25 / 04 / 2024

bosch klima

bosch klima

Klima alacaklar, Bosch marka klima fiyatlarını araştırıyor. Peki Boch klima fiyatları ne kadar? İşte 20 Haziran 2022 fiyat listesi...

Bosch klima fiyatlarında son dakika! İşte 6 Nisan 2022 fiyat listesi...

Yaz aylarının gelmesiyle klima arayışları da arttı. Bosch klimalar, havayı arındırma ve kaliteli hale getirme özelliğine de sahip. Peki Bosch klima fiyatları kaç TL oldu? İşte 6 Nisan 2022 fiyat listesi...

Şimdi klima almanın tam zamanı! Bosch ASX09AW40N klimanın fiyatı açıklandı!

Bosch, klima konusunda büyük ses getirecek ASX09AW40N klimayı piyasaya çıkardı. Ayrıca, Bosch, bu klimaya ilişkin tüm bilgileri müşterileriyle paylaşırken, ürünün en uygun nerelerde satıldığı da belli oldu.

Bosch klima fiyatlarına inanamayacaksınız! İşte 20 Haziran 2022 fiyat listesi...

Klima alacaklar, Bosch marka klima fiyatlarını araştırıyor. Peki Boch klima fiyatları ne kadar? İşte 20 Haziran 2022 fiyat listesi...

Bosch klima fiyatlarında son dakika! İşte 6 Nisan 2022 fiyat listesi...

Yaz aylarının gelmesiyle klima arayışları da arttı. Bosch klimalar, havayı arındırma ve kaliteli hale getirme özelliğine de sahip. Peki Bosch klima fiyatları kaç TL oldu? İşte 6 Nisan 2022 fiyat listesi...

Bosch, Siemens'in BSH'deki payını alıyor!

Bosch ve Siemens, ortak girişimleri Bosch und Siemens Hausgerate GmbH'deki ( BSH ) yüzde 50'lik Siemens hissesinin Robert Bosch GmbH tarafından satın alınması konusunda anlaştı...

Bosch, Siemens'in BSH'deki hisselerinin tamamını satın alıyor!

Bosch, Siemens'in BSH'deki hisselerinin tamamını satın alıyor. Yüzde 50'lik hissenin satın alma fiyatı toplam 3 milyar avroyu bulacak, 250'şer milyon avro tutarında kar payı dağıtılacak.

Bosch Türkiye'deki yatırımını ikiye katlayacak!

Bosch önümüzdeki 5 yılda Türkiye'deki üretim kapasitesini 2 katına çıkarmayı planlıyor. BSH Türkiye CEO'su Norbert Klein "Türkiye'deki mevcut 4.5 milyonluk üretim kapasitemizi 8 milyona çıkaracağız" dedi...

Yeni nesil Bosch yoğuşmalı kombi ile yakıttan tasarruf edin!

Yeni nesil Bosch yoğuşmalı kombi ile yakıttan tasarruf edin. Bosch, üstün yoğuşma teknolojisiyle yüksek oranda tasarruf sağlayan yeni ürünü Condens 2500 W yoğuşmalı kombisini tüketicilerin beğenisine sundu.

Bosch Termoteknik Manisa Fabrikası’na BES ödülü verildi!

Manisa’da bulunan Bosch Termoteknik Fabrikası, 2011 yılından bu yana aldığı birçok ödülün yanı sıra, Mart 2014’te tüm dünyada faaliyet gösteren Bosch Termoteknik iş kolu fabrikaları arasında en iyi fabrika seçilmişti.

Bosch Ev Aletleri inovatif ürünleriyle IFA’ya damgasını vurdu!

Bosch Ev Aletleri, Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı - IFA 2014’te son teknoloji ürünlerini görücüye çıkardı.Yeni nesil f birçok ürün, yeni geliştirilen inovatif özelikleriyle ilk kez fuarda tüketicilerle buluştu.

Klimasan Klima Sanayi SPK onayının alınması raporunu yayınladı!

Klimasan Klima Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Klimasan Klima Sanayi ve Ticaret A.Ş SPK onayının alınması raporunu yayınladı.

Klimasan Klima Sanayi Şirket hakkında bilgilerini yayınladı!

Klimasan Klima Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Klimasan Klima Sanayi ve Ticaret A.Ş şirket hakkında bilgilerini yayınladı.

Klimasan Klima Sanayi Arge Merkezi belgesi almaya hak kazandı!

Klimasan Klima Sanayi ve Ticaret A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Arge Merkezi belgesi almaya hak kazandıklarını bildirdi. Klimasan tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor

Bosch ankastre ürünleri ile mutfaklara yeni bir soluk getiriyor!

Doğa dostu teknolojileriyle gelecek nesilleri düşünen, doğal kaynakları korurken aynı zamanda tüketicilerinin hayatını kolaylaştıran Bosch Ev Aletleri, mutfaklara ankastre şıklığını indirimli fiyatlarla taşımak için özel bir kampanya sunuyor.

bosch klima Haberi

bosch klima

Yaz aylarının gelmesiyle beraber vatandaşların uygun fiyatlı ve üstün teknolojili klima arayışları arttı. Bosch, evlerin havasını değiştirecek klimalarıyla dikkat çekiyor. Bosch klimalarda 24 saat içinde kurulum ve ücretsiz demontaj hizmetleri bulunuyor. 

Yaz aylarının gelmesiyle beraber klima alacak vatandaşlar ve klimasını değiştirmek isteyenler klima fiyatlarını araştırmaya başladı. 

Peki Bosch klima fiyatları kaç lira? En uygun Bosch klima ne kadar? İşte 20 Haziran 2022 fiyat listesi...

BOSCH KLİMA 20 HAZİRAN 2022 FİYAT LİSTESİ 

ASX09VW30N Klima, Ev Tipi 9.000 BTU özellikleri:

- 1w Bekleme, Bekleme Modunda daha az enerji tüketir, bu şekilde klimanızı kullanmadığınız zamanlarda bile enerji tasarrufu imkanı sunar.

- Takip modu uzaktan kumandanın konumundan gelen sıcaklık verilerini kullanır. Mükemmel derece için gerekli ayarları, bulunulan yere göre otomatik gerçekleştirir. 

- R-32, daha yüksek...