19 / 04 / 2024

bolu kıbrıscık toki evleri başvuruları 2014

bolu kıbrıscık toki evleri başvuruları 2014

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Bolu Kıbrıscık Projesi kapsamında 27 adet Alt Gelir konutu; kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile açık satışa sunuluyor...

TOKİ Bolu projesi için geri sayım başladı! Konut bekleyenler hemen bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu projesi için geri sayım başladı. Kıbrıscık'ta inşa edilecek olan proje 9 Ekim'de ihaleye çıkacak.

TOKİ Bolu Kıbrıscık 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bolu Kıbrıscık projesinin ihalesi için yeni tarihi açıkladı. TOKİ'nin Bolu projesinde 110 adet konut yer alıyor.

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi!

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Merakla beklenen Ayancık TOKi projesinin ihalesi yarın saat 13:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Bolu Kıbrıscık 2022 projesi sadece yüzde 10 peşinatla!

TOKİ Bolu Kıbrıscık 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Bolu Kıbrıscık projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bolu Kıbrıscık 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Bolu Kürkçüler'de teslim dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu Merkez Kürkçüler projesindeki konutlar için teslim dönemi sona eriyor.

TOKİ Bolu Kürkçüler'de teslimler başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu Merkez Kürkçüler projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi başlıyor.

TOKİ Bolu Kürkçüler'de sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ  “Bolu Merkez Kürkçüler 56 Konut Projesi kapsamındaki yer alan konutlar için sözleşme tarihleri 5 Şubat 2018-9 Şubat 2018 olarak belirlendi.

Bolu Çıkınlar Kapalı Semt Pazarı ve Sosyal Tesisi hizmete giriyor!

Bolu Belediyesi’nin Çıkınlar Mahallesi sakinlerine armağanı olan yeni “Kapalı Semt Pazarı" yarın gerçekleştirilecek törenle hizmete girecek.

Bilecik Bozüyük TOKİ AGG başvuruları başlıyor!

Bilecik Bozüyük Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında TOKİ tarafından inşa ettirilen 2 oda 1 salon nitelikli 14 adet konut için başvurular başlıyor.

Yozgat Aydıncık TOKİ kura yeri!

TOKİ ve Yozgat Aydıncık Belediyesi 'nin işbirliği ile inşa edilecek olan 94 adet daire için konut belirleme kurası çekilecek. Peki, Yozgat Aydıncık TOKİ kura yeri neresi?

Bozüyük TOKİ Konutları için nöbet devam ediyor!

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) inşa edilen 14 adet konut için vatandaşlar banka şubesinin önünde nöbet tutmaya devam ediyor.

Konya Hüyük TOKİ başvuru tarihleri ne zaman?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Konya Hüyük Belediye Projesi kapsamında 5 adet konutun; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor. Peki Konya Hüyük TOKİ başvuru tarihleri ne zaman?

Bolu Köroğlu Parkı, Türk dünyasını buluşturacak!

Bolu Belediye Başkanı Yılmaz, "Türk Cumhuriyetleri ile ‘Köroğlu Kardeşliği’ kuracağız ve kardeş şehirler olarak birlikte hareket edeceğiz." dedi.

bolu kıbrıscık toki evleri başvuruları 2014 Haberi

bolu kıbrıscık toki evleri başvuruları 2014

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Bolu Kıbrıscık Projesi kapsamında 27 adet Alt Gelir konutu; kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile açık satışa sunuluyor.



Bolu Kıbrıscık projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Kıbrıscık Şubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 21 Temmuz- 30 Eylül 2014 tarihleri arasında ilgili bankanın Şubeleri tarafından kabul edilecek.


TOKİ Bolu Kıbrıscık fiyatları!



TOKİ Bolu Kıbrıscık Projesinde 2+1 dairelerin en düşük fiyatı 59 bin lira, en yüksek fiyatı ise 75 bin lira. 



Bolu Kıbrıscık TOKİ Evleri taksitleri!


TOKİ Bolu Kıbrıscık Projesinde yüzde 12 peşin 18 ay vade imkanı sunuluyor. 



TOKİ Bolu Kıbrıscık Konutları'nda başlangıç taksidi 292 bin lira. 



İlanın detayı için