23 / 04 / 2024

Bodrum yol yatırımları

Bodrum yol yatırımları

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum İlçesinde sorumluluğunda olan yollarda vatandaşların yıllardır yaşadıkları ulaşım sorununu sona erdiriyor.

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Tt Bodrum Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Bodrum Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL Elif Burcu Turanlıgil tarafından kuruldu.

Sco Bodrum Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Sco Bodrum Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Andrew Ronald Carnie ve David Sapir ortaklığında kuruldu.

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

Gülşen'den Bodrum’da gayrimenkul yatırımlarına devam kararı!

Şarkıcı Gülşen, gayrimenkul yatırımlarına Bodrum’da devam etmeye karar verdi. Gülşen dün eşiyle Yalıkavak’ta fiyatları 5 ile 15 milyon lira arasında değişen evlere baktı.

Bodrum'a yatırım yapanlar kazanacak!

Çağdaş Holding İcra Kurulu Üyesi Çağlar, "Bodrum'da markalar açısından önemli hareketlilik yaşanıyor. Markalı konut üreticileri, lüks otel zincirleri, özel okullar ve hastanelerin özel adresi haline dönüşen Bodrum'da, birçok lüks marka, ilk yatırımlarını buraya gerçekleştiriyor" dedi...

Bingöl'deki ulaşım yatırımları TBMM gündeminde!

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı'nın Bingöl'deki yatırımları ve yol inşaatları meclis gündemine taşındı..

Bodrum gayrimenkul yatırımcılarının radarında!

Çağdaş Holding İcra Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, Bodrum'daki otel ve gayrimenkul yatırımlarından bahsetti. Bölgenin gayrimenkul yatırımcılarının radarında olduğunu söyleyen Çağlar, ''Halihazırda Bodrum'da 7 milyar dolarlık yatırım söz konusu'' diye konuştu.

Bodrum'da yatırımlar tam gaz devam ediyor!

Geçen haftalarda Bodrum'da yaşanan deprem vatandaşları korkutmuştu. Şimdilerde ise bölgede hayat normale döndü. Bodrum'da yatırımlar tam gaz devam ediyor.

Bodrum otel yatırımlarının gözdesi oldu!

Türkiye turizmde zor günler geçirse de otel yatırımları son sürat devam ediyor. Özellikle dünyaca ünlü tatil beldelerinden olan Bodrum çok büyük otel zincirlerini çekmeye başladı.

Kayseri Kocasinan'a 3 milyon 641 bin liralık yol yatırımı!

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Kocasinan Belediyesi 2017 yılında 160 bin ton asfalt sermeyi hedefliyor.

Ordu'ya 13 milyonluk yol yatırımı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi 13 milyon TL'lik yol yatırımı gerçekleştirdi.

Kahta Belediyesi'nin kent yatırımları sürüyor!

Kahta Belediyesi ilçede bozulan yol ve kaldırım onarım çalışmaları yapıyor.Kahta Belediyesi'nin kent yatırımları sürüyor.

Bodrum yol yatırımları Haberi

Bodrum yol yatırımları


Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, 2016 yılı asfalt kaplama programı dâhilinde bulunan Bodrum İlçesi Yalıkavak, Gümüşlük, Turgutreis, Akyarlar, Bağla ve Gürece Mahallelerini birbirine bağlayan 36 kilometrelik alan ile Yalıkavak-Gürece arasındaki sıcak asfalt çalışmasında 17 kilometre uzunluğundaki Yalıkavak hattında yapılan çalışmaları tamamladı. Ekipler ayrıca Turgutreis Akyarlar, Bağla ve Gürece Mahallelerindeki 19 kilometre uzunluğundaki yol güzergâhında sıcak asfalt çalışmalarına da devam ediyor.


Bölgede yaşayan vatandaşlar yapılan çalışmalarla ilgili duydukları memnuniyeti dile getirirken  “Bizleri modern yollara kavuşturdukları ve Büyükşehir Belediyemize yakışan bir hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdürdükleri için tüm belediye çalışanlarına teşekkür ederiz” ifadelerini kullandılar.


Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç çalışmalara yönelik açıklamasında “İl genelinde yapmış olduğumuz yol çalışmalarında hızlı bir şekilde ilerlemekteyiz. Yıllardır Bodrum’daki vatandaşlarımız yollarla ilgili...