19 / 04 / 2024

boluda şehitlerin ailesine ev mi yapılıyor

boluda şehitlerin ailesine ev mi yapılıyor

Mardin Nusaybin'de terör örgütüne yönelik operasyonda şehit olan Uzman Çavuş Yıldırım Oflaz'ın ailesi için, yaşadıkları köyde ev yapılacak. Bolu Belediye Başkanı Yılmaz, ailenin kirada yaşadığı evin kötü şartlarda olduğunu tespit ettiklerini anlattı.

Eskişehir'de hayırsever iş insanları şehit Mevlüt Kahveci'nin ailesine ev hediye etti! 

Eskişehir'de hayırsever iş insanları tarafından Gara şehidi Mevlüt Kahveci'nin ailesine ev hediye edildi. 

Şehit Er Salih Altuntaş’ın ailesine ev sözü tutuldu!

Devlet tarafından aziz şehitlerin ailelerine sahip çıkıldı. Şehit Er Salih Altuntaş’ın Ordu’da bulunan derme çatma baba ocağı yenilenip aileye teslimlerini gerçekleştirdi.

İzmit Belediye Meclisi'nde Ekşi ailesine ait bina için imar izni oylaması!

İzmit Belediye Meclisi’nde 9’uncu gündem maddesi olan kat izni görüşülecek. Ekşi ailesine ait olan binaya 8 kat için imar izni isteniyor!

Kırklareli Valiliği metruk binada öldürülen Zeynep'in ailesine ev aldı!

Kırklareli Valiliği, mart ayında metruk binada öldürülen 11 yaşındaki Zeynep Esin'in ailesine ev hediye etti. Vali Osman Bilgin, Esin ailesini yeni evlerinde ziyarette bulundu.

'Hasan Akgün dar gelirlinin arazisini ailesine dağıttı' iddiası!

Büyükçekmece Belediye Başkanı ve adayı CHP’li Akgün, ‘Gecekondu Önleme Bölgesi’nde bulunan alanın ailesine, yakın dostlarına dağıttığı iddia edildi.

TOKİ şehit ailesine verilen evin parasını mı istedi?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın şehit ailesine hibe edilen evin parasını istemesi Meclis gündemine getirildi.

MES Yapı ölen işçinin ailesine 2'inci kere tazminat ödedi!

İş kazalarında ölen işçilerin ailelerine ödenmesi gereken tazminatlar için yargıdan örnek bir karar çıktı. Bu kapsamda, MES Yapı ölen işçinin ailesine 2'inci kere tazminat ödedi.

Tunceli Belediyesi'nden şehit ailesine ev yardımı!

Tunceli Belediyesi tarafından 1 Nisan'da Tunceli-Erzincan karayolunda güvenlik kulesi yolunun yapımında çalışırken, PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen iş makinesi operatörü Mehmet Özdemir'in ailesine ev yardımı yapıldı.

İş adamı İbrahim Topal şehit ailesine ev hediye etti!

Hayırsever iş adamı İbrahim Topal, Afrin şehidi Piyade Teğmen Muhammed Kır’ın ailesine rezidans hediye etti. Satış sözleşmesine, “Dairenin bedeli, TSK mensubu Afrin şehidimiz Teğmen Muhammed Kır’ın kanıyla ödenmiştir” yazıldı..

Konya'da şehit ailesine ev hediye edildi!

Şırnak'ın Uludere ilçesinde terör saldırısı sonucu şehit düşen Onbaşı Hüseyin Kavalbacak'ın Konya'daki ailesine ev hediye edildi.

Trabzonlu işadamı Şehit Eren Bülbül'ün ailesine ev aldı!

11 Ağustos'ta PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 16 yaşındaki Eren Bülbül'ün ailesine Trabzonlu bir işadamı ev aldı...

Beşiktaş'tan şehit Tunç Uncu'nun ailesine ev!

Beşiktaş Kulübü, İstanbul'da geçen yıl Vodafone Park yakınında gerçekleşetirilen terör saldırısında şehit olan Kartal Yuvası mağazası çalışanı Tunç Uncu'nun ailesine ev hediye etti.

Sedat Peker 15 Temmuz şehidinin ailesine ev hediye etti!

İstanbul’da 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde Çengelköy’deki şehitlikleri ziyaret eden Sedat Peker, 15 Temmuz şehidi Burak Cantürk’ün ailesine ev, gazi Ahmet Onay’a da otomobil hediyesi verdi.

boluda şehitlerin ailesine ev mi yapılıyor Haberi

boluda şehitlerin ailesine ev mi yapılıyor

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay ile şehidin babası Dilaver ve annesi Serap Oflaz'ı, Kıbrısçık ilçesi Alemdar köyündeki evlerinde ziyaret ederek başsağlığı dileklerini ilettiklerini söyledi.


Ailenin kirada yaşadığı evin kötü şartlarda olduğunu tespit ettiklerini anlatan Yılmaz, "Köyde satılık bir ev olmadığı için yenisini inşa etmek amacıyla çalışma başlattık. Hazineden arazi temin etmek için görüşmeler yaptık. Gerekli işlemler tamamlandıktan sonra inşaata hemen başlamayı planlıyoruz. Bu yıl sonuna kadar şehidimizin ailesinin, şehidimize yakışır bir evde kalmalarını sağlayacak yapıyı inşallah bitireceğiz." ifadesini kullandı.


Yılmaz, şehit ailelerinin kendilerine emanet olduğunu, her zaman onların yanında olmayı sürdüreceklerini kaydetti.


Nusaybin ilçesinde terör örgütüne yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yıldırım Oflaz'ın cenazesi, 25 Mart'ta Bolu'nun Kıbrıscık ilçesinde...