26 / 04 / 2024

Bolu Kartalkaya kayak merkezi

Bolu Kartalkaya kayak merkezi

Türkiye'nin birçok bölgesinde hava sıcaklıkları ani düşerken mevsimin ilk karı da yağmaya başladı. Kış turizmi ve kayak merkezleri ise hareketlendi. Kar kalınlığı yer yer 5 santimetreye ulaştı.

CampERA 2016’da gayrimenkul danışmanlığı masaya yatırıldı!

ERA Gayrimenkul, her yıl düzenlediği geleneksel broker kampını bu yıl Bolu Kartalkaya’da gerçekleştirdi. 2016 yılının son eğitim programı ‘CampERA 2016’ Türkiye’den ve yurtdışından önemli eğitimci ve profesyonelleri ağırladı.

Kartalkaya'da kayak sezonu sona erdi!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya'da kayak sezonu sona erdi. Toplam uzunluğu 45 kilometreyi bulan pistleriyle hizmet veren Kartalkaya'yı geçen yıl 15 Aralık'ta başlayan sezon boyunca 300 bine yakın kişi ziyaret etti.

Kayak merkezlerinde son durum!

Kayak merkezlerinde en fazla kar kalınlığı 160 santimetreyle Kartalkaya'da, en düşük 3 santimetreyle Samsun Ladik'te kayıtlara geçti.

Kartalkaya'ya yoğun ilgi sürüyor!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya, yerli ve yabancı turistlerden yoğun ilgi görüyor. Sezonu 15 Aralık tarihinde açan kayak merkezini, yaklaşık 150 bin tatilci ziyaret etti.

Kayak merkezlerinde son durum!

En fazla kar kalınlığı 305 santimetreyle Kartalkaya'da, en düşük 58 santimetreyle Elmadağ'da ölçüldüKayak merkezlerinde en fazla kar kalınlığı 354 santimetreyle Kartalkaya'da, en düşük 58 santimetreyle Yıldıztepe'de kayıtlara geçti.

Kartalkaya'da kar ve buzlanma ulaşımı aksattı!

Hafta sonu tatili için Türkiye’nin önde gelen kayak merkezlerinden Kartalkaya’ya gelenler, dönüşte yoldaki kar ve buzlanma nedeniyle zor anlar yaşadı.

Kartalkaya'da kayak merkezleri doldu!

Bolu'da etkili olan kar yağışının ardından kayak merkezinde kar kalınlığı bir metre 30 santimetreye ulaştı. Kayak merkezinde bulunan pistlerin tamamında kayak yapılmaya başlandı.

Kartalkaya ve Abant otelleri yüzde 100 doluluğa ulaştı!

Abant Tabiat Parkı ve Kartalkaya Kayak Merkezi'ndeki oteller, yılbaşında tam kapasiteyle hizmet verecek. Abant Palace Otel Genel Müdürü Erol Oğuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kar yağışı ve yılbaşı dolayısıyla bölgeye ilginin arttığını söyledi.

Bolu'daki oteller yılbaşında tam kapatiseyle hizmet verecek!

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kartalkaya ve Abant'taki oteller, yılbaşı öncesinde rezervasyonlarla yüzde 100 doluluğa ulaştı. Abant Tabiat Parkı ve Kartalkaya Kayak Merkezi'ndeki oteller, yılbaşında tam kapasiteyle hizmet verecek.

Ilgaz ve Kartalkaya'da kayak sezonu başladı!

Çankırı Kayak Antrenörleri Derneği Başkanı İmdat Yarım, "Kar kalınlığının yeterli seviyeye ulaşmasının ardından bölgede kayak sezonu açıldı. Yılbaşının yaklaşmasıyla oteller doldu, işletmeciler durumdan memnun" dedi.

Kayak merkezlerindeki doluluk oranı yılbaşı gelmeden yüzde 100'e ulaştı!

Türkiye'nin önemli kayak merkezleri arasında yer alan Palandöken'deki otellerde yılbaşına sayılı günler kala doluluk oranı yüzde 100'e ulaştı. Uludağ'da kar kalınlığı 28, Kartalkaya'da ise 50 santimetreye ulaştı...

Türkiye kayak turizminde ilerleme kaydediyor!

Türkiye Seyanat Acentaları Birliği, (TURSAB) kış turizmi raporuna göre, sömestr döneminde kayak keyfinin maliyeti Kartalkaya'da 5 gecelik 3.200 lira, Fransa Alpleri'nde ise uçak bileti dahil 4 bin lira.

Kartalkaya'da kayak sezonu açıldı!

Dorukkaya Otel Genel Müdürü Yusuf Avcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kayak sezonunun geç de olsa açıldığını belirterek, "Pistlerimizde yapay kar sistemi çalışıyor.Dün yağan karla pistlerimizde kar kalınlığı 40 santimetreye ulaştı'' dedi.

Bolu Kartalkaya kayak merkezi Haberi

Bolu Kartalkaya kayak merkezi

Türkiye'nin birçok bölgesinde hava sıcaklıkları ani düşerken mevsimin ilk karı da yağmaya başladı. Kış turizmi ve kayak merkezleri ise hareketlendi. Sezon öncesi kayak merkezlerindeki oteller hazırlıklarını tamamladı. Bolu Kartalkaya'da mevsimin ilk kar yağışı etkili oldu. Bolu'ya 45 kilometre uzaklığındaki 2 bin rakımlı Kartalkaya'da, sağanak yerini kara bıraktı. Kayak merkezinde aralıklarla etkili olan yağış nedeniyle kar kalınlığı yer yer 5 santimetreye ulaştı. 


KAR KALINLIĞI 10 CM 

Erzurum'da ise Palandöken Dağı bembeyaz bir örtüye büründü. Dedeman Kayak Merkezi'nin bulunduğu alan tamamen karla kaplanırken, çatılarda oluşan kar kalınlığı 2 santimi buldu. Hava sıcaklığının sıfırın altında 3 dereceye düştüğü Erciyes'te de dünden itibaren başlayan kar yağışı etkili oldu. Kar kalınlığı 10 santimetreye kadar çıktı. Doğu Anadolu Bölgesi'nde gece en düşük hava sıcaklığı ise sıfırın altında...