29 / 03 / 2024

Bora Cenk Özdemir

Bora Cenk Özdemir

Arkiwall Mimarlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Ruşen Çınar Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Bora Cenk Özdemir Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 4 Nisan'da Beşiktaş'ta kuruldu.

Arkiwall Mimarlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arkiwall Mimarlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Ruşen Çınar Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Bora Cenk Özdemir Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 4 Nisan'da Beşiktaş'ta kuruldu.

Burhan Özdemir: Yabancı yatırımcı için Türkiye güvenli bir yatırım limanı!

MÜSİAD İnşaat Sektör Kurulu Başkanı Burhan Özdemir, "Türkiye'deki konut talebi 2008 yılında dünya genelinde yaşanan krizin ardından artışa geçti, yabancılar için ülkemiz güvenli yatırım limanı haline geldi" dedi.

Özdemir Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zafer Bekar, Ufuk Özdemir tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Aralık'ta Giyim Sanatk Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

Nurcan Özdemir: Enerji tasarrufunun gizli kahramanı yalıtım!

Türkiye'nin enerjide dışa bağımlılığı maliyetlerin yanında enerjide sürdürülebilirliği de tehdit ederken, EPSA Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Nurcan Özdemir, ülkemizde enerji verimliliği için en önemli argümanın temelden çatıya yalıtım olduğunu vurguladı.

Ebru Özdemir: 3. Havalimanı 2017’ye yetişmezse İstanbul trafiği biter!

3. havalimanıyla ilgili yer tartışmaları sürüyor. Bu tartışmalar sürerken ihaleyi kazanan Limak-Kolin-Cengiz-Mapa-Kalyon Ortak Girişim Grubu’ndan ilk açıklama geldi. Ebru Özdemir '3. Havalimanı 2017’ye yetişmezse İstanbul trafiği biter' dedi.

Ebru Özdemir: 3. havalimanında inşaat süreci planlandığı gibi sürüyor!

Ebru Özdemir, 3’üncü Havalimanı için zemin etüdünün birkaç ay içinde bitirileceğini belirterek, “Bütün dünya bu projeyi bekliyor. Eğer bu havalimanı 2017 sonuna bitmezse hiçbir yere uçamaz hale geleceğiz.” dedi

Bora Yıldırım: İnşaat yavaşlarsa, inşaat malzemeleri sanayi yavaşlar!

Sika Türkiye Genel Müdürü Bora Yıldırım Türkiye'de son dönemlerde inşaata fazla ağırlık verildiği, önümüzdeki süreçte sanayiye ağırlık verilmesi yönünde bir döngü oluştuğunu dile getirdi...

Bilge Özdemir: Sign Of The City'den Sign Of The World'e!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü buluşturan "Sign of the City Awards", Four Seasons Hotel İstanbul at The Bosphorus'da gerçekleşen olağan üstü bir törenle sahiplerini buldu. Emlakchi'den Bilge Özdemir Sign Of The City'yi yazdı.

Ermenek Başsavcısı Ali Özdemir Şakir Uyar'ın evinde kiracıymış!

ERMENEK Başsavcısı Ali Özdemir’in, 18 işçinin mahsur kaldığı madenin sahibi Saffet Uyar’ın kuzeni ve aynı zamanda başka bir madenin sahibi olan Şakir Uyar’ın evinde kiracı olduğu ortaya çıktı.

Bilge Özdemir: İyi bir kira çarpanı için bölgeyi iyi tespit etmek gerekiyor!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 8. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Emlakchi Gayrimenkul Bilge Özdemir; kira çarpanlarından, kentsel dönüşümden ve 2014 yılının sonunda sektörü nelerin beklediğine değindi...

Özdemir Turgut kimdir?

Ankara Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut kimdir? Özdemir Turgut, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Özdemir Turgut, ne zamandır belediye başkanı? İşte Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut'un biyografisi...

Çalık Gayrimenkul Kurumsal İletişim Yönetmeni Cenk Özkök baba oldu!

Çalık Gayrimenkul Kurumsal İletişim Yönetmeni Cenk Özkök ilk kez baba oldu. Cenk Özkök ve İnci Özkök çifti bebeklerine ''Deniz Cem'' ismini verdi. Deniz Cem bebek Atakent Acı Badem Hastanesi'nde dünyaya geldi.

Ergun Özdemir'den Seka Konut Projesi'ne itiraz!

Ergun Özdemir "SEKA’nın 800 dönümlük arazisinin 400 dönümü askeri birliğe verilmeli böylece 20 bin kişilik acemi birliğinin Giresun’a getirilmesi sağlanmalıdır. Bu Giresun ekonomisine büyük bir katkı olacaktır” diye konuştu.

Bora Cenk Özdemir Haberi

Bora Cenk Özdemir

Arkiwall Mimarlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Ruşen Çınar Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Bora Cenk Özdemir Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 4 Nisan'da Beşiktaş'ta kuruldu. 


Arkiwall Mimarlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1. Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. 2. Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. 3. Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. 4. Durum (halihazır), kadastro, yeraltı maden ocakları, deniz dibi,Tünel ve baraj, yol, su, kanalizasyon, boru hattı gibi şerit haritalarının yapımı. Parselasyon planlarının...