25 / 04 / 2024

TOKİ'den Afyon'a 578 konut!

TOKİ'den Afyon'a 578 konut!

Dar gelirli aileler için yeni konut projeleri üretmeye devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Afyon projesi için düğmeye bastı.



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Afyon'da inşa edeceği konut projesi için çalışmalara başladı. 

Türkiye genelinde dar gelirli aileleri ev sahibi yapmak için çalışmalara devam eden TOKİ  578 konut, 1 cami, 1 ticari merkezin yer alacağı projeyi Merkez'e bağlı Gökçe Mahallesi'nde hayata geçirilecek.  Geçtiğimiz günlerde 1 milyonuncu konutun anahtarını teslim eden  TOKİ  yeni projenin ihalesini ise  8 Eylül 2021 tarihinde 14:30'ta gerçekleşecek.

Proje ile kentte evi olmayan dar gelirli vatandaşlar uygun ödeme koşulları ve taksit imkanı ile ev hayallerine kavuşarak güvenli yapılarda yaşıyabilecek. 

TOKİ den Afyon a 578 konut!

TOKİ Afyon dahil 81 kentte konut projelerinin yatırımlarına tüm huzıyla devam ediyor. 


TOKİ'nin resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:
Afyon İli Merkez İlçesi Gökçe Mahallesi 1. Bölge 578 Konut , 1 Adet Cami, 1 adet Şadırvan ve 1 adet Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 8 Eylül 2021 tarihinde saat 14:30'ta gerçekleşecek. 

TOKİ Afyon Merkez projesi geliyor!


Geri Dön