19 / 04 / 2024

Bosch 8 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi'nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! 22 Şubat 2023 fiyat listesi

Bosch 8 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi'nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! 22 Şubat 2023 fiyat listesi

Bosch 8 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi ısı pompalı sistem ile kurutma işlemini gerçekleştiriyor. Kurutma makinesi farklı program seçenekleri sayesinde farklı kumaş türlerinden elde edilen kıyafetlerin kurutulmasını sağlıyor.



Bosch 8 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! 22 Şubat 2023 fiyat listesi
Yıkanan farklı kumaş türlerine ait kıyafetler nemden arınarak giyilecek duruma gelmesi için mevsimsel olumsuz şartlardan dolayı kurutma makinesine olan ihtiyaç artmıştır. Bosch çamaşır kurutma makinesi 8 kilogramlık kapasitesiyle geniş ailelere hittap etmektedir.

KURUTMA MAKİNESİ ÖZELLİKLERİ

  • Bosch çamaşır kurutma makineleri kategorisinde yer alan WTW85410TR kurutma makinesi modeli 8 kg kapasiteye sahiptir. Geniş kapasitesi sayesinde tek seferde fazla çamaşırın kurutulması mümkündür. 
  • Çamaşır kurutma makinesi ısı pompalı sistem ile kurutma işlemi çalışır. Farklı program seçenekleri sayesinde farklı kumaş türlerinden elde edilen kıyafetlerin kurutulması mümkün hale gelir. 
  • Çamaşır kurutma makinesi modeli solo kullanım tipinde tasarlanıyor.  Bosch çamaşır kurutma makinesinin boyutu 842 mm yüksekliği, 598 mm genişliği, 599 mm derinliği ve 55.4 kg ağırlığı vardır. 
  • Makinenin tek seferde maksimum kurutma kapasitesi 8 kg olarak ifade ediliyor. Geniş kapasitesi sayesinde tek seferde fazla çamaşırın temizlenmesi mümkün hale geliyor. 
  • Makinenin yıllık enerji tüketimi 236 kWh olarak hesaplanıyor.Çamaşır kurutma makinesinin çalışma sırasında sergilediği maksimum ses gürültü seviyesi 64 dB olarak ölçülüyor. Böylece sessiz bir kullanım elde ediliyor. 
  • Bosch WTW85410TR 8 kg çamaşır kurutma makinesi beyaz tambur hacmi 112 litre olarak ölçülür. Anlık enerji tüketimi 1.87 kWh'dır. Standart pamuklu program süresi 211 dakika olarak hesaplanır. 

Peki Bosch kurutma makinesinin diğer teknik özellikleri neler? 
 


Geri Dön