29 / 03 / 2024

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş., bağlantı hattının yatırım bedelinin geri ödenmesi ile ilgili alınacak tahsiline ilişkin dava süreci ile ilegili Kamu aydınlatma Platformu'na açıklama yaptı.

Serd0 İnşaat Malzemeleri Elektrik Mühendislik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serd0 İnşaat Malzemeleri Elektrik Mühendislik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Güldoğan tarafından kuruldu.

Serd0 İnşaat Malzemeleri Elektrik Mühendislik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serd0 İnşaat Malzemeleri Elektrik Mühendislik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Güldoğan tarafından kuruldu.

Dokor İnşaat Malzemeleri Elektrik Mühendislik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Dokor İnşaat Malzemeleri Elektrik Mühendislik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Murat Dokur tarafındna kuruldu.

Akçeli İnşaat Metal Elektrik Mühendislik Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Akçeli İnşaat Metal Elektrik Mühendislik Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Nahit Yıldız tarafından kuruldu.

For Watt Enerji Elektrik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

For Watt Enerji Elektrik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Örçen tarafından kuruldu.

Konel Elektrik Mühendislik İnşaat Makina Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Konel Elektrik Mühendislik İnşaat Makina Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Konel Elektrik Mühendislik İnşaat Makina Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Öz Karaduman Elektrik Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Karaduman Elektrik Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Esat Karaduman tarafından kuruldu.

Deniz Trafo Elektrik Ve Mühendislik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Trafo Elektrik Ve Mühendislik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Ali Öner tarafından kuruldu.

Ersan Plan Proje Elektrik Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersan Plan Proje Elektrik Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Erol Altun ve Fatih Altun ortaklığında kuruldu.

Dtd Mühendislik Mekanik Elektrik Tesisat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dtd Mühendislik Mekanik Elektrik Tesisat İnşaat Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Etem Demiryel ve Yılmaz Durmaz ortaklığında kuruldu.

Minel Group Mühendislik Mekanik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minel Group Mühendislik Mekanik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Erçin Yıldırım tarafından kuruldu.

Yılka Enerji Elektrik Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılka Enerji Elektrik Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ahmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Yapısan Arge Proje Mühendislik İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yapısan Arge Proje Mühendislik İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yapısan Arge Proje Mühendislik İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı. 

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret Haberi

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu'na açıklama yaptı.


Açıklama:


İlgi: 15.12.2014 Tarihli Açıklamamız.


SPK'nın Özel Durumlar Tebliği'nin (II-15.1) 23.üncü maddesinin 7 nci fıkrası gereği bilgilendirme amacıyla yapılan açıklamadır.


1. Adıyaman ili Çelikhan ilçesinde faaliyet gösteren Şifrin Regülatörü ve HES üretim tesisimizin, bağlantı hattı yatırım bedelinin geri ödenmesi ile ilgili olarak Akedaş Elektrik Dağıtım A. Ş.' den olan alacağımızın 10 yıl yerine 1 yıl içerisinde tahsil edilmesinin sağlanması amacıyla;


a. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkanlığı'na; 28.01.2014 tarih ve 28896 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Elektrik Piyasası Bağlantı ve Sistem Kullanım Yönetmeliği'nin Geçici 2.maddesinin 2.fıkrasındaki "on " ve "onuncu" ifadelerinin iptaline ve yürütmesinin durdurulmasına dair Danıştay 13. Daire Başkanlığı'na 16.06.2014 tarihinde 2014/2209 Esas Numarası ile tarafımızdan dava açıldığı duyurulmuştu.


b. Danıştay...