19 / 04 / 2024

boni uygulaması nedir

boni uygulaması nedir

Anatolium Alışveriş Merkezi, ziyaretçilere mağazalardaki indirimlerden haberdar olma fırsatının yanı sıra, AVM'de gezdikçe puan ve hediye çeki kazanma fırsatını da sunan Boni uygulamasını hizmete açtı.

Ev sahiplerine yüzde 25 ve üzeri kira zammı uygulamasını aralayan yöntem nedir?

Ev sahipleri ile kiracıların arasında son zamanlarda anlaşmazlığa sebep olan kira zammında yüzde 25’in üstünde bir rakam yapılabilir mi?? Kira zammında yüzde 25 uygulaması nasıl aşılır? İşte ayrıntılar...

18. Madde uygulaması nedir? Hangi durumlarda 18. madde uygulaması kullanılır?

Birçok kişi tarafından merak edilen konulardan biri de 18 uygulaması ve maddesidir. Belirli kişileri ilgilendiren bu madde, yasal bir düzenlemedir. Peki 18. madde ve uygulaması nedir, hangi durumlarda kullanılır? İşte 18. Madde uygulaması ile ilgili kapsamlı bilgiler...

Altın ithalatına 'kota uygulaması' yolda!

Hazine ve Maliye Bakanlığı altın ithalatına 'kota uygulaması' için çalışmalarını hızlandırdı. Peki, nedir bu kota uygulaması? İşte detaylar...

Threads nedir, özellikleri neler, nasıl indirilir?

Twitter'a rakip olarak görülen Facebook ve Instagram'ın çatı şirketi META'nın Threads uygulaması, 100'den fazla ülkede kullanıma girdi. Peki, Threads nedir, özellikleri neler, nasıl indirilir? İşte detaylar...

AFAD Acil Çağrı Uygulaması nedir, nasıl kullanılır?

AFAD’ın Acil Çağrı mobil uygulamasından acil durumlar ve afetler için yardım çağırılabiliyor. Peki, AFAD Acil Çağrı Uygulaması nedir, nasıl kullanılır? İşte ayrıntılar..

Gelire Endeksli Senet nedir ne zaman uygulanmaya başlayacak! Getirisi nasıl hesaplanacak?

Gelire Endeksli Senet Nedir, hükümetin açıkladığı gelire endeksli senet uygulaması ne zaman uygulanmaya başlanacak. GES'le ilgili tüm merak edilenler haberimizde...GES'ler getirileri güçlü olan KİT'lerin gelirlerine endeksli olacak. İşte detaylar...

Askıda otobüs bileti dönemi başladı! Bedava otobüs bileti almak isteyen öğrencilere bayram ettirecek müjde

Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla memleketlerine bayram tatiline gitmek isteyen öğrencileri sevindirecek bir gelişme yaşandı. Türkiye'de ilk kez askıda otobüs bileti uygulaması başladı. Askıda bilet uygulaması nedir, askıda bilet uygulamasına nasıl başvurulur, askıda bileti kimler alabilecek?

Akaryakıtta tavan fiyat uygulaması nedir? Tavan fiyat uygulaması ne anlama geliyor?

Bugün akaryakıt sektörünün dağıtım ve bayii dernek temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda akaryakıtta tavan fiyat uygulamasının yeniden gündeme gelebileceği konuşuldu. Peki, Akaryakıtta tavan fiyat uygulaması nedir? İşte tüm detaylar...

Emeklilerin emlak vergisinde sıfır oran uygulaması nedir?

Emlak vergisi ödemelerinden bazı mal sahipleri muaf olabiliyor.  Peki, emeklilerin emlak vergisinde sıfır oran uygulaması nedir?

Emeklilerin bina vergisinde sıfır oran uygulaması!

Arazi, arsa ve bina sahiplerinin söz konusu taşınmaz malları için her sene ödemeleri gereken vergiye emlak vergisi deniyor. Emeklilerin bina vergisinde sıfır oran uygulaması nedir?

Emlak vergisi ev hanımı muafiyeti nedir?

Emlak vergisi, 1319 sayılı kanun gereğince Türkiye sınırları içerisinde yer alan tüm taşınmaz mallar için ödeniyor. Vergide muafiyet uygulaması da bulunuyor. Peki, emlak vergisi ev hanımı muafiyeti nedir?

Taşınmaz teslimlerinde KDV uygulaması 2015!

Ticari, sınai, zirai, mesleki faaliyet kapsamındaki teslimleri, Bu faaliyetler kapsamına girmese dahi müzayede mahallerindeki satışları KDV'nin konusuna giriyor. Peki, taşınmaz teslimlerinde KDV uygulaması 2015 nedir?

Arsa karşılığı inşaat işlerinde KDV uygulaması!

Arsa karşılığı inşaat işlerinde KDV uygulaması hakkında yasal esaslara, 08/08/2011 tarihli ve KDVK-60/2011-1 sayılı Katma Değer Vergisi Sirkülerde yer veriliyor. Peki, arsa karşılığı inşaat işlerinde KDV oranı nedir?

boni uygulaması nedir Haberi

boni uygulaması nedir
Anatolium Alışveriş Merkezi, ziyaretçilere mağazalardaki indirimlerden haberdar olma fırsatının yanı sıra, AVM'de gezdikçe puan ve hediye çeki kazanma fırsatını da sunan Boni uygulamasını hizmete açtı. 


Habertürk...