26 / 04 / 2024

Bosch Partner Programı hediye fırsatı

Bosch Partner Programı hediye fırsatı

Bosch Isı Sistemleri’nin, iş ortaklarının gelişimine destek verirken beraberinde birçok avantaj da sunan projesi Bosch Partner Program, iş ortaklarına birbirinden değerli hediyeler kazandırmaya devam ediyor.

Bosch SMS44DI01T Bulaşık Makinesi kaç TL, özellikleri ne? 21 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Bosch SMS44DI01T Bulaşık Makinesi, 13 kişilik kapasitesi, 4 farklı yıkama programı ve su tasarrufu sağlayan ActiveWater teknolojisi ile öne çıkıyor. Peki, Bosch SMS44DI01T Bulaşık Makinesi en ucuz nerede? İşte detaylar...

Bosch Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 25 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch çamaşır makineleri, yüksek teknolojili sensörlerle donatılmıştır ve bu sayede yıkama programını, yıkamakta olduğunuz çamaşırların türüne, ağırlığına ve kirlilik düzeyine göre otomatik olarak ayarlar. Bosch Çamaşır Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Bosch Çamaşır Makinesi 9 kg 1200 devir ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 7 Mart 2023 fiyat listesi

BOSCH WGA142X1TR C Enerji Sınıfı 9kg 1200 Çamaşır Makinesi, 13 farklı yıkama programı ve çamaşırları yıkarken zarar vermeyen iç tasarımı ile kusursuz temizlik performansı ortaya koyuyor.

Bosch WGA142X1TR Serie 4 Çamaşır Makinesi ne kadar? 28 Şubat 2023 fiyat listesi...

Bosch WGA142X1TR Serie 4 çamaşır makinesi, 9 kilogram kapasitesi ve ekstra fonksiyonları ile etkin yıkama yaparak optimum hijyen sağlar. Peki BoschWGA142X1TR Serie 4 Çamaşır Makinesinde Eko yıkama ne kadar sürer? Allergy Plus programı nedir? İşte detaylar...

Bosch 8 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi'nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! 22 Şubat 2023 fiyat listesi

Bosch 8 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi ısı pompalı sistem ile kurutma işlemini gerçekleştiriyor. Kurutma makinesi farklı program seçenekleri sayesinde farklı kumaş türlerinden elde edilen kıyafetlerin kurutulmasını sağlıyor.

Bosch ankastre mikrodalga fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar ? 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Yemek yapmayı çok seviyorum diyenler için Bosch üst düzey kalite ve yüksek dayanıklılığa sahip ankastre fırını karşımıza çıkarıyor. Tasarımıyla dikkat çeken fırın toplamda 8 farklı pişirme programından oluşuyor.

Bosch Partner Programı'ndan hediye kazanma fırsatı!

Bosch Isı Sistemleri’nin, iş ortaklarının gelişimine destek verirken beraberinde birçok avantaj da sunan projesi Bosch Partner Program, iş ortaklarına birbirinden değerli hediyeler kazandırmaya devam ediyor.

Bosch Fren Sistemleri Bursa'daki yeni fabrikasının temelini attı!

Bosch Fren Sistemleri Sanayi ve Ticaret AŞ' nin, Bursa Organize Sanayi Bölgesi' nde ( OSB ) kurulması planlanan ve yeni fabrika olacak binanın temeli, törenle atıldı.

Setur, Four Seasons Preferred Partners Program Üyeliği’ne kabul edildi!

Setur, dünyanın önde gelen otel zincirlerinden Four Seasons’ın “ Preferred Partners ProgramÜyeliği ” ne kabul edildi.Setur misafirleri dünyadaki bütün Four Seasons Otelleri’nde sağlanan avantajlardan yararlanacaklar...

Bosch Maxx for Kids Çamaşır Makinesi ile hassas ciltlere özel yıkama!

Bosch Ev Aletleri’ nin yeni çamaşır makinesi WAK 24210TR Maxx for Kids, AllergyPlus&Baby programı ile bebeklerinki kadar hassas ciltleri koruyor; ailelere güvenle kullanabilecekleri çözümler sunuyor...

Bosch Akıllı Dozaj Yardımcısı ile bulaşıklar çok daha temiz ve parlak yıkanıyor!

Bugüne ve yarına hayat veren teknolojileri ile doğal kaynakları koruyan ve sürdürülebilir bir yaşamı destekleyen Bosch Ev Aletleri, SilencePlus SMS58N36TR ile hem sessiz hem akıllı hem de doğa dostu bir bulaşık makinesi sunuyor.

Ali Babacan: Cari açığı düşürmek, orta vadeli programın en önemli maddesi!

Başbakan Yardımcısı Babacan, cari açığı düşürmenin orta vadeli programın en önemli maddesi olduğunu belirterek "Cari açık yüksek olduğu sürece dışarıdan finansman ihtiyacı devam eder" dedi.

Mimari Aydınlatma Tasarımı Eğitim Programı 23 Nisan'da başlıyor!

Bilgi Eğitim, Türkiye’de ilk kez düzenlediği Mimari Aydınlatma Tasarımı Eğitim Programı’nı gelen yoğun talep üzerine yeniden başlatıyor. Işığa ilgi duyan herkese açık program, 12 Nisan’da başlıyor

Bosch Partner Programı hediye fırsatı Haberi

Bosch Partner Programı hediye fırsatı

Bosch Partner Program kapsamında bu yıl bir ilk gerçekleşti ve Bosch Termoteknik alt bayilerinden Başer Mekanik Mühendislik, topladığı puanlarla otomobil ödülünü almaya hak kazandı.


Bosch Isı Sistemleri’nin 2014 yılında hayata geçirdiği Bosch Partner Program, iş ortaklarına işlerini geliştirmelerine yönelik olarak Bosch markalı kırıcı, delici aletler, ticari araç, dizüstü bilgisayar, akıllı telefon gibi birbirinden değerli hediyeler kazandırmayı sürdürüyor.


2014 yılında ‘Dört Dörtlük Ortaklık, Dört Dörtlük Kazanç’ konseptiyle hayata geçirilen Bosch Partner Program henüz ikinci yılında bir üyesinin ayağını yerden kesti! Bosch Partner Program’ın 1800’e yakın üyesinden biri olan Başer Mekanik Mühendislik, program kapsamında topladığı puanlarla bir adet Fiat Fiorino 1,3 Multijet ticari aracın sahibi oldu.


Karşılıklı kazanç anlayışını benimseyen yeni bir iş modeli üzerine kurgulanan program, iş ortaklarının operasyonlarını geliştirmesine yardımcı oluyor. Üye...