19 / 04 / 2024

Boschun türkiyede yaptığı yatırımlar

Boschun türkiyede yaptığı yatırımlar

Alman devi Bosch, Türkiye’de yatırımlarını arttırarak sürdürüyor. Bosch Ortadoğu ve Türkiye Başkanı Steven Young son 2 yılda 500 milyon avroluk yatırım yaptıklarını belirterek, “Bu rakam, Bosch’un Türkiye’ye güveninin göstergesidir” dedi.

DSİ, 4 şehirde yaklaşık 30 bin hektar alanda arazi toplulaştırması yaptı!

DSİ bu yıl içerisinde Kahramanmaraş, Gaziantep, Adıyaman ve Kilis'te bu yıl 29 bin 690 hektar alanda arazi toplulaştırması yaptı.

Ev sahibi yalıtım yaptırmıyorsa dikkat!

Hürriyet gazetesi yazarı Oya Armutçu bugünkü yazısında “Kiracının yalıtım yaptırılmasını isteme hakkı var mı? sorusunun yanıtını kaleme aldı. İşte Armutçu'nun o yazısı...

Kurumların bütçeden yaptıkları harcamalar netleşti!

Kurumların 4 ayda bütçeden yaptıkları harcamalar netleşti. En fazla harcamayı, bütçeden en fazla payı alan Hazine ve Maliye Bakanlığı yaptı.

Bafra'da yamaç paraşütü tesisi yaptırılacak! İhalesi 9 Kasım'da!

Samsun'un Bafra ilçesinde yamaç paraşütü tesisi yaptıracak. Tesis ihalesi 9 Kasım 2018 tarihinde saat 11.00’da yapılacak...

Hilmi Türkmen: 5 yılda 58 cami yaptık!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen yaptığı açıklamada son beş yılda Üsküdar’a kazandırılan cami sayısının 58’e yükseldiğini söyledi.

Şevket Can: Tarsus'ta 20 milyonluk kamulaştırma yaptık!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can yaptığı açıklamada 3 yıl boyunca 20 milyonluk kamulaştırma gerçekleştirdiklerini söyledi.

Isı yalıtımı yaptırana vergi indirimi geldi!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Gelir Vergisi Genel Tebliği ile ısı yalıtımı yaptırana vergi indirimi geldi..

Adana Büyükşehir Belediyesi 12 milyon liralık kamulaştırma yaptı!

Adananın merkez ilçesi Yüreğir'deki otoyolu Mithat Özsan Bulvarına bağlayacak Yonca Kavşak Projesi için lokomotif rol üstlenen Adana Büyükşehir Belediyesi, 100 bin metrekarelik alanda yaklaşık 12 milyon liralık kamulaştırma yaptı.

Gaziantep Şahinbey'de akaryakıt istasyonu yaptırılacak!

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Şahinbey Konak'ta bulunan arsa üzerinde yap-işlet-devret yöntemiyle akaryakıt istasyonu ve ünite merkezi yaptıracak. İhalesi 13 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek.

İzmir kruvaziyer turizmi 2015'e kötü giriş yaptı!

ETİK Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İşler, geçtiğimiz yıl yaklaşık yüzde 31 kayıpla kamuoyunu uzun süre meşgul eden İzmir kruvaziyer turizminin 2015 yılına da kötü bir giriş yaptığını söyledi.

Isı yalıtımı yaptırmamanın cezası!

Yapılarda ve tesisatlarda ısı kayıp ve kazançlarının sınırlandırılması için yapılan işleme "ısı yalıtımı" deniyor. Peki, binalarda ısı yalıtımı yaptırmak zorunlu mu? Isı yalıtımı yaptırmamanın cezası nedir?

Isı yalıtımı yaptırırken dikkat edilmesi gerekenler!

Binanın iç ve dış etkenlerden korunarak ömrünün uzatılması amacıyla; yapı bileşenleri ve dış ortam arasındaki ısı kaybını azaltmak için yapılan işlemlere ısı yalıtımı deniyor. Peki, ısı yalıtımı yaptırırken dikkat edilmesi gerekenler neler?

Isı yalıtımı yaptırmak zorunlu mu?

Yapılarda ve tesisatlarda ısı kayıp ve kazançlarının sınırlandırılması için yapılan işleme “Isı Yalıtımı” deniyor. Peki, ısı yalıtımı yaptırmak zorunlu mu?

Boschun türkiyede yaptığı yatırımlar Haberi

Boschun türkiyede yaptığı yatırımlar


Alman devi Bosch, Türkiye’de yatırımlarını arttırarak sürdürüyor. Bosch Ortadoğu ve Türkiye Başkanı Steven Young son 2 yılda 500 milyon avroluk yatırım yaptıklarını belirterek, “Bu rakam, Bosch’un Türkiye’ye güveninin göstergesidir” dedi.


Bosch Ortadoğu ve Türkiye Başkanı Steven Young, son 2 yılda Türkiye'ye 500 milyon dolarlık yatırım yaptıklarını belirterek, “Bu rakam, Bosch'un Türkiye'ye güveninin bir göstergesidir” ifadelerini kullandı. Young, yaptığı açıklamada, geçtiğimiz yılı 3,4 milyar avro ciro ve 2,1 milyar avro ihracatla kapattıklarını dile getirdi.

2016 YILI İYİ GEÇTİ

İç satış ve ihracat anlamında 2016'da iyi geçirdiklerini belirten Young, şöyle devam etti: “Bosch dünyasında Türkiye, Avrupa'ya ait. İstanbul'daki ofisimiz, Ortadoğu ve Türkiye'nin yönetim merkezi. Grup içinde dünyadaki 5'inci büyük yerleşkeyiz. Avrupa'da da Almanya'dan sonra en büyük yerleşkeyiz. Bölgemiz, Bosch Global için çok büyük öneme...