20 / 04 / 2024

Bodrum Yangın

Bodrum Yangın

Bodrum'da makilik alanda yangın çıktı.Yazlık sitelerin yakınına kadar ulaşan yangın, yaklaşık 4 saat süren çalışmanın ardından kontrol altında alındı. Yazlık sitelerin yakınına kadar ulaşan yangın, ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.

Bodrum'da iki noktada çıkan yangınlarda 20 hektar alan zarar gördü!

Alınan bilgiye göre, Turgutreis Mahallesi Karabağ mevkisindeki makilik alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İki noktada çıkan yangınlarda yaklaşık 20 hektar makilik alan zarar gördü!

Bodrum'da çöplük alanda çıkan yangın güçlükle kontrol altına alındı!

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Turgutreis Mahallesi Dereköy mevkindeki vahşi çöp depolama alanında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Bodrum'da çöplük alanda çıkan yangın makilik alana sıçradı.

Bodrum'da makilik alanda çıkan yangın söndürüldü!

Bodrum' da makilik alanda çıkan yangın söndürüldü. Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Akyarlar Mahallesi Karaincir koyundaki makilik alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Bodrum'da makilik ve otluk alanda yangın çıktı!

Bodrum'da makilik ve otluk alanda yangın çıktı. İlçeye bağlı Haremtan koyunda çıkan yangın, itfaiye ve AKUT ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangına, ekipler zaman zaman müdahale etmekte güçlük çekti.

Bodrum çöplüğündeki yangın kontrol altına alındı!

Bodrum'da dün öğle saatlerinde yerleşim alanlarına yakın bir bölgede çöp depolama alanında çıkan yangın bugün öğle saatlerinde kontrol altına alındı. Mupla Bodrum'da gökyüzünün dumanla kaplandığı gözlendi.

Bodrum'da makilik ve otluk alanda yangın çıktı!

Muğla Bodrum'da yerli ve yabancı turistlerin konakladıkları otel ve pansiyonların yakınındaki makilik ve otluk alanda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrasında kontrol altına alındı..

Bodrum'da makilik alanda yangın!

Bodrum'a bağlı Akyarlar köyü Bağla mevkisindeki bir sitenin yakınlarındaki makilik ve tahtaların bulunduğu alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın, yaklaşık iki dönümlük alana yayıldı.

Bodrum'da çöplük alanında çıkan yangın sürüyor!

Edinilen bilgiye göre, Bodrum ilçesine bağlı Turgutreis beldesi Dereköy mevkindeki çöplük alanında 14 Ekim 2013 Pazartesi günü gaz sıkışması sebebi ile çıkan yangın devam ediyor...

Bodrum'da makilik alanda yangın çıktı!

Bodrum'da makilik alanda yangın çıktı. Otluk ve makilik alanda çıkan yangın, havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alındı. Yangında 5 hektarlık alan zarar gördü...

Bodrum'da yangın çıktı!

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Bodrum Kıbrıs Şehitleri Caddesi hastane kavşağı mevkindeki otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Otluk alanda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü...

Muğla Bodrum'da orman yangını çıktı!

Bodrum ilçesinde orman yangını başladı. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Bodrum ilçesine bağlı Mumcular beldesi yakınlarındaki Fesleğen yaylasındaki ormanlık alanda belirlenemeyen bir nedenle orman yangını başladı...

Bodrum'da Yalıçiftlik'te orman yangını çıktı!

Bodrum'da çıkan orman yangını, havadan ve karadan yapılan yoğun müdahaleyle söndürüldü. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, yangın, Yalıçiftlik beldesinin Çukurköy mevkisindeki ormanlık alanda akşam üzeri başladı.

Bodrum'daki makilik ve otluk yangını kontrol altına alındı!

Bitez beldesindeki otluk ve makilik alanda akşam saatlerinde çıkan yangın ekiplerin yoğun müdahalesiyle kontrol altına alındı bölgede bulunan 1 villa ve tarım arazileri yanmaktan son anda kurtarıldı.

Bodrum'daki yangında villa ve lüks evler son anda kurtarıldı!

Bodrum'daki makilik ve otluk alandaki yangında 20 hektar alan zarar görürken villa ve lüks evler yanmaktan son anda kurtarıldı, soğutma çalışmasının yapıldığı bölgede yangının çıkış nedeniyle ilgili çalışmalarını sürdürüyor

Volkan Demirel'in Turgutreis'teki lüks villasında yangın tehlikesi!

Bodrum-Turgutreis'te dağlık bölgede başlayan yangın çevredeki sitelere sıçradı. Volkan Demirel'in lüks villası da yangın tehlikesi atlattı.

Fikirtepe'de 25 katlı binanın inşaatında yangın!

