18 / 04 / 2024

Bosch yeni ürünlerini Kafkasya ve Ortadoğu pazarına sunmaya devam ediyor!

Bosch yeni ürünlerini Kafkasya ve Ortadoğu pazarına sunmaya devam ediyor!

Türkiye’nin yanı sıra Orta Doğu ve Kafkasya bölgesindeki 17 ülkeyi de sorumluluk alanında bulunduran Bosch Termoteknik, Class 6000 W modeli kombilerin satış ağını büyüterek, Azerbaycan, Gürcistan, İsrail ve İran’da satışına başlıyor.



Türkiye’nin yanı sıra Orta Doğu ve Kafkasya bölgesindeki 17 ülkeyi de sorumluluk alanında bulunduran Bosch Termoteknik,  kompakt ve şık tasarımlı Bosch Class 6000 W kombilerin Azerbaycan, İsrail, Gürcistan ve İran’da da satışına başlıyor.


Akıllı ve kolay kullanımlı kumanda paneline sahip Bosch Class 6000 W kombiler, enerjiyi tasarruflu kullanması sayesinde yüksek müşteri memnuniyeti sağlıyor. Su sıcaklığını sabit tutarak konfor sağlayan Bosch Class W kombiler, sessizliğiyle de tercih ediliyor.


Yeni aydınlatmalı LCD display ve opsiyonel programlanabilir oda kumandasıyla günlük ve haftalık olarak programlanabilen kombiler, kullanıcılara eve gelmeden belirlenen saatte ortam sıcaklığını hazırlıyor. Monte edildiği tüm mekanlara uyum sağlayan kombiler, farklı kapasitelerdeki ihtiyaçlara cevap verebiliyor.


Geri Dön