26 / 04 / 2024

Bosch inox buzdolabı, fırın, bulaşık makinesi peşin fiyatına 9 taksit! Bosch 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Bosch inox buzdolabı, fırın, bulaşık makinesi peşin fiyatına 9 taksit! Bosch 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Bilinen beyaz eşya markalarından Bosch, yeni bir inox seti satışa çıkardı. Serie 4 buzdolabı, bulaşık makinesi ve fırın tanıtıma özel indirimli fiyatıyla karşınızda. İşte, Bosch 26 Eylül 2022 fiyat listesi…



Yeni inox seti, lansmana özel fiyatıyla satışa çıkmış durumda. Bosch Serie 4’de buzdolabı, bulaşık makinesi ve fırın karşımıza çıkıyor.

Serie 4 alttan donduruculu buzdolabının VitaFresh bölmeleri, taze yiyeceklerinizi çok daha uzun süre saklamanıza yardımcı olur.

Serie 4 buzdolabında, meyve ve sebzeler için özel tasarlanan büyük çekmecedeki nem değeri, vitamin ve minerallerin daha iyi korumak için ayarlanabilir durumda.

Geniş bir iç hacme sahip olan buzdolabının, net 505 litre kapasitesi vardır.

Buzdolabının içinde yer alan LED ışıklı panel sayesinde gece veya gündüz iç kısımda iyi bir aydınlatma sağlar.

Çekilebilen cam raflar sayesinde, her şeye rahatça ulaşabilirsiniz. Üst raflara rahatça ulaşabiliyorken, temizlik için de rahatça hareket etmenizi sağlar.

Serie 4 solo bulaşık makinesi, çevreci tasarımıyla daha az su ve enerjiyle çalışır. Bunu yaparken de performansını her daim korur.

EcoSilence Drive, Bosch düşüş gürültü için tasarladığı yeni bir teknoloji.

Bu teknoloji sayesinde artık gece ya da bebeğiniz uyurken bulaşık makinenizi çalıştırabilirsiniz.

Bosch bulaşık makinelerinde hataya yer yok. Siz yanlış program seçseniz dahi, o bulaşığın kirine göre suyunu ve sıcaklığını ayarlıyor.

Akıllı Dojaz Asistanı sayesinde yıkama yaptığınızda, tablet deterjan bulaşıklara yapışıp kalmaz. Tablet ona özel tasarlanan sepete düşer, yıkama boyunca orada tamamen çözülür.

Değişim yapabileceğiniz sepetler ile büyük tencereler ya da uzun kadehlere her zaman yer bulursunuz.

Özel kaplama malzemeler sayesinde Bosch artık,10 yıl sabit motor ve paslanmazlık garantisi veriyor.

Serie 6 ankastre inox fırın, 8 ayrı ısıtma modu ile yemeklerinizi en uygun ayarda pişireceksiniz.

Ankastre fırınınızda bulunan EcoClean Direct özelliği, fırınların özel kaplı iç yüzeyi, kirleri hapseder ve pişirme esnasında kendini yenileyerek kendi kendine temizler.

Teleskobik raylarla donatılmış fırın raf sistemi sayesinde, pişip pişmediğini kontrol etmek için fırına uzanmanıza gerek olmadan kolayca çekebilirsiniz.

Peki, Bosch Serie 6 bulaşık makinesi, buzdolabı ve fırında fiyatlar nasıl? Bosch Serie 6 kaç TL? İşte, Bosch Serie 6 26 Eylül 2022 fiyat listesi…


Geri Dön