19 / 04 / 2024

bolu çimento şirketleri

bolu çimento şirketleri

Bolu Çimento Sanayii AŞ, grup şirketleri hakkındaki bilgilerini yayınladı. Buna göre Oyak Beton, Oyak Enerji, Omsan Denizcilik, Havacılık ve Lojistik şirketlerinin bilgileri aşağıdaki gibidir...

Soyak Holding, çimento şirketini Ankaralı Caba Grubu'na satıyor!

Türkiye’nin en önemli inşaat şirketleri arasında yer alan iki şirket, önemli bir satın almaya imza atıyor. Paylaşılan detaylara göre. Soyak Holding, çimento şirketini Ankaralı Caba’ya satıyor.

OYAK’ın 5 çimento şirketi birleşti!

OYAK, üyelerine sürdürülebilir yüksek nema sağlama hedefiyle halka açık 5 şirketi; Adana Çimento, Bolu Çimento, Aslan Çimento, Ünye Çimento ve Mardin Çimento’yu, “OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş.” adı altında bir araya getirdi.

Son beş yılda düzenli temettü veren çimento şirketleri!

Dünya gündemi piyasalar üzerindeki hareketliliği artırmaya devam ediyor. Şirketlerin 2019 yılı net kâr rakamlarının belli oldu. Son beş yılın düzenli temettü veren 33 hissesi arasında çimento şirketleri dikkat çekiyor...

Bursa Çimento'nun acı günü! Mehmet Tarman vefat etti!

Bursa Çimento Şirketleri Yönetim Kurulları Üyeleri İsmail Tarman'ın kardeşi ve Mustafa Tarman'ın amcası Mehmet Tarman vefat etti. 

OYAK'ın çimento şirketleri birleşiyor!

OYAK'ın halka açık beş çimento şirketi birleşmek için çalışmalara başladı. Çalışmalar tamamlandığında Adana Çimento, Aslan Çimento, Bolu Çimento, Mardin Çimento ve Ünye Çimento birleşecek...

Çimento fiyatları düştü, kriz çözüldü! 

Geçtiğimiz hafta çimento fiyatlarına yüzde 50 zam yapan çimento şirketleri, inşaat sektörü temsilcilerinin tepki vermesi üzerine zam oranlarını yüzde 20’ye düşürdü. 

Müteahhitlerden çimento zammına tepki!

Çimento şirketleri ani bir kararla çimentoya yüzde 50 zam yaptı. Yüzde 40 zamın geçtiğimiz Ocak ayında yapılacağı açıklanmıştı.

İnşaat sektörü çimento kartellerinin baskısı altında!

Türkiye'nin lokomotifi İnşaat sektörü, yabancı ve yabancı ortaklı çimento kartellerinin baskısı altında. 2018'de yüzde 20,3 olarak açıklanan enflasyon oranına rağmen yüzde 37 zam yapan çimento şirketleri 2019 yılında bu oranı yüzde 40’lara çıkarmaya hazırlanıyor.

Bolu Çimento 40 milyon TL net kar açıkladı!

Bolu Çimento, 2017 yılının üçüncü çeyreğinde yıllık bazda yüzde 30 artışla 40 milyon TL net kâr açıkladı. Mehmet Akif Daşıran, "Bolu Çimento için 8 TL hedef fiyat ile 'Endeksin Üzerinde Getiri' öngörüyoruz" dedi.

GYO ve çimentoda potansiyel var mı?

Önceki hafta 110.000’leri gören BİST, geçen hafta 106.000’lere geriledi. Bu düşüşün düzeltme hareketi olarak sınırlı kalması bekleniyor. Bu süreçte konut ile çimento hisselerindeki görünümü analiz ettik. Önerilerde Akçansa ve Bolu Çimento ile Halk GYO ve Torunlar GYO öne çıkıyor.

Türkiye'nin dev şirketleri listesine çimento firmaları damga vurdu!

İstanbul Sanayi Odası (İSO)’nın “Türkiye’nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2016" araştırması sonuçları açıklandı. Türkiye ekonomisinin aynası olarak nitelendirilen listede, Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği üyesi 20 çimento firması yer aldı.

Türk çimento şirketleri ABD'de pazarında!

Türk çimento şirketleri ABD pazarında yatırım için harekete geçiyor. ABD altyapı yatırımlarına gelecek 10 yılda 1 trilyon dolarlık kaynak ayıracak.

Bolu Çimento orta vadeli yatırımlar için öneriliyor!

FED'in faiz artırım beklentilerinin ötelenmesi, yurtiçinde olumlu makro veriler, Eylül ayı genelinde TL cinsinden varlıklarda pozitif etki yaratacak.

bolu çimento şirketleri Haberi

bolu çimento şirketleri


Bolu Çimento'dan yapılan açıklama şöyle:


OYAK BETON SAN. VE TIC. A.S. HAZIR BETON URETIMI VE SATISI 102,148,00024,500,000TL 23,98 ISTIRAK OYAK BIRLESIK ENERJI A.S. ENERJI PIYASASI DUZENLEME KURUMU DUZENLEMELERI VE ILGILI DIGER MEVZUAT HUKUMLERI CERCEVESINDE FAALIYET GOSTEREN SIRKETLER DE DAHIL OLMAK UZERE. SERMAYE SIRKETLERI KURMAK VE/VEYA KURULMUS OLAN SERMAYE SIRKETLERINE ISTIRAK ETMEK 790,979,8211,00 TL 0 ISTIRAK OMSAN DENIZCILIK A.S DENIZCILIK VE DENIZCILIK ILE ILGILI KONULARDA FAALIYET GOSTERMEK 12,200,000 40,00 TL 0 ISTIRAK OMSAN HAVACILIK A.S. HAVACILIK VE HAVACILIK ILE ILGILI KONULARDA FAALIYET GOSTERMEK 17,000,000 8,50 TL 0,00 ISTIRAK OMSAN LOJISTIK A.S. LOJISTIK HIZMET. YURTICI VE YURTDISI KARA.HAVA.DEMIRYOLU VE DENIZ TASIMACILIGI 152,000,00024,77 TL 0,00...