29 / 03 / 2024

bolu yedigöller kaçak yapı yıkım

bolu yedigöller kaçak yapı yıkım

Bolu Yedigöller Milli Parkı yolu üzerinde yer alan ve yöresel ürün satışı yapan 3 yapı ruhsatsız olması nedeniyle yıkıldı. 

Bolu'da kaçak yapılar ortadan kaldırılıyor!

Bolu Belediyesi, Yedigöller Milli Parkı yolu üzerinde yer alan kaçak yapılar belediye ekipleri tarafından yıkılıyor.

Bolu Yedigöller'deki kaçak yapılar yıkılıyor!

Bolu Yedigöller Milli Parkı yolu üzerinde yer alan ve yöresel ürün satışı yapan 3 yapı ruhsatsız olması nedeniyle yıkıldı. 

Bolu Yenipelitcik'deki kaçak yapı yıkıldı!

Bolu Yenipelitcik Köyü'nde orman arazisine inşa edilen kaçak konut yıkıldı...

Bolu'da kaçak yapı avı!

Bolu'da, yaylalarda kaçak yapıldığı tespit edilen 5 yapının yıkımı gerçekleşti. Yıkım çalışmaları Dörtdivan İlçe Özel İdare ekipleri tarafından 3,5 saatte tamamlandı.

Abant'ta kaçak yapılaşmaya suç duyurusu!

Abant Tabiat Parkı'nda Bolu İl Özel İdaresi tarafından kiraya verilen göl kenarındaki Kır Gazinosu işletmecisinin toprak kısmı betonlayarak yaptığı kaçak konaklama ünitesini verilen sürede kaldırmadığı ortaya çıktı.

Yedigöller Milli Parkı'nın yolu yenilendi, ziyaretçi sayısı arttı!

Yedigöller Milli Parkı'na giden yolun asfaltlanmasıyla ulaşım da kolaylaştı. Hal böyle olunca hafta sonu tatilini değerlendirmek isteyen doğa severler milli parka akın etti.

Bolu Yedigöller Milli Parkı'na yapılan yatırımların yüzde 85'i tamamlandı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Yedigöller Milli Parkı'na dev bir yatırım gerçekleştirdi. 2015 yılı yatırım programında yer alan milli parkın yol çalışmaları tamamlanırken, enerji nakil hattı çalışmaları ise hızla devam ediyor.

Bolu Yedigöller Milli Parkı'na 9 milyon TL yatırım daha yapıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu: " Yedigöller Milli Parkı'na 9 milyon 300 bin TL bir yatırım daha gerçekleştirdik " şeklinde ifadelerde bulundu.

Bolu-Yedigöller yolu ulaşıma kapatıldı!

Alt ve üstyapı çalışmaları nedeniyle Bolu- Yedigöller yolunun ulaşıma kapatıldığı, Mengen- Dirgine üzerinden milli parka ulaşımın sağlanabileceği açıklandı. Çalışmaların Ekim ayı sonuna kadar bitirilmesi hedefleniyor.

Yedigöller'de tatilci yoğunluğu yaşanıyor!

Sonbaharda renk cümbüşünün yaşandığı Bolu'daki Yedigöller Milli Parkı'nda tatilci yoğunluğu yaşanıyor. "Sonbahar senfonisini" görmek isteyen binlerce tatilci ve yüzlerce fotoğrafçı, Yedigöller Milli Parkı'na akın etti.

Yedigöller Milli Parkı, turistleri ağırlamaya başladı!

Yedigöller Milli Parkı, sonbahar mevsimiyle doğa ve de fotoğraf tutkunlarını ağırlamaya başladı. Bolu Vali Yardımcısı Ayhan Kartlı kentin tanıtımı için uzmanlarla teknik çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Erzurum'da 3 bin 33 metredeki Yedigöller'e merdiven yapıldı!

Erzurum’un İspir ilçesine 30 kilometre uzaklıkta, deniz seviyesinden 3 bin 300 metre yükseklikte bulunan ve ’saklı cennet’ olarak nitelendirilen Kaçkar Dağları üzerindeki Yedigöller’e belediye betondan merdiven yaptı

Arnavutköy Belediyesi kaçak yapıları yıktıracak!

Arnavutköy Belediyesi Yapı Kontrol  Müdürlüğü, ilçede 2007 ve 2010 yılında yapılmış kaçak binaların yıkılması işini yaptırmak üzere ihale düzenlediğiniduyurdu

bolu yedigöller kaçak yapı yıkım Haberi

bolu yedigöller kaçak yapı yıkım

Bolu'ya bağlı Yedigöller Milli Parkı yolu üzerinde yöresel ürün satışı yapılan 3 yapı ruhsatsız olması nedeniyle  İl Özel İdaresi ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yıkıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Bolu Valiliği tarafından Yedigöller Milli Parkı yolu üzerinde yöresel ürünler satılan ruhsatsız yapıların tespit edilmesi için İl Özel İdaresi ve İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin çalışmaları sonucunda kaçak yapılar saptandı. Köylüler tarafından özellikle yöresel ürün satışının yapıldığı kaçak ve ruhsatsız yapılar için yıkım kararı alındı.

Bolu merkeze bağlı Hamzabey ve Yakutlar yaylalarında kaçak olduğu tespit edilen 5 yapının yıkılması için çalışmalar devam ediyor. Kaçak olduğu belirlenen yapılardan 3'ü yıkılırken, 2'si sahipleri tarafından bulunduğu yerlerden kaldırıldı.

Kaçak yapıları yıkım işleminin Sarıalan ve Saraycık yaylalarında devam edeceği aktarıldı. 

Çukurova Belediyesi...