dubai Başbakanı El Maktum’un başkanlığını yaptığı Bodrum’daki Jumeirah Bodrum Palace, Bodrum’a turist getirmek için özel çalışma yapacak.

Bodrum'a en çok İngiliz turist geldi!

Muğla’nın Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, turistik ilçeye en fazla turistin bu yıl da geçen yıl olduğu gibi İngiltere’den geldiğini açıkladı.

İranlı turistler Bodrum'u tercih ediyor!

Özel bir turizm şirketi,yaklaşık 10 yıldır gerçekleşmeyen Tahran-Bodrum seferlerini başlattı.Bu sayede bu yıl içinde 10 bine yakın İranlı turistin Bodrum’a gelmesi beklenirken, Rus turist sayısındaki azalma İranlılar sayesinde telafi edilecek.

Bodrum ve Marmaris'e gelen Rus turist sayısı azaldı!

Muğla'nın Bodrum ve Marmaris ilçelerindeki turizmciler, Rus rublesinin dolar karşısındaki düşüşü nedeniyle Rus turist sayısında azalma olduğunu dile getirdi.

Gerald Lawless: Jumeirah Bodrum Palace lüks turist için çekim merkezi!

Türkiye’de ilk kez Pera Palace Hotel Jumeirah ile faaliyete başlayan dünyanın en lüks otel gruplarından olan Jumeirah’in ikinci oteli Jumeirah Bodrum Palace, dün kapılarını konuklara açtı.

Jumeirah Bodrum Palace yılda 4,5 milyon turist ağırlayacak!

Dubai Holding'in lüks otel firması Jumeirah Grup'un, Türkiye'deki ikinci oteli Jumeirah Bodrum Palace, 1 Mayıs'ta Bodrum Zeytinlikahve'de kapılarını ziyaretçilerine açacak.

Bodrum'a 30 bine yakın turist gelecek!

MUĞLA’nın Bodrum İlçesi’ndeki Gemi Yanaşma İskelesi’ne yanaşan ’Mein Schiff 3’ adlı gemi, 2 bin 475 turist getirdi. Geminin yıl içinde 30 bine yakın turisti, tur kapsamında ilçeye getireceği belirtildi.

Bodrum'u Ruslar'a tanıtma çalıştayı düzenlenecek!

BODRUM 'DA, ruble nedeniyle rezervasyon yapmayan Rus turist ve yatırımcıyı çekebilmek amacıyla önümüzdeki Cuma günü çalıştay düzenlenecek. Proje, BOTAV tarafından desteklenecek.

Muğla'da turist sayısı yüzde 2 arttı!

Bodrum, Marmaris, Fethiye ve Datça gibi önemli turizm merkezlerine sahip Muğla 'da, 2014 yılında, bir önceki yıla göre gelen turist sayısında yüzde 2 artış yaşandı.

Muğla'ya gelen turist sayısı yüzde 2 arttı!

Bodrum, Marmaris, Fethiye ve Datça gibi önemli turizm merkezlerine sahip Muğla 'da, 2013 yılına göre gelen turist sayısında yüzde 2 artış yasandı. 2014 yılında gelen turist sayısı 3 milyon 302 bin 688'e ulaştı.

bodrum turist kafilesi Haberi

bodrum turist kafilesi


Muğla’nın Bodrum ilçesine sezonun ilk turist kafilesi deniz yolu ile geldi.


Bodrum’a sezonun ilk turist kafilesi Malta Bayraklı 'Thomson Spirit' isimli yolcu gemisi ile geldi. Yaz sezonunun yaklaşması ile birlikte gelen yolcu gemisi ilçeye hareketlilik getirdi. İlçeye giriş yapan yaklaşık bin turist bol bol alışveriş yapıp esnafın yüzünü güldürdü. 214 metre boyunda ve 28 metre genişliğindeki dev yolcu gemisi Thomson Spirit’den, inen yolcular ilçede bulunan turistlik ve kültürel yerleri de gezmeyi ihmal etmedi. 5 yıldızlı yolcu gemisinin buradan sonraki durağının ise Yunanistan olduğu öğrenildi.



Muğla...