29 / 03 / 2024

Bosch Class ürünleri

Bosch Class ürünleri

Türkiye’nin yanı sıra Orta Doğu ve Kafkasya bölgesindeki 17 ülkeyi de sorumluluk alanında bulunduran Bosch Termoteknik, Class 6000 W modeli kombilerin satış ağını büyüterek, Azerbaycan, Gürcistan, İsrail ve İran’da satışına başlıyor.

Bosch çamaşır makineleri ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi!

Yeni bir çamaşır makinesi almak isteyenler hem gelişmiş teknolojili hem uygun fiyatlı hem de şık tasarımlı ürünleri araştırıyorlar. Bu kapsamda Bosch çamaşır makineleri dikkat çekiyor. Peki, Bosch çamaşır makineleri ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi...

Bosch Çamaşır Makineleri Mart 2022 Fiyat Listesi…

Beyaz eşya almak isteyenlerin ilk tercihlerinden biri Bosch markasıdır. Kaliteli ve kullanışlı ürünleri ile güvenilir markanın çamaşır makinelerini ve fiyat listesini yazımızın devamında bulabilirsiniz…

Bosch Class 2000W ortamlara estetik dokunuş sağlıyor!

Bosch, kompakt ölçüleri, arka aydınlatmalı LCD ekranı, modülasyonlu farı, donma koruması gibi özelliklere sahip yeni ürünü Bosch Class 2000W ile yaşadığımız ortamlara hem estetik hem de yüksek performans katıyor.

Bosch Termoteknik’in LG iklimlendirme ürünleri web sitesi yenilendi!

Bosch Termoteknik’in LG iklimlendirme ürünleri web sitesi yenilendi. Bosch Termoteknik’in verimli iklimlendirme sistemleri çözümlerinde öncü markası LG ürünleri için hizmet veren web sitesi, tasarımı ve içeriğiyle tamamen yepyeni bir görünüme kavuştu.

Özkır İnşaat Malzemeleri ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkır İnşaat Malzemeleri ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Uğur Özkan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi, Gazipaşa Caddesi'nde kuruldu.

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi kuruldu!

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Plastik Petrol ve Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ali Rıza Benli, Kemal Benli, Adıgüzel Benli, Mustafa Benli Şube Müdürlüğü'nde kuruldu.

Özatlantis İnşaat Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özatlantis İnşaat Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Mehmet Özyıldız tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül 2014 tarihinde kuruldu.

Datça İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Datça İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Çiftçi tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül'de Ümraniye, Yukarı Dudullu'da kuruldu.

DİR İnşaat Elektrik Turizm Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DİR İnşaat Elektrik Turizm Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemile Yontaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Eylül'de kuruldu.

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Enver Balcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Eylül'de kuruldu.

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi, İzzet Akkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül 2014 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Doğuşlar Yapı İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Metal Nakliyat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuşlar Yapı İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Metal Otomotiv Nakliyat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Habib Arı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Melihşah İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Melihşah İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Merhali Kurt tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Eylül'de kuruldu.

Bosch Class ürünleri Haberi

Bosch Class ürünleri

Türkiye’nin yanı sıra Orta Doğu ve Kafkasya bölgesindeki 17 ülkeyi de sorumluluk alanında bulunduran Bosch Termoteknik,  kompakt ve şık tasarımlı Bosch Class 6000 W kombilerin Azerbaycan, İsrail, Gürcistan ve İran’da da satışına başlıyor.


Akıllı ve kolay kullanımlı kumanda paneline sahip Bosch Class 6000 W kombiler, enerjiyi tasarruflu kullanması sayesinde yüksek müşteri memnuniyeti sağlıyor. Su sıcaklığını sabit tutarak konfor sağlayan Bosch Class W kombiler, sessizliğiyle de tercih ediliyor.


Yeni aydınlatmalı LCD display ve opsiyonel programlanabilir oda kumandasıyla günlük ve haftalık olarak programlanabilen kombiler, kullanıcılara eve gelmeden belirlenen saatte ortam sıcaklığını hazırlıyor. Monte edildiği tüm mekanlara uyum sağlayan kombiler, farklı kapasitelerdeki ihtiyaçlara cevap...