18 / 04 / 2024

Boğaziçi Köprüsü bakım çalışmaları kapsamında neler yapılacak

Boğaziçi Köprüsü bakım çalışmaları kapsamında neler yapılacak

Boğaziçi Köprüsü'nde aylar sürecek olan bakım-onarım çalışmaları başladı. Elektrik panolarının değişimi ile başlayan çalışmalar uzun süre devam edecek. Çalışmalar sırasında gece saatlerinde bir şerit trafiğe kapatılacak.

Boğaziçi Köprüsü'nün adı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü oldu!

Başbakan Yıldırım, " Vatandaşlarımızın şehit edildiği Boğaziçi Köprüsü'nün adının '15 Temmuz Şehitler Köprüsü' olarak değiştirilmesine karar verilmiştir." dedi.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün özellikleri!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, 1988'den bu yana İstanbul'un iki yakasını bir araya getiriyor. Temeli 29 Mayıs 1985'te atılan ve öngörülenden 192 gün önce tamamlanan köprü, Boğaziçi Köprüsü ile iki kıtanın birleştirilmesi sürecine önemli katkı sağladı

Atatürk Köprüsü’nde bakım onarım çalışması başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre Atatürk Köprüsü, bakım-onarım çalışması nedeniyle 04 Şubat 2016 Perşembe günü saat 00:00’dan 04:30’a kadar araç ve yaya trafiğine kapatılacak

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde görevli mühendis öldürüldü!

Cimtaş İnşaat firmasında mühendis olan ve İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında görevli 32 yaşındaki mühendis Murat Usluoğlu, evinin önünde bıçaklanarak öldürüldü.

İşte Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün son hali!

Boğaz’ın Tarihi Yarımada üzerinden çekilen fotoğrafında, Boğaziçi Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve henüz tabliyeleri yerleştirilmekte olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü bir gerdanlık gibi öne çıkıyor.

Schréder, Boğaziçi ve FSM köprülerini aydınlatacak!

Asya ve Avrupa’yı birleştiren Fatih Sultan Mehmet köprüsü ve Boğaziçi köprüsünün yol aydınlatmasını Schréder üstlendi. Türkiye’de LED armatürleri ile gerçekleşecek ilk otoyol aydınlatma projesiyle yüzde 52 oranında enerji verimliliği sağlanacak.

Boğaziçi Köprüsü'nün bakımı 2016'da yapılacak!

İSTANBUL ulaşımının ana hatlarından biri olan Boğaziçi Köprüsü’nün bu yaz bakım çalışması yapılacaktı. İtalya’dan sipariş eden derzlerin teslimi gecikince, köprüde bu yıl yapılması planlanan bakım da seneye kaldı.

İstanbul Boğaziçi Köprüsü'nün bakımı 2016'ya kaldı!

İtalya’dan sipariş eden derzlerin teslimi gecikince, İstanbul Boğaziçi Köprüsü'nde bu yıl yapılması planlanan bakım da seneye kaldı.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü güney ve kuzey yaklaşım viyadükleri tamamlandı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, yapımı devam eden İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nde incelemelerde bulundu. İzmit Körfez Geçiş Köprüsü güney ve kuzey yaklaşım viyadükleri tamamlandı.

Boğaziçi Köprüsü'nde planlanan bakım ertelendi!

Karayolları’nın Boğaziçi Köprüsü’nde bu yaz yapmayı planladığı bakım Italya’dan sipariş edilen genleşme derzlerinin teslimi gecikince 2016’ya kaldı.

1999 yılında Büyükşehir Belediye Başkanı Boğaziçi Köprüsü'nü istemiş!

1999 yılında Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna, Boğaziçi Köprüsü'nü Bayındırlık Bakanlığı'ndan istemiş. İstanbulluların köprünün bedelini defalarca ödediğini söyleyen Gürtuna, intiharı çağrıştırdığı için köprünün renginin de değiştirileceğini söylemiş.

Boğaziçi Köprüsü bakım çalışmaları Haziran 2016'ta bitecek!

42 yıldır Asya ve Avrupa'yı birbirine bağlayan Boğaziçi Köprüsü'ne inşa edildiğinden bu yana en büyük bakım çalışması yapılıyor. 1.5 yıldır süren çalışma 2016 Haziran ayında tamamlanacak

Çanakkale Boğaz Geçişi Köprüsü arazi fiyatlarını arttırdı!

Dünyanın en uzun asma köprüsü olacak Çanakkale Boğaz Geçişi Köprüsü projesi, güzergahı üzerinde büyük arazileri bulunan köylüleri dolar milyoneri yapmaya hazırlanıyor.

Boğaziçi Köprüsü bakım çalışmaları kapsamında neler yapılacak Haberi

Boğaziçi Köprüsü bakım çalışmaları kapsamında neler yapılacak


Boğaziçi Köprüsü'nde aylar sürecek olan bakım çalışmaları başladı. Elektrik panolarının değişimi ile başlayan çalışmalar gece yapılacak, bir şerit trafiğe kapatılacak


Boğaziçi Köprüsü'nde aylar sürecek olan bakım-onarım çalışmaları başladı. Elektrik panolarının değişimi ile başlayan çalışmalar uzun süre devam edecek. Çalışmalar sırasında gece saatlerinde bir şerit trafiğe kapatılacak.


Boğaziçi Köprüsü'nde geçtiğimiz yıl açıklanan takvim kapsamındaki yenileme ve bakım çalışmaları başladı. İlk etapta elektrik panolarının değişimi ile başlayan çalışmalar kapsamında daha sonra 236 adet askı halatının değişimi gerçekleşecek. Daha sonra kulelerdeki çelik levhalar değiştirilecek, son olarak da üst yapı yenileme çalışmaları yapılacak.


Eski Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım geçen yıl ağustos ayında yaptığı açıklamada çalışmanın okullar kapandıktan sonra yapılacağı söyleyerek, “Trafiğin olmadığı ya da en az olduğu bir süreçte çalışmalar yürütülecek. Bütün çalışma 540 gün olacak....