20 / 04 / 2024

Bosch Termoteknik lg

Bosch Termoteknik lg

Bosch Termoteknik’in LG iklimlendirme ürünleri web sitesi yenilendi. Bosch Termoteknik’in verimli iklimlendirme sistemleri çözümlerinde öncü markası LG ürünleri için hizmet veren web sitesi, tasarımı ve içeriğiyle tamamen yepyeni bir görünüme kavuştu.

Bosch’ta derin dondurucu  çılgınlığı! Evleneceklere ve kadınlara müjde! 28 Ağustos 2022 derin dondurucu fiyat listesi

Bosch’tan derin dondurucularda görülmemiş fırsatlar… Yaz ayları bitmemişken bu fırsatlar kaçmaz. Peki, Bosch’ta derin dondurucular kaç lira? İşte 28 Ağustos 2022 derin dondurucu fiyat listesi…

Bosch'un Manisa'daki 40 Milyon TL’lik fabrikası açıldı!

Bosch'un Manisa'daki 40 Milyon TL’lik fabrikası açıldı. Açılışta konuşan Bosch Termoteknik Türkiye Ticari İşler Genel Müdürü Akın Kazak, 'Aralık 2016’da açılan İnovasyon Merkezi yatırımımızı bu sene Lojistik Merkezimiz ile güçlendiriyoruz.' dedi.

Bosch Termoteknik’ten İran’da yeni işbirliği!

Bosch, İran’ın önde gelen ısıtma ve soğutma şirketlerinden Butane ile bireysel ısıtma ve sıcak su sistemleri konusunda işbirliği yaptı.

Bosch Termoteknik uzmanlarından bakım uyarısı!

Bosch Termoteknik uzmanları, havanın giderek soğumaya başladığı bugünlerde kombinin kullanım ömrünü artırmak, yakıt tüketimini azaltmak için mutlaka periyodik bakım yaptırılması gerektiğine dikkat çekiyor.

Bosch Termoteknik yoğuşmalı kombi üretiminde lider!

Termoteknik iş kolunda dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen şirketleri arasında yer alan Bosch Termoteknik, Manisa fabrikasında gerçekleştirdiği, Bosch ve Buderus markalı yoğuşmalı kombi üretimleri ile açık ara pazar lideri konumunda bulunuyor.

Bosch Termoteknik, 275 servis merkeziyle hizmette!

Bosch Termoteknik Servis Merkezi, gelişmiş servis bilinci ve anlayışına sahip, Türkiye çapında toplam 275 servis merkezi ve 1.500 teknik personeliyle kurumsal müşteriler için de her an hizmete hazır durumda bulunuyor.

Hampton by Hilton Ataköy Oteli, Bosch Termoteknik'i tercih etti!

Bosch Termoteknik’in Türkiye distribütörlüğünü üstlendiği LG soğutma sistemleri ve Buderus’un üstün teknoloji ürünü ısıtma cihazları, Hilton Worldwide’ın yatırımcılığını Turan Tekstil’in yaptığı en yeni oteli Hampton by Hilton Ataköy’de tercih edildi.

Bosch Termoteknik’ten enerji tasarrufu sağlayan çözümler!

Bosch Termoteknik, Buderus ve Bosch markalı yoğuşmalı kombileri, ısı pompası, güneş kollektörleri ve LG Inverter klimaları ile enerji tasarrufu sağlayan ısıtma ve soğutma çözümleri sunuyor.

Bosch Termoteknik yeni binasına taşındı!

Manzarasının yanı sıra, dizaynı, çalışma alanlarının ferahlığı ve depreme dayanıklı teknolojik altyapısıyla dikkat çeken ofis, kaliteli bir çalışma ortamı oluşturmak ve bunun sürekliliğini sağlamak amacıyla oluşturulan 5S kuralına göre tasarlandı.

Bosch Termoteknik’ten teknik okullarla işbirliği!

Bosch Termoteknik, teknik okullarla işbirliği yapıyor. Bosch Termoteknik, okullarla imzaladığı protokol ile öğrencilerin gelişimini ve uygulamalı eğitimlerle pratik yapmalarını sağlamayı amaçlıyor. Ekip daha fazla okula ulaşmayı hedefliyor.

Toyota Plaza Nataş’ın ısıtma ve soğutma çözümlerini LG Multi sağlıyor!

Isıtma, soğutma, havalandırma ürünleriyle tam bir sistem çözümü sunan Bosch Termoteknik, birçok prestijli projeye imzasını atıyor. Toyota Plaza Nataş’ın ısıtma ve soğutma çözümlerini LG Multi sağlıyor.

Bosch Termoteknik’ten Kaçırılmayacak Değişim Fırsatı!

Eski Bosch kombisini, yeni yoğuşmalı kombiyle değiştirmek isteyen kullanıcılar +1 yıl ücretsiz ek garanti kazanıyor. Bosch’un +1 yıl ücretsiz ek garanti avantajı 2015 yılı sonuna kadar devam ediyor.

Bosch Termoteknik Akademi Spirotech’in son nesil ürünlerini tanıttı!

Bosch Termoteknik Akademi, Bosch Termoteknik’in distribütörlüğünü yaptığı tesisat sistemleri yan ekipmanları markası Spirotech’i tanıtan bir eğitim düzenledi.Bosch Termoteknik Akademi Spirotech’in son nesil ürünlerini tanıttı.

Bosch Termoteknik lg Haberi

Bosch Termoteknik lg

LG iklimlendirme ürünlerinin distribütörü Bosch Termoteknik’in hazırladığı yeni web sitesi kullanım kolaylığıyla ve kullanıcı dostu olma özellikleriyle öne çıkıyor.


Bosch Termoteknik’in LG iklimlendirme ürünlerine yönelik web sitesi yepyeni yüzüyle yayında 


Bosch Termoteknik’in verimli iklimlendirme sistemleri çözümlerinde öncü markası LG ürünleri için hizmet veren web sitesi, tasarımı ve içeriğiyle tamamen yepyeni bir görünüme kavuştu. 


LG iklimlendirme ürünlerinin distribütörü Bosch Termoteknik’in hazırladığı yeni web sitesi kullanım kolaylığıyla ve kullanıcı dostu olma özellikleriyle öne çıkıyor. 


LG klima dünyası www.4mevsimlg.com adresinde ziyaretçilerini ağırlıyor. 


Yepyeni sayfa tasarımıyla yayına giren Bosch Termoteknik’in LG iklimlendirme ürünlerine yönelik web sitesi, içeriği ve görselleriyle ziyaretçilerine ayrı bir dünya sunuyor. Tasarımı yenilenen siteden LG iklimlendirme ürünlerine ait her türlü bilgiye ulaşılabiliyor. 


Tüketicilerin bayi ve servis bilgilerine kolaylıkla ulaşabildiği web sitesi kullanıcı dostu olma özelliğiyle göze...