26 / 04 / 2024

Borova Yapı devri

Borova Yapı devri

Borova Yapı Endüstrisi A.Ş. paylarının zorunlu çağrı yoluyla Kamil Engin Yeşil tarafından devralınmasına ilişkin bilgi formunu ve Yeşil İnşaat değerleme raporunu Kamu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Tapu devri nasıl yapılır? Tapu devir masrafları kaç para? Tapu devir için ne gerekli? Tapu devir kaç TL?

"Tapu devri", bir kişiden başka bir kişiye geçen gayrimenkul mülklerinin, yani ev, iş yeri, arazi gibi taşınmaz varlıkların sahibinin değiştiği hukuki işlemi ifade eder. Peki, Tapu devri nasıl yapılır? Tapu devir masrafları kaç para? İşte ayrıntılar...

2b arazilerin devri nasıl yapılmaktadır?

2B araziler, orman bölgelerini ifade eder ancak bu, bir dönüşüm alanıdır. Bu orman arazilerine sahip olmak mümkündür ve devri de belirli aşamalarla yapılabilir. Peki 2b orman arazileri nedir ve nasıl devredilir? İşte 2b arazilerin devri ile ilgili bilinmesi gereken bazı detayların devamı...

Hisseli tapu devri nasıl yapılır?

Hisseli tapu devri yapılırken belirli bir prosedür takip edilir. Dolayısıyla bu işlem için yapılması gerekenler bilinmelidir. Hisseli tapu devri sürecinde ilgili merciler devreye girer ve bazı ödemelerin yapılması gerekir. Peki hisseli tapu devri nedir ve nasıl yapılır?

Tapu devri nasıl yapılır? Gerekli belgeler nelerdir?

Tapu devri, gayrimenkul alanında önemli kavramlardan biridir. Tapu devrinin belirli aşamalar ve yetkili kişiler aracılığı ile yapıldığı bilinir. Bu önemli işlemi yapmak için bazı belgeler gerekir. Peki tapu devri nasıl yapılır ve gerekli belgeler nelerdir? İşte tapu devri ile ilgili detaylar...

Tapuda yeni dönem resmen başladı! Noterde tapu devri nasıl yapılır? Tapu sahipleri hemen bakın!

Tapuda yeni dönem resmen başladı... Noterde tapu devri nasıl yapılır? Tapu sahipleri hemen bakın!...

Tapu devir işlemi için ne gereklidir? Başka ile gitmeden tapu devri nasıl yapılır?

Tapu resmi bir belgedir ve Tapu sicil müdürlüğü tarafından verilmektedir. Tapu, bir taşınmaz malikinin kim olduğunu gösteren resmi belgedir. Peki “Tapu üzerine almak için ne gereklidir? Başka bir ile gitmeden tapu devri nasıl yapılır?” İşte detaylar!

Tapu devri için ne gerekiyor? Tapu devri ne zaman yapılır?

Tapu devrine dair pek çok vatandaşın kafasını kurcalayan sorular vardır. Onlardan biri de “Tapu devri ne zaman yapılır?” İşte merak edilen soruların yanıtları!

Kardeşler arasında hisse devri nasıl yapılır?

Hisseli tapu ve tapu devri konularında vatandaşlardan pek çok soru gelmektedir. Hisseli tapu sahipleri bu tapularla nasıl işlemlerin yapıldığını merakla soruyor. İşte araştırılan detaylar!

Kardeşler arasında hisse devri nasıl yapılır?

Hisse devri, daha çok kardeşler ve akrabalar arasında konuşulup tartışılan bir konudur. Peki hissenizi kardeşinize devretmek istiyorsanız ne yapmalısınız, Kardeşler arasında hisse devri nasıl yapılır? İşte detaylar!

Aile içi tapu devri nasıl yapılır 2022?

Tapu devri, belli kurallar kapsamında yapılmaktadır. Peki bu bağlamda Aile içi tapu devri nasıl yapılır 2022? İşte detaylar!

Aile içi tapu devri nerede yapılır?

Tapu devri, bir tapunun yasal haklarının tapu sahibinden alınarak başka birinden ister aile içi ister aile dışından herhangi birine devredilme işlemine denir. Peki Aile içi tapu devri nerede yapılır? İşte bu ve bu konuya dair detaylar!

Aile bireyleri arasında tapu devri nasıl yapılır?

Tapu işlemleri ile uğraşan kişiler, özellikle tapu devrinin nasıl yapıldığını öğrenmek istiyor. Tapu devri nedir, Aile bireyleri arasında tapu devri nasıl yapılır? İşte detaylar!

E- devlet üzerinden tapu devri nasıl yapılır?

Tapu devir işlemleri için belirlenen bazı kriterler bulunmaktadır. Kişi veya kişiler bu kriterleri yerine getirdikleri zaman tapu devri gerçekleşir. Peki E- devlet üzerinden tapu devri nasıl yapılır? İşte detaylar!

Borova Yapı devri Haberi

Borova Yapı devri

Borova Yapı tarafından yapılan açıklama şöyle;


Sermaye Piyasası Kurulu'nun 18/07/2013 tarih ve 298337369-105.01.01.01.2266-7711 sayılı yazısı ve 01.02.2013 tarih ve 4/130 sayılı kararı çerçevesinde kendisi ve diğer ortaklar adına sermaye koyma borcunu mahsup yoluyla gerçekleştirecek olan gerçek/tüzel kişinin pay alım teklifi fiyatının asgari olarak 0,93-TL olarak belirlenmesine karar verilmiştir, bu çerçevede Şirketimiz ortaklarından Sn.Kamil Engin Yeşil tarafından Endeks Türev Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılığı ile pay alım teklifi yapılmasına ilişkin Bilgi Formu ekte sunulmaktadır.


BOROVA YAPI ENDÜSTRİSİ A.Ş. PAYLARININ ZORUNLU ÇAĞRI YOLUYLA KAMİL ENGİN YEŞİL TARAFINDAN DEVRALINMASINA İLİŞKİN BİLGİ FORMU ekte pdf olarak sunulmaktadır.


Bilgi formunu görüntülemek için tıklayın


Yeşil İnşaat değerleme raporunu görmek için