26 / 04 / 2024

borç erteleme

borç erteleme

Doğal afetlerden zarar gören 109 bin çiftçi tarımsal kredi borçlarının ertelemesinden yararlanacak.Bu arada geçen yıl da 81 ilde 55 bin 105 çiftçinin borcu ertelenmişti.

Taksit ertelemeli konut projeleri 2013!

Elinde yeterince birikimi olmayan ya da mevcut ekonomik durumu bu yıl ev sahibi olmaya müsait olmayanlara müjde... Çünkü inşaat yatırımcıları artık ev hayalinizi değil taksitlerinizi erteliyor. İşte taksit ertelemeli konut projeleri...

Son Dakika! Türkiye'de 2023 yılında  prim borçları ödeme süresi uzatıldı: Borçlara erteleme ve kolaylık sağlandı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerde yaşanan zorlu süreç nedeniyle işverenlerin prim borçları ve diğer ödemeleriyle ilgili mücbir sebep düzenlemesi kapsamında önemli bir karar aldı. İşte o kararın tüm detayları...

Borcu olanlar dikkat! Ziraat, TEB, Garanti BBVA, ING peş peşe duyurdu! 12 ay geri ödemesiz kredi, borç erteleme...

Deprem bölgesinde mağduriyet yaşayan vatandaşlar için bankalar da yeni adımlar atıyor. Borcu olanlar dikkat! Ziraat, TEB, Garanti BBVA, ING peş peşe duyurdu! 12 ay geri ödemesiz kredi, borç erteleme...

O bankadan ertelemeli kredi imkânı! Üstelik borçları erteleme imkânı var!

Ülkemizde yaşanan deprem dolayısıyla bir yıl boyunca ödemesiz olarak çekilecek kredi imkânı ve faizsiz olarak ertelenecek borçlar bankalar tarafından gündeme getirildi.

İş Bankası'ndan çok önemli hamle! O borçları tamamen silecekler bir kalemde

İş Bankası tarafından depremle ilgili çok önemli bir adım atıldı. Banka depremden etkilenen vatandaşların borçlarını erteleme, hayatını kaybeden vatandaşların da borçlarını silme kararı aldı.

Dar boğazda olanlar rahat nefes alacak! Resmen duyuruldu, borcu olanlar dikkat

Türkiye Bankalar Birliği milyonlarca kişiyi ilgilen bir duyuru yaptı. Kredi ve kart borcu olanlar rahatlayacak. Milyonlarca kişiye borç erteleme müjdesi geldi. İşte tüm ayrıntılar...

Banlardan müşterileriyle ilgili flaş karar

Bankalardan müşterilere yönelik çok önemli bir adım geldi. Gelen bir son dakika haberine göre Türkiye Bankalar Birliği, depremin bölgedeki ekonomiye yol açtığı olumsuz etkisi sebebi ile borç erteleme yapacağını duyurdu

Kamu arazilerindeki turizm tesislerinin borçları ertelendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kamu arazilerinde yer alan turizm tesislerinin borçları için erteleme kararı aldı. 

Son dakika haberi! Esnaf ve sanatkarların kredi borçlarına erteleme!

Kovid-19 sebebiyle işleri zarar gören esnaf ve sanatkarların, TESKOMB kefaletiyle veya doğrudan Türkiye Halk Bankasından kullandıkları düşük faizli kredilerden doğan borçları ertelenecek.

ABD Başkanı Joe Biden'dan konutta borç erteleme talebi!

ABD Başkanı Biden yönetimi, konut kredilerinde hacizlerin ve borcunu ödeyemeyen ailelerin tahliye edilmesi süreçlerinin ertelenmesini talep etti.

TEB konut kredisi erteleme nasıl yapılır?

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) coronavirus salgını nedeniyle ekonomiye destek paket kapsamında bireysel kredi müşterilerinin borçlarını 3 aya kadar erteliyor. TEB kredi erteleme işlemi nasıl yapılıyor?

TOKİ konut taksitleri ne kadar ertelendi?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, TOKİ’den taksitleri devam eden vatandaşlar için borç erteleme uygulandığını açıkladı. Peki konut taksitleri ne kadar ertelendi?

Ziraat Bankası kredi erteleme nasıl yapılır?

Ziraat Bankası hafta başı itibariyle daha kullanılmış ve ödeme güçlüğü yaşanan kredilerde borç erteleme uygulamaya başladı. Pek Ziraat Bankası kredi erteleme nasıl yapılır?

Kuveyt Türk konut kredisi borçlarını erteledi!

Kuveyt Türk, nakit akışı bozulan bireysel ve tüzel müşterilerinin borçlarını erteleme kararı aldı.

borç erteleme Haberi

borç erteleme

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından yapılan açıklamada, 13 Mayıs 2014'te yürürlüğe giren "Doğal Afetlerden Zarar Gören Çiftçilerin Zirai Kredi Borçlarının Ertelenmesi Hakkındaki Bakanlar Kurulu Kararı" kapsamında doğal afetlerden zarar gören çiftçilerin, Ziraat Bankası ve tarım kredi kooperatiflerine olan borçlarının 1 yıl süreyle ertelenmesi uygulamasının devam ettiği belirtildi.


Söz konusu kararın yürürlük tarihinden yaklaşık 9 ay öncesinin de kapsam içine alınarak çiftçilerin zararlarının hafifletilmesinin amaçlandığı ifade edilen açıklamada, bu sayede 23 Ağustos 2013 ile 31 Aralık 2014 tarihleri arasında meydana gelen doğal afetler sebebiyle ekilişleri, ürünleri, hayvan varlıkları, tesisleri veya seraları en az yüzde 30 zarar gören üreticilerin borçlarının ertelenmesinin sağlanacağı kaydedildi.


Açıklamaya göre, kararname Türkiye genelinde meydana gelen yangın, aşırı sıcak, samyeli, çığ, heyelan, taban suyu yükselmesi, sel-su baskını, fırtına, aşırı...