Fikirtepe'de inşaat halindeki 25 katlı bir binanın bodrum katında yangın çıktı. Duman yükselen binadaki yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

Ankara Koç Kuleleri projesinde yangın!

Ankara'da Koç Kuleleri'nin bodrum katında çıkan yangın korkuttu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrasında yangın büyümeden kontrol altına alındı. Halk Bankası Genel Müdürlüğü'nün garaj bölümünde çıkan yangın da itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Sörfçü Lena Aylin Erdil'in villasında yangın çıktı!

Türkiye şampiyonu ve rekortmen sörfçü Lena Aylin Erdil'in Bodrum'daki villasında yangın çıktı. Villada yalnız bulunan annesi Alman vatandaşı Ellen Erdil ekipler tarafından yangından son anda kurtarıldı

Tekirdağ'da apartmanın bodrumunda yangın

Çorlu ilçesinde apartmanın bodrum katında çıkan yangında yoğun dumandan etkilenen biri itfaiye eri 4 kişi hastaneye kaldırıldı. Bina sakinleri tahliye edilirken, yangın kısa sürede söndürüldü.

Bursa'da yangın çıktı!

Alınan bilgiye göre, Yenikaraman Mahallesi Kayalar Sokak'ta bulunan üç katlı binanın bodrum katında elektrik kontağından yangın çıktı. Yangını fark eden apartman sakinleri ile çevredeki vatandaşlar itfaiye ve sağlık ekiplerine durumu bildirdi.

Bodrum'da makilik alanda yangın çıktı!

Bodrum'da makilik alanda yangın çıktı.Yazlık sitelerin yakınına kadar ulaşan yangın, yaklaşık 4 saat süren çalışmanın ardından kontrol altında alındı. Yazlık sitelerin yakınına kadar ulaşan yangın, ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.

Bodrum'da çöplük alanda çıkan yangın güçlükle kontrol altına alındı!

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Turgutreis Mahallesi Dereköy mevkindeki vahşi çöp depolama alanında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Bodrum'da çöplük alanda çıkan yangın makilik alana sıçradı.

İzmir'de terk edilmiş evde yangın çıktı!

İzmir Kazımdirik Mahallesi Fevzipaşa Caddesi'nde bulunan ve kentsel dönüşüm kapsamında yıkılmayı bekleyen binanın bodrum katında henüz belirlenmeyen nedenle yangın çıktı. itfaiye ekiplerince yapılan müdahaleyle kontrol altına alındı...

Milas'ta orman yangını çıktı!

Alınan bilgiye göre, Bodrum-Milas karayolu Kuyucak mevkisindeki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangına 4 uçak, 3 helikopter, 7 arazöz ve 60'a yakın orman işçisi ile müdahale edildi.

Muğla'da orman yangını!

Milas'ta ormanlık alanda çıkan yangın, kontrol altına alındı.Alınan bilgiye göre, Bodrum-Milas karayolu Kuyucak mevkisindeki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın 2 saatte kontrol edildi.

Ege Bölgesi'nde orman yangını alarmı!

Ege Bölgesi 'nde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerine çıkması, yangınlara da davetiye çıkarıyor. Bodrum Güvercinlik Mahallesi'nde ard arda çıkan 2 yangın, ekiplerin hızlı müdahalesiyle söndürüldü.

Akyarlar'da başlayan yangın yerleşim yerlerine yaklaştı!

Bodrum ilçesine bağlı Turgutreis'in Akyarlar mahallesinde başlayan yangın yerleşim yerlerine yaklaştı. Jandarma bölgedeki evleri tahliye ederken rüzgarın etkisiyle devam eden yangını söndürmek için kara ve havadan çalışmalar devam ediyor.

Bodrum Yangın Haberi

Bodrum Yangın

Bodrum'da makilik alanda yangın çıktı!



Yazlık sitelerin yakınına kadar ulaşan yangın, ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü. Yangında 25 hektarlık makilik alan zarar gördü.




Bodrum'da makilik alanda çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.


İlçeye bağlı Turgutreis Mahallesi Kadıkalesi Bozdağ mevkisindeki makilik alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın nedeniyle bölgeye Muğla Büyükşehir Belediyesine bağlı çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler, arazinin sarp ve kayalık olması nedeniyle bölgeye ulaşmakta güçlük çekti.


Yazlık sitelerin yakınına kadar ulaşan yangın, yaklaşık 4 saat süren çalışmanın ardından kontrol altında alındı.


Bu sarıda yanan alanın yakınında bulunan bazı büyükbaş hayvanlar sahiplerince uzaklaştırıldı.


Yangında 25 hektarlık makilik alan zarar...