20 / 04 / 2024

Bosch yeni deneyim mağazası

Bosch yeni deneyim mağazası

Bosch'un yeni deneyim mağazası Muğla'nın Bodrum ilçesinde hizmete açıldı.

Bosch BGC21X300 Serie 4 toz torbasız süpürgede fiyatlar resmen çakıldı!

Toz torbasız süpürge almak isteyenler için Bosch, resmen piyasaya armağan niteliğinde yeni bir ürün çıkardı. Bosch, son teknolojik özelliklerle donattığı BGC21X300 Serie 4 toz torbasız süpürgeyi uygun fiyata satışa çıkarırdı.

Bosch’tan çok ses getirecek yeni ürün! MUMS2VM00 mutfak makinesi satışa çıktı!

Küçük ev aleti denildiğinde akla ilk gelen markalardan Bosch, adeta mutfaklara armağan derecesinde bir ürünle piyasayı salladı. MUMS2VM00 mutfak makinesini üreten Bosch, bu ürünü cazip fiyatla satışa çıkardı.

Bosch buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesinde indirim! 2 Mayıs 2023 fiyat listesi

Kaliteli ve dayanıklı beyaz eşyanın adresi Bosch, seçili buzdolabı, bulaşık ve çamaşır makinelerinde indirim başlattı. Eğer siz de yeni beyaz eşyaya ihtiyaç duyuyorsanız, Bosch’un kampanyasına göz atmadan karar vermeyin.

Bosch BEL524MS0 Ankastre Mikrodalga Fırın en ucuza nerede satılıyor? İşte Bosch 14 Mart 2023 fiyat listesi

Yeni evlenecekler ve ya evini yenileyecekler Bosch BEL524MS0 Ankastre Mikrodalga Fırın'ın en ucuza nerede satıldığını sizler için araştırdık. İşte detaylar..

Bosch Kurutmalı Çamaşır Makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Yeni evlenecekler fakat bütçesi kısıtlı olan çiftler için Bosch, kurutma özelliğine sahip çamaşır makinesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. 10 kilogram yıkama ve 6 kilogram kurutma kapasitesine sahip kurutmalı çamaşır makinesi 1 saatte hem yıkıyor hemde kurutuyor.

Bosch No-Frost Buzdolabı  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 30 Ocak 2023 fiyat listesi

En çok kullanılan buzdolabı markası olan Bosch yeni bir model ile tekrar gündeme geldi. Bosch'un KGN86AID1N kodlu modelinin özelliklerini merak ediyorsanız haberimizi okuyun  Peki Bosch KGN86AID1N 631 Lt No-Frost Buzdolabı en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Bosch'un 10 kilo kapasiteli çamaşır makineleri kaç lira? Özellikleri neler? İşte 15 Ocak 2023 fiyat listesi... 

Kalabalık veya çocuklu aileler, çamaşır biriktirenler, sık sık battaniye ve yorgan yıkayanlar, 10 kilo kapasiteli Yeni Bosch Çamaşır Makineleri tam size göre... Yeni Bosch Çamaşır Makineleri ne kadar? İşte 15 Ocak fiyat listesi... 

Bosch'ta yeni tasarım süpürgeler! 9 Ekim 2022 fiyat listesi... 

Elektrik süpürgelerinde uzaktan kumanda ile kontrol özelliği yaygınlaşırken Bosch'tan yeni nesil elektrik süpürgelerini topladık. Sezonun süpürge fiyatları şöyle... 

Yeni nesil Bosch bulaşık makinesi 7 Ekim 2022 güncel fiyat listesiyle...

Akıllı beyaz eşyalarda iddialı olan Bosch, bulaşık makinelerini "Dünyanın 1 numaralı bulaşık makineleri" diye duyuruyor. Home Connect makinelerin özellikleri ve fiyatları... 

Bosch'un yeni 9 kiloluk çamaşır makinesi ne kadar? İşte, Bosch çamaşır makinesi 3 Ekim 2022 fiyat listesi..

Her kalabalık aileye lazım olan geniş iç hacimli çamaşır makinesi modellerine Bosch’un yeni ürettiği çamaşır makinesi de dahil oldu. 9 kiloluk Bosch çamaşır makinesi satışa çıktı. Yeni piyasaya sürülen Bosch çamaşır makinesi 3 Ekim 2022 fiyat listesi..

Bosch’dan buzdolabı alın Apple Watch kazanma şansınız olsun! İşte Bosch Home Connect 29 Eylül 2022 fiyat listesi..

Bosch yeni geliştirdiği Home Connect teknolojisini buzdolaplarında uygulamaya aldı. Bu teknolojinin birçok özelliğinin yanı sıra, Bosch ürettiği bütün buzdolaplarında artık bu uygulamayı kullanıyor. Bosch’un başlatmış olduğu çekilişle, Home Connect buzdolabı alanlar, Apple Watch kazanma şansı var.

Bosch inox buzdolabı, fırın, bulaşık makinesi peşin fiyatına 9 taksit! Bosch 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Bilinen beyaz eşya markalarından Bosch, yeni bir inox seti satışa çıkardı. Serie 4 buzdolabı, bulaşık makinesi ve fırın tanıtıma özel indirimli fiyatıyla karşınızda. İşte, Bosch 26 Eylül 2022 fiyat listesi…

10 yıl motor garantili Bosch Unlimited 7 şarjlı süpürge ne kadar? Bosch 20 Eylül 2022 fiyat listesi…

Kalitesini herkesin beğendiği Bosch, yeni şarjlı süpürgesi, Unlimited 7. Kolayca eğilip koltuk, yatak altlarına girebilen Bosch Unlimited 7, yedek parçalıyla da oldukça kullanışlı. İşte, Bosch Unlimited 7 20 Eylül 2022 fiyat listesi….

Bosch yeni deneyim mağazası Haberi

Bosch yeni deneyim mağazası

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bosch, deneyim mağazalarına bir yenisini daha ekledi. Bodrum'un ilk Bosch deneyim mağazası olan Seçkin DTM Bodrumlu vatandaşlara yepyeni bir alışveriş tecrübesi sunacak.

"Yaşam için teknoloji" sloganıyla yaşamı kolaylaştıran ürünler sunmaya devam eden Bosch Ev Aletleri, beyaz eşya ürünlerini müşterileriyle buluşturduğu bayi ağını şimdi de yeni deneyim mağazası konseptiyle genişletiyor.

Son olarak Bosch'un bayi ailesine katılan Bodrum'un ilk deneyim mağazası Seçkin DTM, Bodrumlu müşterilere farklı bir alışveriş tecrübesi yaşatacak.

Mağazada canlı mutfak, solo ve ankastre full otomatik kahve makineleri kahve deneyim alanı, küçük ev aletleri elektrikli süpürge gibi çeşitli deneyim alanları mevcut.

Ayrıca tüketicilerin kişiselleştirilmiş servis, ürün ve çok farklı deneyimler yaşayabilecekleri Home Connect (bağlı ürünler) deneyim alanı, her ürün grubu için ayrılmış öne çıkarılan ürün özeliklerinin daha detaylı...