28 / 03 / 2024

Bosch kurutma makineleri yüzde 40 indirimli!

Bosch kurutma makineleri yüzde 40 indirimli!

Bosch Ev Aletleri, sonbahar mevsiminin yağışlı ve nemli koşullarında büyük bir sorun olan çamaşır kurutma derdine, son derece cazip bir kampanya ile çözüm sağlıyor. Bosch kurutma makineleri yüzde 40 indirimli...



Bosch Ev Aletleri, sonbahar mevsiminin yağışlı ve nemli koşullarında büyük bir sorun olan çamaşır kurutma derdine, son derece cazip bir kampanya ile çözüm sağlıyor. Tüm Bosch kurutma makineleri, Ekim boyunca, yüzde 40 indirim ve World’e özel peşin fiyatına 9 taksit fırsatı ile sunuluyor.


Doğa dostu teknolojileriyle gelecek nesilleri düşünen, doğal kaynakları korurken aynı zamanda tüketicilerinin hayatını kolaylaştıran Bosch Ev Aletleri’nin, yüzde 40 indirimli kurutma makinesi kampanyası devam ediyor. Henüz kaloriferler yanmadığı için çamaşırların evde günlerce kurumadığı ve her an yağmur yağma olasılığı olduğu için de çamaşırı dışarı asmak ve kurutmanın pek mümkün olmadığı bugünlerde, kurutma makinesi büyük ihtiyaç haline geliyor. Bosch’un tüm kurutma makinesi modellerinde Ekim ayı boyunca geçerli yüzde 40 indirim kampanyası ise sonbahar mevsiminin yağışlı ve nemli koşullarında büyük bir sorun olan çamaşır kurutma derdine çare oluyor. Kullanıcılarını çamaşır bakımında konforla tanıştıran Bosch kurutma makinelerinde hijyenik ve pratik olarak kurutulan çamaşırlar, ütülenmeye hazır hale geliyor. Üstelik World kredi kartı sahipleri peşin fiyatına 9 taksit fırsatı ile bu kampanyadan yararlanabiliyor.


Geri Dön