28 / 03 / 2024

boeing bilişim teknolojileri

boeing bilişim teknolojileri

22 Eylül 2012 - The Boeing Company, bu hafta İstanbul ve Tekirdağ’da açtığı iki yeni, tam donanımlı bilişim teknolojileri sınıfı ile, Türkiye’de eğitim alanındaki anlamlı katkılarına ve desteğine devam ediyor

Vaes Mühendislik Ve Bilişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vaes Mühendislik Ve Bilişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Amer A.D. Dheedan tarafından kuruldu.

Metak Yapı Teknolojileri Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metak Yapı Teknolojileri Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hatice Akyel ve Metin Akyel ortaklığında kuruldu.

Arcturus Gayrimenkul İnşaat Bilişim Danışmanlık Gıda Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Arcturus Gayrimenkul İnşaat Bilişim Danışmanlık Gıda Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Nilgün Yılmaz tarafından kuruldu.

Ekinler Yapı Mimarlık İnşaat Elektronik Bilişim Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekinler Yapı Mimarlık İnşaat Elektronik Bilişim Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün ÜSküdar'da Sedat Aslan tarafından kuruldu.

Vyon Bilişim Teknolojileri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vyon Bilişim Teknolojileri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Demirhan Demirel, Hasan Can Demirel ve Mustafa Demirel ortaklığında kuruldu.

Sky Lıne Gayrimenkul Turizm İnşaat Otomotiv Bilişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky Lıne Gayrimenkul Turizm İnşaat Otomotiv Bilişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Hakan Çetin ve Hakan Çetin ortaklığında kuruldu.

Pixmars Bilişim Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Pixmars Bilişim Teknolojileri  Limited  Şirketi Kadıköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özgüven tarafından kuruldu.

Edgnex Turkey Gayrimenkul Bilişim Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Edgnex Turkey Gayrimenkul Bilişim Teknolojileri Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile Alı Habıb Alı Mohamed Kukar ve H.Shangarrao Wadkar ortaklığında kuruldu.

Edgnex Turkey Gayrimenkul Bilişim Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Edgnex Turkey Gayrimenkul Bilişim Teknolojileri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Alı Habıb Alı Mohamad Kukar ve H.Shankarrao Wadkar ortaklığında kuruldu.

Köse Kardeşler Yapı Ve Bilişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köse Kardeşler Yapı Ve Bilişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Onur Köse tarafından kuruldu.

Artı Metrik Bilişim Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Artı Metrik Bilişim Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Ali Rıza Tiryaki tarafından kuruldu.

Alcen Vinç Ve Bilişim Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alcen Vinç Ve Bilişim Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Korkut tarafından kuruldu. 

İGA Bilişim Şirketi kuruldu!

İstanbul Yeni Havalimanı’nda yer alan bilişim teknolojileri sisteminin altyapı ve yazılım hizmetlerini sağlamak üzere İGA Havalimanı İşletmesi AŞ tarafından İGA Bilişim şirketi kuruldu.

boeing bilişim teknolojileri Haberi

boeing bilişim teknolojileri

Bilişim teknolojieri sınıfları, İstanbul’un Bakırköy ilçesindeki Özel Dadyan Ermeni İlköğretim Okulu’nda ve Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesindeki Çerkezmüsellim İlköğretim Okulu’nda kuruldu. Böylelikle Boeing’in 12 yılda eğitim alanında destek vermiş olduğu proje sayısı 38 şehirde 107’ye  ulaştı. Yeni bilişim teknolojileri sınıfları; 20 ve 21 Eylül’de Boeing Türkiye Başkanı Greg Pepin, görevi Ekim ayında Greg Pepin’den devralacak olan yeni Boeing yöneticisi Bernie Dunn, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve yerel yöneticilerin katılımıyla gerçekleşen törenlerle açıldı. İstanbul’daki tören, İstanbul Milletvekili Oktay Ekşi, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer’e vekaleten Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Mehmet Küçük, Vali Yardımcısı Harun Kaya ve Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen’in katılımlarıyla, Tekirdağ’daki tören ise Hayrabolu Belediye Başkanı Hasan İrtem ve Çerkezmüsellim Belediye Başkanı Selim Kesebir’in katılımlarıyla gerçekleşti. 


Açılış konuşmalarında Greg Pepin,...