24 / 04 / 2024

Bosch Class

Bosch Class

Türkiye’nin yanı sıra Orta Doğu ve Kafkasya bölgesindeki 17 ülkeyi de sorumluluk alanında bulunduran Bosch Termoteknik, Class 6000 W modeli kombilerin satış ağını büyüterek, Azerbaycan, Gürcistan, İsrail ve İran’da satışına başlıyor.

Bosch'un Manisa'daki 40 Milyon TL’lik fabrikası açıldı!

Bosch'un Manisa'daki 40 Milyon TL’lik fabrikası açıldı. Açılışta konuşan Bosch Termoteknik Türkiye Ticari İşler Genel Müdürü Akın Kazak, 'Aralık 2016’da açılan İnovasyon Merkezi yatırımımızı bu sene Lojistik Merkezimiz ile güçlendiriyoruz.' dedi.

Bosch'tan Bursa'ya 1.2 milyar liralık fabrika yatırımı!

Bosch, Bursa'da 1,2 milyar liralık yatırıma hazırlanıyor. Firma, yeni nesil yüksek basınçlı benzinli enjektör üretim tesisi kuracak.

Bosch İnşaat ve Konut Konferansı 9 Ocak'ta başlıyor!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü bir araya getirmek için gerçekleştirilecek olan Bosch İnşaat ve Konut Konferansı, 9 Ocak 2018 Salı günü Ataşehir Marriott Hotel Asia’da yapılacak. 

İstanbul Class İnşaat Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Class İnşaat Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Aziz Ay, A. Wael Hayel Barakat ve Mehmey Ay ortaklığında 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Alman Bosch'tan Jak Kamhi’ye 2.7 milyon dolarlık dava!

Profilo'nun kurucusu Jak Kamhi'nin başı bu aralar eski ortağı Alman Bosch şirketi yüzünden dertte. Alman Bosch Jak Kamhi’ye 2.7 milyon dolarlık dava açtı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne Bosch Rexroth imzası!

Türkiye’nin son dönemdeki gurur projelerinden Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde kullanılan boyuna mukavemet elemanlarının hassas büküm işi, Bosch Rexroth Ana Bayisi Rota Teknik tarafından yapıldı.

Bosch, Türkiye'de 650 milyon liralık yatırım yapacak!

Bosch, Türkiye'de 650 milyon liralık yatırım yapma kararı aldı. Bosch Türkiye ve Ortadoğu Başkanı Steven Young, ''Türkiye, Bosch için çok önemli bir ülkedir" şeklinde konuştu.

Bosch Termoteknik’ten İran’da yeni işbirliği!

Bosch, İran’ın önde gelen ısıtma ve soğutma şirketlerinden Butane ile bireysel ısıtma ve sıcak su sistemleri konusunda işbirliği yaptı.

Bosch, Türkiye'ye 2 yılda 500 milyon Euro'luk yatırım yaptı!

Alman devi Bosch, Türkiye’de yatırımlarını arttırarak sürdürüyor. Bosch Ortadoğu ve Türkiye Başkanı Steven Young son 2 yılda 500 milyon avroluk yatırım yaptıklarını belirterek, “Bu rakam, Bosch’un Türkiye’ye güveninin göstergesidir” dedi.

Bosch Termoteknik uzmanlarından bakım uyarısı!

Bosch Termoteknik uzmanları, havanın giderek soğumaya başladığı bugünlerde kombinin kullanım ömrünü artırmak, yakıt tüketimini azaltmak için mutlaka periyodik bakım yaptırılması gerektiğine dikkat çekiyor.

Top Class Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Top Class Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fares Alazab, Anas Alahmad ve Ayman Alasmı ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeytinburnu'nda kuruldu.

Bosch Termoteknik yoğuşmalı kombi üretiminde lider!

Termoteknik iş kolunda dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen şirketleri arasında yer alan Bosch Termoteknik, Manisa fabrikasında gerçekleştirdiği, Bosch ve Buderus markalı yoğuşmalı kombi üretimleri ile açık ara pazar lideri konumunda bulunuyor.

First Class Gayrimenkul kalite çıtasını yükseltti!

Gayrimenkul Danışmanlığı sektöründe örnek uygulamalara imza atan First Class Trust Union, kalite çıtasını yükseltmek ve sektöre farklı yaklaşımlar getirmek amacıyla gerçekleştirdiği kurum içi eğitimlere bir yenisini ekledi.

Bosch Class Haberi

Bosch Class

Türkiye’nin yanı sıra Orta Doğu ve Kafkasya bölgesindeki 17 ülkeyi de sorumluluk alanında bulunduran Bosch Termoteknik,  kompakt ve şık tasarımlı Bosch Class 6000 W kombilerin Azerbaycan, İsrail, Gürcistan ve İran’da da satışına başlıyor.


Akıllı ve kolay kullanımlı kumanda paneline sahip Bosch Class 6000 W kombiler, enerjiyi tasarruflu kullanması sayesinde yüksek müşteri memnuniyeti sağlıyor. Su sıcaklığını sabit tutarak konfor sağlayan Bosch Class W kombiler, sessizliğiyle de tercih ediliyor.


Yeni aydınlatmalı LCD display ve opsiyonel programlanabilir oda kumandasıyla günlük ve haftalık olarak programlanabilen kombiler, kullanıcılara eve gelmeden belirlenen saatte ortam sıcaklığını hazırlıyor. Monte edildiği tüm mekanlara uyum sağlayan kombiler, farklı kapasitelerdeki ihtiyaçlara cevap...