26 / 04 / 2024

bolvadin afyon yeni bina inşaatı

bolvadin afyon yeni bina inşaatı

Belediye'den yapıyan açıklamada, Bolvadin Belediyesi ile İller Bankası arasında yapılan protokol gereği çevre yolu üzerinde bulunan alana yapılacak olan yeni hizmet binasının yaklaşık 3 milyon liraya mal olacağı bildirildi....

TOKİ Afyon 2023 projeleri yarın ihaleye çıkıyor! Tek bir ilçeye tam 216 yeni konut geliyor!

TOKİ Afyon 2023 projeleri yarın ihaleye çıkıyor... Tek bir ilçeye tam 216 yeni konut geliyor... İşte TOKİ Afyon 2023 projesi detayları...

TOKİ Afyon projeleri için tarih belli oldu! 216 konutluk iki yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Afyon 2023 projeleri için tarih belli oldu. Tam 216 konutluk iki yeni proje geliyor...

TOKİ Afyon projesi için tarih resmen belli oldu! 216 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyon projesi için tarih resmen belli oldu. 216 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın...

TOKİ Afyon projesiyle 158 yeni konut geliyor! Bu tarihe dikkat!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Afyon Çobanlar projesinde yer alan 158 konut için beklenen tarih açıklandı. İşte TOKİ Afyon projesiyle ilgili detaylar...

TOKİ Afyon projesi için son dakika müjdesi! 578 yeni konutu sakın kaçırmayın!

81 ilde hayata geçireceği 250 bin yeni konutun kura çekilişlerini hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyon'da da 578 konut inşa edecek.

TOKİ Afyon projeleri için düğmeye bastı! 2 yeni projede 216 yeni konut!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyon Evciler'de 126 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Afyon Merkez'de 578 yeni konut inşa edecek!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmayı sürdüren TOKİ, Afyon Merkez'de 578 yeni konut inşa edecek...

TOKİ Afyon Merkez 649 konut ihalesi 6 Eylül'de!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyon Merkez Gökçe Mahallesi'nde 649 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Afyon'a 578 konut!

Dar gelirli aileler için yeni konut projeleri üretmeye devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Afyon projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Afyon Merkez projesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyon Merkez Gökçe Mahallesi'nde 649 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Afyon'a 126 yeni konut!

Afyon İli Evciler İlçesi Merkez 126 Konut 1 er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatları ile Gökçek Köyü 90 Konut 10 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşleri (E- İhale) ihalesi 3 Mayıs 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Afyon Emirdağ'a 174 yeni konut! İhalesi yarın!

Afyon İli, Emirdağ İlçesi Hürriyet Mah. 174 Konut, İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Afyon Müzesi inşaatı 10 yıldır tamamlanamadı! Yeni bir ihale daha yapıldı!

2011 yılında temeli atılan ve ancak 10 yıldır bitirilemeyen Afyon Müzesi için yeni ihale yapıldı. İhaleyi 50 milyon 555 bin TL bedelle daha önceden inşaatı yarım bırakan Kançul İnşaat firması aldı.

bolvadin afyon yeni bina inşaatı Haberi

bolvadin afyon yeni bina inşaatı


Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde yeni yapılacak olan belediye hizmet binasının inşaatına başlandı.


Belediye'den yapıyan açıklamada, Bolvadin Belediyesi ile İller Bankası arasında yapılan protokol gereği çevre yolu üzerinde bulunan alana yapılacak olan yeni hizmet binasının yaklaşık 3 milyon liraya mal olacağı bildirildi.


Çok amaçlı kullanılması düşünülerek modern mimarinin uygulandığı hizmet binasının, bin metrekare zemin üzerinde 3 kattan oluşacağı ve 6 bin metrekare kapalı alana sahip olacağı kaydedildi.


Afyon...