23 / 04 / 2024

Botanica İstanbul ne zaman satışa çıkacak

Botanica İstanbul ne zaman satışa çıkacak

Yarın görücüye çıkacak olan Beylikdüzü Botanica İstanbul iletişim için 444 70 61 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tiplerinin yer aldığı proje 28 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Cathay Sone İstanbul ne zaman teslim?

Sone İstanbul Rezidans'ta dairelerin alanları 50 ile 147 metrekare arasında değişiyor. Proje 151 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Peki Cathay Sone İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Kayaşehir Adım İstanbul ne zaman teslim?

Emlak Konut GYO güvencesi ile inşa edilecek olan proje toplam 16 bin 463 metrekare alanda inşa edilecek. Peki Kayaşehir Adım İstanbul ne zaman teslim?

Beylikdüzü Viraİstanbul ne zaman teslim?

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje toplam 92 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilecek. Proje İstanbul Beylikdüzü - Kavaklı'da inşa edilecek. Peki Beylikdüzü Viraİstanbul ne zaman teslim?

Ortadoğu Grup Resim İstanbul ne zaman teslim?

Toplam 1.310 adet dairenin yer aldığı projede fiyatlar 233 bin 200 TL'den başlıyor. Proje Ortadoğu Grup imzasıyla yükseliyor. Peki Ortadoğu Grup Resim İstanbul ne zaman teslim?

Royal İstanbul ne zaman teslim?

Dairelerin 1+0'dan 2+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildiği Royal İstanbul Residence İstanbul Avrupa Yakası Sefaköy'de inşa edilecek. Peki Royal İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Kavaklı Vira İstanbul ne zaman teslim?

Toplam 1.155 adet konutun yer aldığı projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Proje İstanbul Beylikdüzü'nde yükseliyor. Peki Kavaklı Vira İstanbul ne zaman teslim?

Beylikdüzü Vira İstanbul ne zaman teslim?

Toplam 17 blok şeklinde yükselen Vira İstanbul Konutları toplam 92 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Beylikdüzü Vira İstanbul ne zaman teslim?

Tekfen Hep İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Toplam 1424 daireden meydana gelen Tekfen Hep İstanbul Evleri'nde peşin ödeyenlere yüzde 6 indirim fırsatı sağlanıyor. Peki Tekfen Hep İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Vira İstanbul ne zaman teslim?

Gül Proje imzasıyla Beylikdüzü Kavaklı'da hayata geçirilen Vira İstanbul projesi 92 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Vira İstanbul ne zaman teslim?

Adım İstanbul ne zaman teslim?

Adım İstanbul Evleri İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir - Kayaşehir bölgesinde yükselecek. Toplam 573 daireden oluşacak projede satışlar Eylül ayında başlayacak. Peki Adım İstanbul ne zaman teslim?

Esenyurt Hep İstanbul ne zaman teslim?

Tekfen Emlak Geliştirme imzası ile hayata geçirilen Hep İstanbul Evleri fiyatları 267 bin TL'den başlıyor. Proje 11 blok halinde yükseliyor. Peki Esenyurt Hep İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Tuzla Evora İstanbul ne zaman teslim?

Evora İstanbul Konutları 44 blok halinde hayata geçiriliyor. Peşinde yüzde 12 indirim uygulanan projede 36 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Tuzla Evora İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Keleşoğlu Deniz İstanbul ne zaman teslim edilecek?

6 etaptan oluşan Deniz İstanbul projesi İstanbul Beylikdüzü 'nde yükseliyor. Proje Keleşoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Keleşoğlu Deniz İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Botanica İstanbul ne zaman satışa çıkacak Haberi

Botanica İstanbul ne zaman satışa çıkacak

Mutlu İnşaat ve Ak Proje imzası taşıyan Botanica İstanbul Evleri İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. 7 blok halinde yükselen proje yarın basına tanıtılacak. 


Daire teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Botanica İstanbul Beylikdüzü'nde 522 adet konut mevcut. Proje 28 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. 


Beylikdüzü Botanica İstanbul iletişim numarası 444 70 61 olarak belirlendi. Marmara Park AVM'nin karşısında olan proje 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden oluşuyor. 


Botanica İstanbul Evleri fiyatları 1 oda 1 salon dairelerde 266 bin TL, 2 oda 1 salon dairelerde 325 bin TL, 3 oda 1 salon dairelerde ise 465 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Beylikdüzü Botanica İstanbul iletişim

Tel: 444 70 61 

Botanica İstanbul iletişim

Web adresi: burasitambanagore.com

Özge...