24 / 04 / 2024

Bora Atlı

Bora Atlı

Galata Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi, Özgür Nehir, Aslı Nehir, Bora Atlı, Caner Yerli, Volkan Yedikardaşlar tarafından 700 bin TL'lik sermaye ile 29 Temmuz'da kuruldu

Sabancı ailesinin mirascısı Sevilay Sabancı 'Atlı Köşk hissesini satıyor' iddiasına yanıt!

Sabancı Ailesi’nin mirasına ortak olan Sevilay Sabancı Çınar'ın 600 milyon dolar değerindeki Atlı Köşk’ün 48’de 1’lik hissesini 200 milyon TL’ye satışa çıkardığı haberleri gündeme düşerken Atlı Köşk vekillerinden açıklama geldi.

Atlı Restorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Atlı Restorasyon Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Rıdvan Atmaca tarafından kuruldu.

Bora Deniz Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bora Deniz Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bora Deniz tarafından kuruldu.

Erçatlı İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erçatlı İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Topci tarafından kuruldu.

Bora Çermikli kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Mali İşler Grup Başkanı (CFO) Bora Çermikli kimdir? Kaç yaşında? Bora Çermikli daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Bora Çermikli'nin eğitim hayatı nasıldı?

Erkan Bora Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Bora Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Bora tarafından kuruldu.

Bora Yalınay kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galata Wınd Enerji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bora Yalınay kimdir? Kaç yaşında? Bora Yalınay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Bora Yalınay'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Bora Yalınay'ın hayatına dair merak edilenler.

Bora Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bora Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de İsmail Hakkı Ayhan tarafından kuruldu.

B Bora İnşaat Nakliyat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B Bora İnşaat Nakliyat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Bora tarafından kuruldu.

Bora Tek Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bora Tek Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Nevra Paşabeyoğlu tarafından kuruldu.

Bora İsmail Bahçetepe kimdir?

Galatasaray Kulübü'nün yeni başkan adayı Metin Öztürk'ün asil adayı Bora İsmail Bahçetepe kimdir? Bora İsmail Bahçetepe daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Bora İsmail Bahçetepe'nin yeni biyografisi...

Bora Coşkun İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bora Coşkun İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 240 bin TL sermaye bedeli ile Bora Coşkun tarafından kuruldu.

Boraş Teknik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boraş Teknik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Onut Kaya tarafından kuruldu.

Bora Atlı Haberi

Bora Atlı

Galata Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi, Özgür Nehir, Aslı Nehir, Bora Atlı, Caner Yerli, Volkan Yedikardaşlar tarafından 700 bin TL'lik sermaye ile 29 Temmuz'da kuruldu. Galata Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü resmi ve özel gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait gayrimenkullerin geyrimenkul projelerinin ve gayrimenkule dayalı hak ve faydaların belirli bir tarihteki muhtemel değerinin takdir edilmesi konusunda faaliyet göstermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Galata Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi adres: İçerenköy, Hal Yolu Özce Center No:3 Kat:8...