25 / 04 / 2024

bolivya yağışlar yüzünden toprak kayması

bolivya yağışlar yüzünden toprak kayması

Bolivya'da şiddetli yağışların yol açtığı toprak kaymasında 4 kişi öldü. Yerel yetkililerden Jimena Alegre, Quechua bölgesinde 15 ailenin evinin toprak altına kaldığını, 4 kişinin öldüğünü, 9 kişinin kaybolduğunu belirtti...

Serkan Sarı: Tarım arazileri de icralar yüzünden bir bir satılıyor!

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı tarla, tarım arazisi, zeytinlik vasfında birçok mülkün banka icraları yüzünden satıldığını gündeme getirdi. İşte Sarı'nın o açıklamaları...

450 AVM'den 70'i bankalara devredildi! AVM'lerde borç krizi!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, bütçe görüşmesi sırasında önemli açıklamalarda bulundu ve borçları yüzünden bankalara devredilen AVM sayısını açıkladı. İşte detaylar...

Kira artışları sahafları da vurdu: Kimi kepenk indiriyor, kimileri kafeye dönüşüyor! 

Sahaflar, öğrenci semtlerinde bile fahiş kiralar ve internet satışları yüzünden güçlükle ayakta durmaya çalışıyor. Kimi sahaflar yüksek maliyetler yüzünden kepenk indirirken, kimi kitapçı dükkanlarına çok satan ürünlerden getirmeye başladı, kimileri de kafe oldu. İşte ayrıntılar..

Memur Sen açıklama yaptı! Baskılar yüzünden üyelikler iptal ediliyor!

Memur Sen Zonguldak İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Zonguldak Şube Başkanı Kamuran Aşkar, sendikada üye sayısının düştüğünü belirtti. Bu düşüşü sendika üzerindeki baskılara bağlayan Memur Sen'in il temsilcisi Kamuran Aşkan gazetecilere açıklama yaptı.

22 kuruş yüzünden kiracıyı tahliye ettiler! Şok mahkeme kararıyla 1 milyonluk maliyet ortaya çıktı! Kiracılar için uyarı

Sadece 22 kuruş eksik ödeme yüzünden tahliye edildi! Kiracıya şaşırtan mahkeme kararıyla 1 milyonluk maliyet ortaya çıktı. Kiracıları tedirgin eden bu olay, kiracı haklarına dair önemli bir uyarı niteliği taşıyor. Detaylar haberimizde!..

Deri sektöründe tehlike çanları çalıyor! Düşük kur yüzünden pazarı kaybetme tehlikesi kapıda!

Türkiye Deri Konfeksiyoncuları Derneği Başkanı Gürkan Gözmen, “Düşük kur nedeniyle uluslararası piyasada rekabet gücümüz zayıflıyor. Eldeki pazarları da kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya bir durumdayız” dedi.

EYT'lileri yakından ilgilendiriyor! Maaşlar sil baştan değişti! Yeni rakamlar gün yüzüne çıktı! Hemen bakın!

EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından takip ediliyor. EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor. EYT'lilerin maaşları sil bvaştan değilti.  Yeni rakamlar gün yüzüne çıktı! Hemen bakın!

Maaş zamları 2 ayda buhar oldu! Emekli, işçi, memur ve asgari ücretlinin geliri enflasyon karşısında hızla eriyor!

Her geçen gün yükselen fiyatlar nedeniyle işçi, memur ve emeklilerin alım gücü hızla eriyor. Yılın ilk iki ayında sabit gelirlilerin alım gücü yüzde 17 oranında azalırken, yıl başında verilen maaş zamları ise fahiş fiyat artışları yüzünden adeta buhar oldu.

Çalışanlar dikkat! Bunu yaparsanız maaşlarınız misliyle geri alınacak! Emeklilik hayali kabusa dönüyor!

Milyonlarca çalışanın hayali emekli olmak. Emekli hayali kuran çalışanların dikkat etmesi gereken şartlar bulunmakta. Bir hata sonucu emeklilik hayaliniz suya düşebilir. Hata yüzünden prim günleri iptal edilebilir hatta dolandırıcılık işin içine girerse sigortanız iptal edilebilir. İşte ayrıntılar.

Araba alamayanlar ona akın etti! Kimse yüzüne bakmıyordu, şimdi herkes yatırımını ona yapıyor!

2023’ün başından yana birçok kalemde 'zam furyası' yaşanırken yaşanan zamlardan en çok otomotiv sahibi olmak isteyenler etkilendi. Otomobil sahibi olmanın hayallerini kuranlar zamlar yüzünden bu hayali bir süreliğine de olsa ertelerken farklı alternatiflere yönelme kararı aldı. İşte detaylar...

Bakan Bilgin'den flaş EYT açıklaması!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, "EYT" ile ilgili, "1999 öncesi işe girmiş olanların yaş sorunu yüzünden emeklilikte karşılaştıkları sorunun çözümüne dönük düzenleme hazırlığı içerisindeyiz. Bu tek tip bir düzenleme." ifadelerini kullandı.

Rossmann’da kağıt maskeler 5  TL, cilt bakım yağları 23 TL! Rossmann kırmızı günler 25 Eylül 2022 fiyat listesi..

Sevilen Alman markası Rossman’da indirimli cilt bakım ürünlerini inceledik. Birçok üründe süper indirimler sizi bekliyor. Bakım yağları, güneş kremleri, yüz yıkama jelleri ve daha birçok üründe kırmızı indirimler sizi bekliyor. İşte, Rossman kırmızı indirimli ürünler 25 Eylül 2022 fiyat listesi…

Kiracılar bu ayrıntıya dikkat etmeli! Yoksa yolun sonu mahkeme! İşte detaylar!

Kiracılar ve ev sahipleri yüksek kiralar yüzünden karşı karşıya geliyor. Nedenler ise gün geçtikçe artmaya devam ediyor. İşte detaylar!

bolivya yağışlar yüzünden toprak kayması Haberi

bolivya yağışlar yüzünden toprak kayması


Bolivya'da şiddetli yağışların yol açtığı toprak kaymasında 4 kişi öldü.


Yerel yetkililerden Jimena Alegre, Quechua bölgesinde 15 ailenin evinin toprak altına kaldığını, 4 kişinin öldüğünü, 9 kişinin kaybolduğunu belirtti.


Arama kurtarma çalışmaları sürüyor.


Ülkenin birçok bölgesinde kasımdan bu yana etkili olan şiddetli yağışlardan 46 bin 800 ailenin etkilendiği tahmin...